Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μαύρο Σαββατοκύριακο - Πώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος;

Δείτε τις προβλέψεις

10 Μαρτίου 2020 11:57
Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μαύρο Σαββατοκύριακο - Πώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την νέα πανσέληνο το φεγγάρι περνάει στην Παρθένο και είναι η περίοδος ανακτατάξεων αλλά και εκπλήρωσης των στόχων που είχατε θέσει. Είναι μια συναισθηματική εποχή - μια εποχή ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων. Διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο το Σαββατοκύριακο στο Athensmagazine.gr

Με τον άξονα της Παρθένος-Ιχθείς, αυτή η πανσέληνος μας ωθεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές λειτουργίες και τις ρουτίνες, τη σωματική υγεία και την ανάγκη για διαταγή (Παρθένο) και το όραμα, την πνευματική υγεία, τη διαταραχή και το άπειρο (Ιχθύες).

Η Παρθένος κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή ζωή, ενώ οι Ιχθείς καθοδηγούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να αντιμετωπίσουμε τον πνευματικό μας εαυτό. Κάποια κρίση (που μπορεί να είναι μια κρίση της συνείδησης) ή ξαφνική συνειδητοποίηση της έλλειψης στη ζωή μας, μας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες μέσα στο πλαίσιο της οικουμενικής πολικότητας όπου η Πανσέληνος εμφανίζεται στους γενέθλιους χάρτες μας. Μπορείτε να δείτε εδώ και τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου εδώ, η οποία προειδοποιεί ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για τα ζώδια μετά από την Πανσέληνο.

Ιχθείς

Ακόμα κι αν πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας, σχεδιάστε να βγείτε έξω αυτή την εβδομάδα σε χώρους όπου συγκεντρώνεται το είδος των ανθρώπων σας. Ορίστε την πρόθεση να μείνετε ανοιχτοί και προσεκτικοί. Για όλα όσα γνωρίζετε, ο μελλοντικός σας σύντροφος θα μπορούσε να είναι στην γραμμή με εσάς. Απελευθερώστε τις συνομιλίες σε κάθε στροφή - τουλάχιστον, να είστε χαμογελαστοί. Και μην αφήνετε την υπερηφάνεια να σταθεί στο δρόμο σας. Αυτός ο "ευχάριστος" τύπος που παίζει κάτω από την αίθουσα μπορεί να μοιράζεται το γούστο σας στη μουσική και να αποδειχθεί ένας απίστευτος συνεργάτης χορού. Αν πρέπει να ζητήσετε συγνώμη ή να κάνετε συμφωνίες, μην δημιουργείτε ιστορίες γύρω από αυτό. απλώς λυγίστε τον εαυτό σας και το μιλήστε ειλικρινά.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος είναι η κορύφωση του τελευταίου εξαμήνου, αλήθεια, αλλά και ολόκληρης της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε στις σκιές και αφήστε τον εαυτό σας να δει. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας αποκάλυψη, καταλάβετε τι μπορείτε να αλλάξετε για να φτάσετε εκεί και μετά να το κάνετε - και να δεσμευθείτε να βρεθείτε εκεί έξω, ακόμα κι αν αισθάνεστε μόνο το 90 τοις εκατό έτοιμο.

Σκορπιός

Δεν ειναι απαραίτητο να περιμένετε την άνοιξη να έρθει επίσημα για να σας βγάλει από την αδρανοποίηση του χειμώνα! Εάν είστε ερημίτης ή πήγατε σε μια ψηφιακή απεξάρτηση, αυτή την εβδομάδα είναι η ώρα να βγείτε και να επανασυνδεθείτε. Αλλά τώρα που ο Ερμής περνάει με μεγάλη ταχύτητα μπροστά, οι αμφιβολίες και οι φόβοι θα πρέπει να διαλυθούν και θα επιστρέψετε στο κανονικό, σίγουρο (και αυταρχικός) εαυτό σας. Για τα ζευγάρια, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για οποιεσδήποτε συγκρούσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της οπισθοδρομίας - χωρίς να προχωρήσετε στην επίθεση ή την απογοήτευση. Μπορεί να χρειαστεί να συμφωνήσετε να διαφωνείτε ή να πιστεύετε ότι κάποιος δεν θα "τραβήξει ξανά κάτι τέτοιο", αλλά αν τους αξίζει πραγματικά, τους χρωστάς μια δεύτερη (ή και τρίτη) ευκαιρία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share