Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής; Το φαινόµενο «γκάζι-φρένο»! Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/2)!

Όλες οι ευνοϊκότερες μέρες για κάθε ζώδιο!

23 Φεβρουαρίου 2020 17:35
Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής; Το φαινόµενο «γκάζι-φρένο»! Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/2)!

Από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου ο Ερμής θα είναι ανάδροµος. Αυτό µπορεί να δηµιουργήσει το φαινόµενο «γκάζι-φρένο», με την Βίκυ Παγιατάκη να δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Φεβρουαρίου. Ο Κώστας Λεφάκης, επίσης, προβλέπει δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια, όπως μπορείτε να δείτε εδώ

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Αυτή την εβδοµάδα θα πάρετε το µήνυµα ότι κάτι αλλάζει και εσείς όλο και περισσότερο. Οσο περνούν οι ηµέρες, βέβαια, θα αντιµετωπίζετε αυξηµένες ευθύνες. Είτε από δική σας επιλογή είτε από τη φορά των πραγµάτων έχει ξεκινήσει µια φάση κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να δώσετε τις µικρές ή τις µεγάλες μάχες για την επικράτηση. Στα επαγγελµατικά, στις σπουδές, στα αισθηµατικά ή σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε ή να αποφύγετε. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι σίγουρα µια σηµαντική βοήθεια. Τώρα όµως για µερικούς από εσάς µπορεί να κάνει την εµφάνισή του και κάποιος ερωτικός πειρασµός. Αν είστε ελεύθεροι, προχωρήστε, αλλά µη βιάζεστε. ∆εν είναι απλά τα πράγµατα

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέµπτη.

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ)

Ο Φεβρουάριος διανύει την τελευταία του εβδοµάδα και το σίγουρο είναι πως αν συγκρίνουµε την αρχή µε το τέλος αυτού του µήνα, το τέλος του είναι καλύτερο. Από αυτήν την εβδοµάδα, λοιπόν, εργάζεστε πιο δυναµικά και αποφασιστικά για την πραγµατοποίηση των σχεδίων σας. Στα επαγγελµατικά, τα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας, την υγεία τα οικογενειακά ή τα αισθηµατικά σας. Σε αυτά τα τελευταία, όπως και στα οικονοµικά, επικρατεί και ένα πέπλο µυστικότητας, γεγονός που επιδέχεται αρκετών ερµηνειών. Στα οικονοµικά µπορεί να γίνουν µυστικές συµφωνίες και δοσοληψίες,. Στα αισθηµατικά µπορεί να υπάρξει αναµονή µέχρι να δείτε τι σκέπτεται το άτοµο που σας ενδιαφέρει ή µια γνωριµία που δεν έχει γίνει ακόµα σχέση. Ο Μάρτιος, όµως, θα λύσει όλα τα µυστήρια.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Μία εβδοµάδα ακόµα που ο κυβερνήτης σας Ερµής εξακολουθεί να σας κάνει... νερά, καθώς βρίσκεται και στους Ιχθύς και είναι και ανάδροµος. Το ξεκίνηµα της εβδοµάδας είναι κάπως πιο επιβαρυµένο συγκριτικά µε το τέλος της. Επιβάλλεται λοιπόν ακόµα να επιδείξετε µεγαλύτερη παρατηρητικότητα, προσοχή και ψυχραιµία σε ό,τι σχετίζεται µε συµφωνίες, συµβόλαια, αποδείξεις, κάρτες, λογαριασµούς, µετακινήσεις, µεταφορικά µέσα, σπουδές, γραπτά, σχόλιακαι έγγραφα γενικώς. Στον αντίποδα αυτών των δυσκολιών, φίλοι και άτοµα που σας αγαπούν θα σας δείχνουν έµπρακτα τη στήριξή τους. Με προσεκτικές κινήσεις όφελος µπορεί να υπάρξει στα οικονοµικά σας, καθώς και εύνοια στα αισθηµατικά σας

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέµπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Τρίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Τον Φεβρουάριο στην τελευταία του εβδοµάδα η πίεση και οι διάφορες υποχρεώσεις αυξάνονται. Αυτό το διαπιστώνετε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί µέσα στον Ιούνιο. Σταδιακά όµως θα το βιώνετε και οι υπόλοιποι του ζωδίου σας. Ανταγωνισµοί, ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς αλλά και δυσκολίες σε συνεταιρισµούς, συνεργασίες και σχέσεις. Επειδή ο Ερµής παραµένει ανάδροµος -και µια τέτοια τροχιά θα έχει έως τις 9 Μαρτίου-, να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις και σε αυτά που ακούτε αλλά και σε υποσχέσεις που µπορούν τώρα να σας δώσουν οι γύρω σας. Ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονοµικά, περιουσιακά και αισθηµατικά. Πάντως το µεγάλο ξεκαθάρισµα σε επαγγελµατικά και αισθηµατικά µόλις που ξεκίνησε.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:Κυριακή, ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Τετάρτη και Πέµπτη.

