Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα αλλαγών: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί

27 Απριλίου 2020 11:52
Εβδομάδα αλλαγών: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για τα 12 ζώδια!

Όπως και η Βίκυ Παγιατάκη νωρίτερα, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στο οικονομικό κομμάτι! Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά ενώ για ποιους σήμερα θα είναι μια εξαιρετική ημέρα η Δευτέρα;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που στις σχέσεις τους είναι... drama queens!

Αυτά τα ζώδια έχουν συνδέσει την αγάπη με το δράμα και το πάθος. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πολύ έντονος έρωτας ο οποίος θα σου μείνει κυριολεκτικά αξέχαστος για πολλά χρόνια. Δεν είναι όμως όλα τα ζώδια φτιαγμένα για δεσμεύσεις, δείτε εδώ ποια ζώδια ακούνε τη λέξη "γάμος" και τρέχουν.

Ταύρος

Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο ζώδιο με έντονες άμυνες.Είναι μακράν τα πιο αισθησιακά πλάσματα του ζωδιακού, βέβαια για να σε βάλουν στη ζωή τους θα πρέπει να περάσεις δια πυρός και σιδήρου ακριβώς επειδή δεν έχουν σκοπό ύστερα να ξαναβγείς.

Όταν (γιατί θέλουν αποδείξεις και ονόματα) θεωρήσουν ότι είσαι για αυτούς, θα σου δείξουν πως είναι να λατρεύεσαι με κάθε τρόπο, θα σε κακομάθουν με τα καλύτερα. Αρκεί να μην θεωρήσουν ότι χάνουν τον πολύτιμό τους χρόνο μαζί σου.

Λέων

Θα σε ερωτευτούν επειδή σε θαυμάζουν. Κατά βάση είναι αρκετά πιστοί. Όταν αισθανθούν ότι μπορούν όντως να βγουν από το καβούκι τους, θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν όλα τους τα συναισθήματα σε εκείνον που το κατόρθωσε.

Ως ζώδια της φωτιάς, εκπέμπουν μία έμφυτη ζεστασιά και ένα είδος διαίσθησης που αποτελεί μαγνήτη για τους υπολοίπους, ενώ επειδή σιχαίνονται να έρχονται δεύτεροι, θα αφιερώσουν ολόκληρο το «είναι» τους για να αποκτήσουν την καλύτερη σχέση από όλους.

Σκορπιός

Χωρίς δράμα δεν αντέχει ο Σκορπιός μέσα σε μια σχέση, γιατί χάνει την έλξη του για τον σύντροφό του. Με το ενδιαφέρον τους θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο και θα χτίσουν μία σχέση στοχευμένα με συναισθηματικές στιγμές και περιπετειώδες σεξ.

Η ζήλια είναι στο πρόγραμμα, το ίδιο και η κτητικότητα, σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν του Ταύρου. Εννοείται πως δεν θες να μάθεις τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι τους πρόδωσες.

Αυτά τα ζώδια φτιάχτηκαν για να είναι μαζί!

Είναι κάποια ζώδια που μόλις συναντηθούν σκάνε... πυροτεχνήματα! Για όλα τα ζώδια υπάρχει το άλλο τους μισό και παρακάτω θα σου δείξουμε ποια είναι αυτά που φτιάχτηκαν για να είναι μαζί. Πριν από αυτό όμως, ρίξε μια ματιά στις φράσεις που δεν πρέπει να πεις στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός & Τοξότης

Όταν συναντιούνται αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς, η χημεία είναι εμφανής. Και ο Τοξότης και ο Κριός μοιράζονται το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη ζωή. Πιστεύουν στο να ακολουθούν πιστά το ένστικτο και τις επιθυμίες τους και αντιλαμβάνονται ότι ταιριάζουν σε αυτό. Γι’αυτό και έλκονται το ένα από το άλλο. Ενώνονται και είναι έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια.

Ταύρος & Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για τη σκληρή κριτική τους και για το ότι συχνά γίνονται κυνικοί απέναντι στον έρωτα. Όταν όμως βάζεις έναν Παρθένο στο ίδιο δωμάτιο με έναν Ταύρο, έχεις έναν συνδυασμό που καταφέρνει να κάνει την καρδιά του Παρθένου να λιώσει. Έλκεται από τη ζεστασία και το πόσο ανοιχτός είναι ο Ταύρος και νιώθει ασφαλής. Από την άλλη, ο Ταύρος ιντριγκάρεται από τον ντροπαλό και προσεκτικό Παρθένο. Αντιλαμβάνεται ότι εκεί υπάρχει κάτι πιο βαθύ και θέλει να το ανακαλύψει.

Δίδυμοι & Λέων

Οι Δίδυμοι είναι ένα περίεργο ζώδιο που θέλει να μάθει πραγματικά τους άλλους, Ο Λέων, από την άλλη, χαίρεται όποτε βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει για το αγαπημένο του θέμα: Τον εαυτό του. Ειλικρινά, αν ένας Λέων δεν ήταν τόσο ζεστός, θα μπορούσε και να γίνει ανεπιθύμητος. Ευτυχώς, αυτό δεν παίζει. Στους Διδύμους βρίσκει το ακροατήριο των ονείρων του. Η συζήτηση κυλάει αβίαστα, τα vibes είναι καλά και το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη χημεία. Το καλό είναι πως και οι Δίδυμοι απολαμβάνουν την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα του Λέοντα.

Καρκίνος & Ιχθύες

Όταν αυτοί οι δύο συναντιούνται, έχουμε τον ορισμό του ρομαντισμού. Είναι σαν ζευγάρι ρομαντικής κομεντί. Και τα δύο αυτά ζώδια ψάχνουν την πραγματική αγάπη, έναν σύντροφο που δε φοβάται να ανοιχτεί. Ενώ ο Καρκίνος μπορεί να το κρύβει λίγο αυτό -εντάξει, πολύ- ο Ιχθύς το καταλαβαίνει. Μπορεί να δει ότι πίσω από τα τείχη του Καρκίνου, υπάρχει ανάγκη για αγάπη και ασφάλεια.

Ζυγός & Υδροχόος

Αυτοί οι δύο καταλαβαίνονται από την πρώτη στιγμή, με τρόπο που δε συμβαίνει σε κανένα άλλο ζώδιο. Αυτή η σύνδεση μοιάζει περισσότερο καρμική και όχι σαν απλή χημεία. Και οι δύο είναι μοναδικές ψυχές, θριαμβεύουν και λειτουργούν πολύ καλύτερα με έναν σύντροφο που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, έχουν έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης, γεγονός που τους κάνει να επικοινωνούν σε ακόμα βαθύτερα επίπεδα.

Σκορπιός & Αιγόκερως

Ο Σκορπιός εκπέμπει σεξ, πάθος και επανάσταση. Για τον συντηρητικό Αιγόκερω αυτό είναι το απόλυτο ταμπού. Αυτό από μόνο του κάνει τον Σκορπιό ακαταμάχητο στα μάτια του. Η σκοτεινή, μυστηριώδης ενέργεια αυτή, είναι όλα όσα δεν είναι ο Αιγόκερως. Αντί όμως να τον απομακρύνει, τον ελκύει. Γιατί όμως είναι αμοιβαία αυτή η έλξη; Ο Σκορπιός, παρά την πρώτη εντύπωση που δίνει, έχει μια παραδοσιακή πλευρά. Βαθιά μέσα του θέλει να νιώσει ασφαλής και ότι κάποιος τον “κρατάει” και τον στηρίζει. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Και κανείς δεν θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από τον Αιγόκερω αυτό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share