Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

26 Φεβρουαρίου 2020 00:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου!

Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, μπορείτε να δείτε εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/2)!

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει ο κόσμος που γνωρίζετε και ο κόσμος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια, σκοτεινός από μια άποψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ δεν μπορείτε πάντα να ελέγχετε πόσο ειλικρινείς είναι οι άλλοι μαζί σας, έχετε τη δύναμη να γνωρίζετε, πόσο ειλικρινείς είστε εσείς με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε βαθιά κι ώριμα ανακαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που αισθάνεστε έτσι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνήθειες σας, δημιουργούν την πραγματικότητά σας!

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να καλλιεργήσετε μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή και πιο παραγωγική γωνιά στον κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε όλους τους τρόπους με τους οποίους χάνετε το χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε όλους τους απλούς λόφους που εσείς μεταμορφώνετε σε βουνά, μόνο και μόνο επειδή συνεχίζετε να τραβάτε κάτι από τα μαλλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσδιορίστε τους τρόπους με τους οποίους αποτρέπετε τον εαυτό σας από το να πάρετε την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να υπάρχουν ενοχλήσεις και σύγχυση που σας εμποδίζουν αυτήν την εβδομάδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αναμνήσεις είναι εκεί, για να σας διδάξουν πώς να αποφύγετε αυτά τα ζητήματα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να παραμελείτε ένα πρόβλημα ή να το αφήνετε να λιμνάζει, θα καταλήξει ένα επίμονο και ενοχλητικό κέντρισμα στο κεφάλι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε συνολικά ελαφρύτεροι αν ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρά σας.

Οι 5+1 συνδυασμοί ζωδίων σκέτη... «φωτιά»!

Υπάρχουν 5+1 συνδυασμοί ζωδίων που είναι σκέτη... «φωτιά». ​Οι περισσότεροι αναζητούν έναν άνθρωπο που θα αναζωπυρώνει τη σπίθα της σχέσης και το πάθος θα είναι μόνιμη συνθήκη.

​Αν ανήκεις στην πλειοψηφία, τότε να εύχεσαι να ανήκεις σε έναν από τους παρακάτω συνδυασμούς:

Δίδυμος Τοξότης
Θετικοί, πρόθυμοι και πάντα διαθέσιμοι για μια νέα περιπέτεια, ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης είναι το καλύτερο ζευγάρι που μπορείς να φανταστείς. Και οι δύο έχουν τάση να ενσωματώνονται αφού προσεγγίζουν τις σχέσεις με ανοιχτή καρδιά και σίγουρα θα βρουν ο ένας στον άλλο σημεία επαφής. Επίσης, έχουν την τάση να ζουν τη στιγμή και ο συνδυασμός αυτός θα αποδειχθεί μια σχέση χωρίς άγχος που θα δώσει και στους δύο την ελευθερία της εξερεύνησης χωρίς προσδοκίες.

Ταύρος Καρκίνος
Περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, ένας Ταύρος κι ένας Καρκίνος αναζητούν να νιώσουν άνεση και ασφάλεια. Όταν αυτά τα δύο ζώδια είναι μαζί είναι ικανά να ικανοποιήσουν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου (και πιθανότατα θα περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί στο κρεβάτι από το να γυρνούν στην πόλη). Μπορεί να φανούν σε κάποιους βαρετό ζευγάρι αλλά είναι ιδανικός συνδυασμός για έναν τρυφερό και απίστευτα παθιασμένο δεσμό.

Κριός Λέων
Όταν αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώνονται, σίγουρα υπάρχει σπίθα. Παρά το γεγονός ότι και ο Κριός και ο Λέων έχει ισχυρή προσωπικότητα. μπορούν να ταιριάξουν χάρη στην αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ένταση που έχουν ως κοινά. Σεξoυαλικά είναι ο απόλυτος συνδυασμός αλλά αυτό το πάθος υπάρχει και εκτός κρεβατοκάμαρας. Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα ζευγάρι με πολύ ένταση αλλά στο τέλος της ημέρας είναι γεμάτο αφοσίωση, ενέργεια, θετικότητα και πολύ σeξ.

ΔίδυμοςΖυγός
Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα είναι ένας μη αναμενόμενος συνδυασμός αλλά ο Δίδυμος και ο Ζυγός αγκαλιάζουν το μη αναμενόμενο και αυτό λειτουργεί. Είναι κοινωνικά ζώδια και χαρισματικές προσωπικότητες οπότε όταν βγαίνουν ραντεβού γοητεύονται αμέσως. Και οι δύο αποζητούν τη συντροφικότητα και δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να βαρεθούνε ο ένας τον άλλο. Η σχέση ενός Διδύμου με έναν Ζυγό κάθε άλλο παρά βαρετή μπορεί να είναι.

Υδροχόος Τοξότης
Όταν φέρνεις κοντά δύο ατρόμητες με έντονη περιέργεια προσωπικότητες, τα πράγματα αγρεύουν. Κανείς άλλος δεν αγαπά τον πειραματισμό όσο ένας Υδροχόος κι ένας Τοξότης οπότε είναι περιττό να πούμε ότι αυτός ο συνδυασμός τους θα έχει παλαβή σεξoυαλική ζωή. Δεν τους δένει όμως μόνο η σαρκική επαφή αφού αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία και επειδή σέβεται ο ένας τον χώρο του άλλου η σχέση θα έχει πάντα φρεσκάδα και ενδιαφέρον.

Ιχθύς Σκορπιός
Τα ζώδια του νερού έχουν τη φήμη ότι είναι πού συναισθηματικά και ο Ιχθύς και ο Σκορπιός σίγουρα φέρνουν πολύ συναίσθημα στη σχέση τους. Η σκέψη της σχέσης αυτών των δύο μπορεί να φέρνει στο μυαλό μια άστατη ζωή αλλά όταν ενωθούν δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό που δύσκολα άλλα ζώδια θα είχαν. Είναι αθεράπευτα περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα ο ένας για τον άλλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα κάνει τη σχέση τους συνεχώς πιο δυνατή και παθιασμένη.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share