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγµή για να επιδιώξετε τη δηµιουργία κινήσεων που θα συµβάλουν θετικά τόσο στα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας όσο και στις σχέσεις σας. Επαγγελµατικές, συγγενικές, φιλικές, κοινωνικές και αισθηµατικές. Εως και την Πέµπτη µπορείτε επίσης να τσεκάρετε πιο εύκολα αν και κατά πόσο ενδιαφέρεται για εσάς ένα πρόσωπο που σας αρέσει αλλά ακόµα δεν έχετε συνάψει σχέση ή υπήρχε σχέση αλλά για κάποιους λόγους περνάει κρίση. Αν πρέπει να εξαντλήσετε κάπου την προσοχή σας, αυτό πρέπει να γίνει σε οικονοµικά και υλικά πράγµατα και ακόµα σε φόρους, τόκους, δάνεια, χρηµατοδοτήσεις, συντάξεις, λογαριασµούς και γραφειοκρατία γενικώς.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέµπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Παρασκευή και Σάββατο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο, τον Αρη και τον ∆ία στο πλευρό σας θα πρέπει να νιώθατε αρκετά ήσυχοι και ασφαλείς, αλλά φαίνεται ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερµής, δεν σας το επιτρέπει. Και αυτή την εβδοµάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε µια άβολη για εσάς θέση στους Ιχθύς και να φαίνεται και ανάδροµος. Καθυστερήσεις, µπερδέµατα, σχόλια και µια σειρά πραγµάτων που παράγουν κούραση, άγχος και ανασφάλεια. Η προσοχή σας, λοιπόν, θα πρέπει να εστιαστεί σε σπουδές, συµφωνίες, υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται, αποδείξεις, λογαριασµούς, έγγραφα, µεταφορικό µέσο και παιδιά. Η Αφροδίτη δεν είναι αρνητική ως προς τα αισθηµατικά σας, αλλά θα χρειαστούν προσεγµένα λόγια

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Τρίτη

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ο κύβος ερρίφθη όπως φαίνεται µε τη µετακίνηση του επιθετικού και ενίοτε ανατρεπτικού Αρη, που στις 17 Φεβρουαρίου πήρε θέση κόντρας προς το ζώδιό σας. Από αυτή την ηµεροµηνία ξεκίνησε ένα πιο απαιτητικό, κουραστικό, όσο και ρευστό διάστηµα, το οποίο θα επεκταθεί και µέσα στον Μάρτιο και όπως φαίνεται θα αλλάξουν αρκετά. Κατ’ αρχάς οι προτεραιότητές σας και αυτό γιατί θα αλλάξουν οι αναγκαιότητες. Στην εργασία, στα οικονοµικά -ή τα έξοδα για κάποιο λόγο αυξάνονται ή τα έσοδα µειώνονται-, στην κατάσταση ή στη δοµή της οικογένειας αλλά και σε σηµαντικές σας σχέσεις. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα προκύψουν σε αυτό το µεταβατικό διάστηµα θα σας ωθήσουν στο να αξιολογήσετε διαφορετικά, ίσως και πιο αυστηρά πρόσωπα, πράγµατα και καταστάσεις.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέµπτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Η εβδοµάδα σας ξεκινάει µε µια βοηθητική Νέα Σελήνη στις 23 στους Ιχθύς και αυτό δηµιουργεί µια µεγαλύτερη δυναµική στο να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εξάλλου αυτή την εβδοµάδα υπάρχει και η βοήθεια του Ερµή, που αν και µειωµένη -διότι παραµένει ανάδροµος έως και την 1η Μαρτίου-, θα σας επιτρέψει να προωθήσετε θέµατα και υποθέσεις που σχετίζονται µε σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, γραπτά, έγγραφα, ταξίδια και παιδιά. Ουδέτερη η Αφροδίτη στον Κριό, δεν αντιτίθεται στο να υπάρξουν νέες κινήσεις και βελτιώσεις σε εργασία αλλά και σχέσεις. Μάλιστα στο µεγαλύτερο µέρος αυτής της εβδοµάδας θα δηµιουργηθεί ένα καλό υπόβαθρο για να επεκτείνετε τη δράση σας παντού µε έναν πιο εποικοδοµητικό τρόπο.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από Κυριακή έως και Τρίτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 1η Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Η αλήθεια είναι ότι οι... φούρλες του Ερµή από τις 4 Φεβρουαρίου και µετά δεν διευκολύνει ιδιαίτερα την οµαλή ροή των πραγµάτων. Επιβάλλεται, λοιπόν, να είστε περισσότερο παρατηρητικοί και προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε τοµείς, θέµατα και υποθέσεις που σχετίζονται µε συµφωνίες, συµβόλαια, αποδείξεις, κάρτες, λογαριασµούς, έντυπα και έγγραφα γενικώς αλλά και ταξίδια, µεταφορικό µέσο, σπουδές και παιδιά. Αντίθετα, µε προσοχή και συγκέντρωση στον στόχο µπορείτε τώρα να δείτε να αποδίδουν κάποιες αποφάσεις και ενέργειές σας που σχετίζονται µε τα οικονοµικά αλλά και τα αισθηµατικά σας. Κλείσατε ένα κεφάλαιο σε αυτά, ώρα να ανοίξετε ένα άλλο!

