Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Σκούρα βδομάδα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη και Λεφάκη

Οι 4 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν

27 Απριλίου 2020 14:18
Σκούρα βδομάδα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη και Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας δεν μπορούσαμε να μην σας συγκεντρώσουμε τις προβλέψεις από τους 4 κορυφαίους αστρολόγους της χώρας! Δηλαδή από τις Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα, Βίκυ Παγιατάκη και Κώστα Λεφάκη!

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά έναν έναν παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Άση Μπήλιου

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για τα 12 ζώδια!

Νωρίτερα η Λίτσα Πατέρα μας είχε προειδεάσει για μια δύσκολη εβδομάδα και τώρα έρχεται η Άση Μπήλιου να εξηγήσει το γιατί! Ο Ερμής μπαίνει το βράδυ της Δευτέρας στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό θα επηρεάσει αρκετά ζώδια!

Ποια θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά και ποια αναμένεται να ευνοηθούν;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βίκυ Παγιατάκη

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των 12 ζωδίων για τη νέα εβδομάδα που ξεκίνησε!

Αφού μας είχε υποσχθεί ένα... υπέροχο Σαββατοκύριακο τώρα έρχεται η... ανατροπή με την νέα εβδομάδα να κρύβει παγίδες. Με συντονισμένες κινήσεις παντού, έχετε εύνοια οι Δίδυμοι. Ένα εμπόδιο υποχωρεί, ένας δρόμος ανοίγει για τους Καρκίνους. Κλείσετε σήμερα, πάσης φύσεως εκκρεμότητες οι Σκορπιοί.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίτσα Πατέρα

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για τα 12 ζώδια!

Όπως και η Βίκυ Παγιατάκη νωρίτερα, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στο οικονομικό κομμάτι! Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά ενώ για ποιους σήμερα θα είναι μια εξαιρετική ημέρα η Δευτέρα;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κώστας Λεφάκης

Εφιαλτικές μέρες θα έρθουν για 3 ζώδια σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, και θέλησε να προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις που θα έχει η Νέα Σελήνη που ήρθε από τις 23 Απριλίου, ξεκαθαρίζοντας πως θα διώξει το φόβο που έχει εντρυφήσει μέσα μας.

Ο γνωστός αστρολόγος θέλησε να μιλήσει για την εποχή που βιώνουμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού και έτσι ξεκαθάρισε πως η είσοδος της Νέας Σελήνης φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές μας και δίνει μια ανάσα στον κόσμο που έχει πληγεί από τον επικίνδυνο ιό. Επίσης, διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 26 Απριλίου.

«Έχει έρθει η νέα σελήνη από τις 23 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου και είναι η αρχή μία καλύτερης εποχής που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να σταθούν σε ένα στέρεο έδαφος. Θα φύγει ο φόβος που έχει εντρυφήσει στο εσωτερικό μας» είπε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή που έκανε.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share