Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

1 Απριλίου 2020 01:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου.

Δείτε και συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει κάθε ζώδιο, ώστε να αντέξει την καραντίνα.

Κριός

Σήμερα είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με το πόση ενεργητικότητα θα έχεις.

Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους, ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Σήμερα ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, η μέρα σε ευνοεί ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Δίδυμοι

Σήμερα μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν.

Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ότι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!

Λέων

Σήμερα η Τετάρτη απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητά και μεθοδικότητα από τη μεριά σου αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν.

Επίσης είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Σήμερα υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί υπάρχει και υποστήριξη που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Ζυγός

Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η θετική της όψη της ημέρας και χρησιμοποίησε την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις.

Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Τοξότης

Σήμερα, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό, θα φέρουν στην ζωή σου αρκετές θετικές αλλαγές, που θα τονώσουν τη διάθεσή σου και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία.

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν και να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει.

Υδροχόος

Σήμερα, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο.

Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Ιχθείς

Αυτή η Τετάρτη είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου «ανεβάσει» τη διάθεση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share