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:Από Τετάρτη έως και Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Από Κυριακή έως και Τρίτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Η είσοδος του Αρη στο ζώδιό σας στις 17 Φεβρουαρίου ξεκίνησε να δηµιουργεί κάποια νέα δεδοµένα σε κάποιον από τους βασικούς τοµείς της ζωής σας. Εργασία; Οικονοµικά; Οικογενειακά; Αισθηµατικά αλλά και σχέσεις γενικότερα; Φυσικά δεν µπορεί να µείνει απέξω και ο παράγων υγεία για κάποιους από εσάς. Η επιθυµία σας να φωτίσετε κάθε πτυχή εκκρεµοτήτων και ζητηµάτων που παράγουν ανασφάλεια και προβληµατισµό θα είναι µεγάλη, γι’ αυτό και θα πρέπει να προχωράτε σιγά σιγά και συνετά, λαµβάνοντας υπόψη σας, πριν διατυπώσετε τις θέσεις σας, όλες τις παραµέτρους. Η φάση στην οποία βρίσκεστε ξεκίνησε µόλις και επειδή θα συνεχιστεί και στο µεγαλύτερο µέρος του Μαρτίου, κάντε υποµονή. Μην εξαντλήσετε όλα σας τα... καύσιµα µονοµιάς

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή έως και Τρίτη, Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 1η Μαρτίου. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέµπτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Ο Φεβρουάριος κλείνει τον κύκλο του µε ένα σύνθηµα. Τι λέει αυτό; Αξιοποιήστε µε όλους τους τρόπους όλους τους τοµείς, τώρα που η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε µια κάπως πιο ευνοϊκή για εσάς θέση. Αποφάσεις και ενέργειες που αφορούν τα οικονοµικά, τα περιουσιακά αλλά και τα διάφορα συμφέροντά σας µπορούν να δώσουν ένα πιο θετικό αποτέλεσµα. Παρότι αυτή την εβδοµάδα ο Ερµής παραµένει ανάδροµος, µε αποτέλεσµα να βραδυπορούν οι εξελίξεις κάποιων σχεδίων σας, εσείς θα πρέπει να µη χαλαρώσετε την προσπάθειά σας να προσεγγίσετε άτοµα που µε διαφορετικούς τρόπους µπορεί να σας είναι χρήσιµα. Μέτρια ή καλή η εβδοµάδα και στον έρωτα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη, Πέµπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Παρασκευή έως Κυριακή 1η Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Φυσικό είναι αυτή την εβδοµάδα να διαπιστώνετε µια νευρικότητα και µια «αρρυθµία» στην εξέλιξη πολλών θεµάτων, αφού ο Ερµής είναι στο ζώδιό σας και µάλιστα ανάδροµος. Την πορεία του αυτή θα διατηρήσει έως και την 1η Μαρτίου. Εστω και µε πιο ακανόνιστους ρυθµούς και µε σκαµπανεβάσµατα οφείλετε να καταβάλετε µια µεγαλύτερη προσπάθεια για να προχωρήσουν θέµατα και καταστάσεις που σχετίζονται µε συµφωνίες, συµβόλαια, αποδείξεις, έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές και ταξίδια. Οι πιο ευνοϊκές ηµέρες για το κοντινότερο διάστηµα για όλα αυτά είναι µετά τις 9 Μαρτίου. Μέχρι τότε παρατηρητικότητα και προσοχή γύρω από αυτά αλλά και σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από Κυριακή έως και Τρίτη και από Παρασκευή έως και Κυριακή 1η Μαρτίου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share