Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα 5+1 ζώδια που ξεχνάνε στο λεπτό!

Μήπως ανήκεις σε κάποιο απ' αυτά;

12 Απριλίου 2020 14:23
Αυτά είναι τα 5+1 ζώδια που ξεχνάνε στο λεπτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι κάποιοι άνθρωποι που απ' ότι φαίνεται ο εγκέφαλός τους δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα και η μνήμη τους συχνά τους απατά. Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν ξεχνούν ακόμη και... το όνομα τους και ανήκουν στα έξι παρακάτω ζώδια. Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά; Από την άλλη, είναι κάποια ζώδια που στο αίμα του ρέει ο ρομαντισμός και το συναίσθημα, δείτε εδώ ποια ζώδια πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα!

Κριός

Ας το παραδεχτούμε: Οι Κριοί δεν δίνουν πάντα την μεγαλύτερη προσοχή, επειδή υπάρχουν τόσα πράγματα που τους την αποσπούν. Δεν εστιάζουν αρκετά όταν κάνουν κάτι, οπότε οι πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στη μνήμη τους τόσο καλά όσο αν επικεντρώνονταν σε αυτό το πράγμα.

Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μνήμης ο οποίος συμβαίνει στον εγκέφαλο του Κριού και όπως συμβαίνει με κάθε ανταγωνισμό, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής. Η σκέψη που χάνεται, ξεχνιέται γρήγορα.

Τοξότης

Ο Τοξότης τείνει να έχει το είδος της μνήμης όπου δεν θυμάται απόλυτα τα πράγματα. Μπορεί να θυμάται ότι πήγε σε μια παράσταση, αλλά δεν θα θυμηθεί με ποιον πήγε, πότε ήταν η παράσταση και ακόμα και πού ήταν.

Θυμάται τη μεγάλη εικόνα και ξεχνά τις μικρές λεπτομέρειες. Ο Τοξότης είναι αρκετά σίγουρος ότι όταν ξέρει κάτι, το ξέρει πραγματικά και θα ορθώσει το ανάστημα του σε όποιον σκέφτεται διαφορετικά.

Λέων

Η μνήμη του Λέοντα τείνει να είναι κάπως επιλεκτική. Οι αντιλήψεις ή οι αναμνήσεις του επηρεάζονται από τις δικές του προσωπικές πεποιθήσεις, εμπειρίες, προηγούμενες γνώσεις και πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή.

Αν ήταν θυμωμένος όταν συνέβαινε κάτι, μπορεί να έχει πρόβλημα να θυμηθεί τι συνέβη, αλλά θα θυμάται την οργή του τόσο ξεκάθαρα που θα αισθάνεται σαν να συνέβη κάτι.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες τείνουν να ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στη φαντασία τους που μπορεί να χάσουν πράγματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο ή απλά προτιμούν να θυμούνται τα πράγματα με τον δικό τους πολύχρωμο τρόπο. Όταν είσαι απασχολημένη δημιουργώντας καταπληκτικούς κόσμους φαντασίας στο κεφάλι σου, οι πιο πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής μπορεί να ξεφύγουν από το «ραντάρ» σου.

Μερικές φορές οι φαντασιώσεις μπορεί να φανούν τόσο πραγματικές που όταν οι Ιχθείς ξανασκέφτονται, αναρωτιούνται αν έχουν φανταστεί κάτι ή θυμούνται κάτι που πραγματικά συνέβη.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι βιώνουν μερικές φορές προβλήματα μνήμης. Ξέρουν ότι έχουν τις πληροφορίες και είναι ακριβώς στην άκρη της γλώσσας τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτές. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό.

Οι Δίδυμοι αγωνίζονται να θυμηθούν κάτι, ειδικά εάν είναι σχετικό με μια συζήτηση. Και την ώρα που πέφτουν να κοιμηθούν, ξέρουν ότι έχουν ξεχάσει κάτι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει έναν παροδικό τύπο κακής μνήμης. Εάν χρησιμοποιεί πληροφορίες ή ανακαλεί συχνά ορισμένες μνήμες, είναι λιγότερο πιθανό να τις ξεχάσει. Αλλιώς, ο εγκέφαλος του Υδροχόου καθαρίζει τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες για να κάνει χώρο για τα νέα εισερχόμενα γεγονότα, ιδέες και εξερευνήσεις.

Έχει ένα μεγάλο εγκέφαλο, αλλά επειδή τον χρησιμοποιεί τόσο πολύ, έχει απομείνει μόνο ένα ορισμένο ποσό χωρητικότητας.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share