Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

29 Φεβρουαρίου 2020
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου!

Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, μπορείτε να δείτε εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/2)!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητα τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η επιμονή σου σήμερα δεν σου κάνει καλό και μάλλον σε απομακρύνει από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολό τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε κρατούν πίσω. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, έτσι ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στην ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό το Σάββατο προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.

myastro.gr

Οι 5+1 συνδυασμοί ζωδίων σκέτη... «φωτιά»!

Υπάρχουν 5+1 συνδυασμοί ζωδίων που είναι σκέτη... «φωτιά». ​Οι περισσότεροι αναζητούν έναν άνθρωπο που θα αναζωπυρώνει τη σπίθα της σχέσης και το πάθος θα είναι μόνιμη συνθήκη.

​Αν ανήκεις στην πλειοψηφία, τότε να εύχεσαι να ανήκεις σε έναν από τους παρακάτω συνδυασμούς:

Δίδυμος Τοξότης
Θετικοί, πρόθυμοι και πάντα διαθέσιμοι για μια νέα περιπέτεια, ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης είναι το καλύτερο ζευγάρι που μπορείς να φανταστείς. Και οι δύο έχουν τάση να ενσωματώνονται αφού προσεγγίζουν τις σχέσεις με ανοιχτή καρδιά και σίγουρα θα βρουν ο ένας στον άλλο σημεία επαφής. Επίσης, έχουν την τάση να ζουν τη στιγμή και ο συνδυασμός αυτός θα αποδειχθεί μια σχέση χωρίς άγχος που θα δώσει και στους δύο την ελευθερία της εξερεύνησης χωρίς προσδοκίες.

Ταύρος Καρκίνος
Περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, ένας Ταύρος κι ένας Καρκίνος αναζητούν να νιώσουν άνεση και ασφάλεια. Όταν αυτά τα δύο ζώδια είναι μαζί είναι ικανά να ικανοποιήσουν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου (και πιθανότατα θα περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί στο κρεβάτι από το να γυρνούν στην πόλη). Μπορεί να φανούν σε κάποιους βαρετό ζευγάρι αλλά είναι ιδανικός συνδυασμός για έναν τρυφερό και απίστευτα παθιασμένο δεσμό.

Κριός Λέων
Όταν αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώνονται, σίγουρα υπάρχει σπίθα. Παρά το γεγονός ότι και ο Κριός και ο Λέων έχει ισχυρή προσωπικότητα. μπορούν να ταιριάξουν χάρη στην αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ένταση που έχουν ως κοινά. Σεξoυαλικά είναι ο απόλυτος συνδυασμός αλλά αυτό το πάθος υπάρχει και εκτός κρεβατοκάμαρας. Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα ζευγάρι με πολύ ένταση αλλά στο τέλος της ημέρας είναι γεμάτο αφοσίωση, ενέργεια, θετικότητα και πολύ σeξ.

ΔίδυμοςΖυγός
Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα είναι ένας μη αναμενόμενος συνδυασμός αλλά ο Δίδυμος και ο Ζυγός αγκαλιάζουν το μη αναμενόμενο και αυτό λειτουργεί. Είναι κοινωνικά ζώδια και χαρισματικές προσωπικότητες οπότε όταν βγαίνουν ραντεβού γοητεύονται αμέσως. Και οι δύο αποζητούν τη συντροφικότητα και δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να βαρεθούνε ο ένας τον άλλο. Η σχέση ενός Διδύμου με έναν Ζυγό κάθε άλλο παρά βαρετή μπορεί να είναι.

Υδροχόος Τοξότης
Όταν φέρνεις κοντά δύο ατρόμητες με έντονη περιέργεια προσωπικότητες, τα πράγματα αγρεύουν. Κανείς άλλος δεν αγαπά τον πειραματισμό όσο ένας Υδροχόος κι ένας Τοξότης οπότε είναι περιττό να πούμε ότι αυτός ο συνδυασμός τους θα έχει παλαβή σεξoυαλική ζωή. Δεν τους δένει όμως μόνο η σαρκική επαφή αφού αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία και επειδή σέβεται ο ένας τον χώρο του άλλου η σχέση θα έχει πάντα φρεσκάδα και ενδιαφέρον.

Ιχθύς Σκορπιός
Τα ζώδια του νερού έχουν τη φήμη ότι είναι πού συναισθηματικά και ο Ιχθύς και ο Σκορπιός σίγουρα φέρνουν πολύ συναίσθημα στη σχέση τους. Η σκέψη της σχέσης αυτών των δύο μπορεί να φέρνει στο μυαλό μια άστατη ζωή αλλά όταν ενωθούν δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό που δύσκολα άλλα ζώδια θα είχαν. Είναι αθεράπευτα περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα ο ένας για τον άλλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα κάνει τη σχέση τους συνεχώς πιο δυνατή και παθιασμένη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share