Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

14 Απριλίου 2020 13:10
Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Μεγάλη Τρίτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για τα 12 ζώδια.

Όπως μας τόνισε και η Λίτσα Πατέρα νωρίτερα οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες και πρόκειται όντως για βδομάδα των Παθών! Απαιτητική και σύνθετη η σημερινή μέρα καθώς ο Ήλιος δημιουργεί όψη τετράγωνου με τον Πλούτωνα και έχουμε και το πρώτο τέταρτο της Σελήνης που βρίσκεται στον Αιγόκερω! Αρκετά ζώδια θα περάσουν δύσκολα και ιδιαίτερα 3 πρέπει να είναι πιο προσεκτικά! Ποια είναι αυτά;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου.

Εκτός όμως από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και για ποια ζώδια βλέπει ταραχώδη εβδομάδα η Άση Μπήλιου.

ΚΡΙΟΣ

Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι κάποιος δικός σας, σας προστατεύει και φροντίζει τις προσωπικές σας επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας και τα κιλά σας. Αφεθήκατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάστε- τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει.

ΛΕΩΝ

Ένα ευχάριστο τηλέφωνο το βράδυ σας φτιάχνει το κέφι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και την περίοδο η κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι.

ΖΥΓΟΣ

"Απ'την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω;". Πάλι σας έπιασε η γνωστή αναποφασιστικότητα Ζυγοί, και ζυγίζετε τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, κάντε μια ανάπαυλα για να αναπνεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο περπάτημα θα σας τονώσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποδοχή των άλλων είναι ένα κίνητρο για εσάς για να πετύχετε τα μέγιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φροντίσατε κάποιο δικό σας άτομο και τώρα πρέπει να υποστείτε κάποια γκρίνια.

ΙΧΘΕΙΣ

Σαν το ψαράκι πάνω κάτω μέσα στη γυάλα, θέλετε να κολυμπήσετε στη μεγάλη θάλασσα. Αλλά θέλει υπομονή.

2+1 ζώδια που "πέφτουν με τα μούτρα" στον έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια που "πέφτουν με τα μούτρα" στον έρωτα; Ο καθένας μας, είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και αλλιώς τα πράγματα την εκάστοτε φορά. Κάθε ζώδιο λοιπόν, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο για να προσεγγίζει το έτερον ήμισυ. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια τα οποία θα ρίσκαραν τα πάντα για τον έρωτα.

Για πολλούς, δεν υπάρχει πιο τρομακτικό πράγμα από το να είναι εντελώς ευάλωτοι μέσα σε μια σχέση. Αν «ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου» το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ή να ραγίσει η καρδιά σου. Μπορεί όμως να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες. Το ρίσκο στον έρωτα απαιτεί αυθορμητισμό, αφοσίωση και προθυμία να βουτήξεις στο άγνωστο με απερίσκεπτη αυτοθυσία, ακόμα κι όταν όλες οι πιθανότητες δείχνουν να είναι εναντίον σου.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι κατά κύριο λόγο τα τρία ζώδια που θα δοθούν ολόψυχα σ' έναν έρωτα, χωρίς να λογαριάσουν τις μετέπειτα συνέπειες:

ΤΑΥΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμβολό τους είναι ένας ταύρος, δεν εκπλήσσει κανέναν ότι είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Η υπομονή και η επιμονή τους καθιστούν ιδιαίτερα αφοσιωμένους συντρόφους όταν έχουν μια σοβαρή σχέση, επειδή οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Κατευθύνουν όλη την επιμονή τους στην ερωτική τους ζωή και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να σπάσεις το εξωτερικό, αδιάφορο περίβλημά τους, οι Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένοι σύντροφοι. Δεν θα διστάσουν να δώσουν μάχες για το πρόσωπο που αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, ως γνωστόν, είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και δεν φοβούνται να δείξουν ευάλωτοι με το πρόσωπο που έχουν ερωτευτεί. Τρυφεροί και με ευγενικά συναισθήματα, είναι πολύ συμπονετικοί και αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, πιθανότατα θα σε λούζει με τόνους αγάπης και υποστήριξης. Επειδή είναι ζώδια του νερού, κυβερνώνται περισσότερο από τα συναισθήματα παρά από τη λογική. Και όταν πρόκειται για τον έρωτα, αυτός ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί να τους εκθέσει σε μεγάλους κινδύνους. Από την άλλη πλευρά όμως το να ρισκάρουν με τα συναισθήματά τους, μπορεί να τους ανταμείψει με τη μεγαλύτερη συναισθηματική ανταπόδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τελευταίοι στη λίστα μας, αλλά όχι λιγότερο σημαντικοί είναι οι Σκορπιοί, ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια. Αν κάτι είναι πολύ γνωστό γι’ αυτούς είναι το απέραντο πάθος που αποπνέουν. Όπως και οι Καρκίνοι είναι ζώδιο του νερού, οπότε όταν ερωτευτούν, πατάνε τέρμα τα γκάζια! Αν και έχουν αποκτήσει κακή φήμη για την ένταση που βγάζουν συνήθως, οι Σκορπιοί είναι απίστευτα πιστοί και πάνω απ’ όλα εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Το πάθος τους είναι αυτό που τροφοδοτεί την αφοσίωση στους συντρόφους τους, ακόμα κι όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες αντιξοότητες.

Κι επειδή ξέρουμε πως ενδιαφέρεστε για αστρολογικά θέματα, δείτε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Απρίλιο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share