Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: «Οι ελευθερίες θα αρχίσουν να δίνονται από...» - Αστρολογικές προβλέψεις για την πανδημία του κορωνοϊού (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε η έμπειρη αστρολόγος

16 Απριλίου 2020 07:59
Άση Μπήλιου: «Οι ελευθερίες θα αρχίσουν να δίνονται από...» - Αστρολογικές προβλέψεις για την πανδημία του κορωνοϊού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την πανδημία του κορωνοϊού έκανε η Άση Μπήλιου μέσω Skype στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέλυσε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Η Άση Μπήλιου επεσήμανε ότι οι αστρολόγοι «έβλεπαν» από προηγούμενα χρόνια μία όψη που θα έφερνε κοσμοϊστορικές αλλαγές τον Ιανουάριο το 2020 και αυτή ήταν μια σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα. «To lockdown έγινε στη χώρα μας όταν μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο», είπε τονίζοντας ότι αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την ελευθερία, ενώ ο πλανήτης με τον περιορισμό.

«Αυτό που θα δούμε μέχρι το 2023 να γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο» είπε η Άση Μπήλιου και πρόσθεσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι μέχρι τις 13 Μαΐου είναι το πιο περίεργο κομμάτι». Αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα η αστρολόγος είπε: «Από τις 13 Μαΐου σιγά-σιγά κάποιες ελευθερίες θα αρχίσουν να δίνονται και από την 1η Ιουλίου που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα έχουμε πολύ περισσότερες ελευθερίες».

«Αυτό το καλοκαίρι θα είναι…» - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί (video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στη προσοχή, που πρέπει να δείξουμε σε οποιαδήποτε κίνησή μας σήμερα (9/4), ενώ μίλησε μακροπρόθεσμα και για το καλοκαίρι, τονίζοντας πως αυτή την φορά δε θα είναι, όπως το γνωρίζουμε.

Η αστρολόγος του Star είπε «Στην Φωλιά των Κου Κου», ότι ο Ερμής, μετά τους Ιχθείς, βρίσκεται τώρα στον Κριό, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε παρορμητικά. Αλλάζουν όλα, λοιπόν, και σκεφτόμαστε με γρήγορα αντανακλαστικά, κάτι που πρέπει να προσέξουμε ειδικά αυτές τις μέρες, όπου επιβάλλεται να διατηρήσουμε την υπομονή μας. Η Άση Μπήλιου εξήγησε, επίσης, το λόγο που δεν πήγε καλά το Eurogroup.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρει πως από τις 28/6 μέχρι τις 9/9, όπου ο Άρης θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Κριό, θα θέλουμε το καλοκαίρι να κάνουμε πολύ γρήγορα, ό,τι έχουμε χάσει μέχρι τώρα.

Δείτε στο βίντεο την πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου από το Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share