Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαββατοκύριακο με σκαμπανεβάσματα για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

21 Φεβρουαρίου 2020 12:29
Σαββατοκύριακο με σκαμπανεβάσματα για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή σήμερα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Με αρκετά «ατού» σε πολλά επίπεδα από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα θα έχουν οι Υδροχόοι, ενώ οι Ιχθύες βρίσκονται κάτω από το πρίσμα της νέας σελήνης, κάτι το οποίο μας είχε βάλει στο κλίμα από χτες και η Άση Μπήλιου!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου!

Ο Κώστας Λεφάκης, επίσης, προβλέπει δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Για αύριο δείτε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, ίσως σου προκαλέσουν αρκετό εκνευρισμό και θα έχεις πολύ άγχος, για καταστάσεις που δεν πρέπει όμως να σε αγχώνουν, γιατί θα έχουν καλή κατάληξη. Η σημερινή Παρασκευή είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Την σημερινή Παρασκευή πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το ένστικτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με τα επιτεύγματα σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να τα καταφέρεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Παρασκευή, είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε νέες γνωριμίες συμπεριλαμβανομένων και μιας νέας προοπτικής για σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα που συνεχώς παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε θα καταπλήξεις τα πλήθη καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Παρασκευή θα σου δώσει την ευκαιρία αγαπητέ Υδροχόε να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει και μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Ποιο είναι το κινεζικό ζώδιο σου; Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά από τα δικά μας!

Σε αντίθεση με τα δικά μας ζώδια, το κινέζικο ζώδιο αλλάζει κάθε 12 μήνες και όχι κάθε μήνα. Όπως φαντάζεστε λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση με το ζώδιο που είστε και συνεπώς με τα χαρακτηριστικά του! Ποιο είναι τελικά έγκυρο και τι υποστηρίζει η κινεζική αστρολογία;

Δηλαδή, ολόκληρος ο κινέζικος ζωδιακός κύκλος συμπληρώνεται σε 12 χρόνια, ενώ στη γνωστή σε εμάς αστρολογία, το ζώδιο αλλάζει κάθε μήνα και ο ζωδιακός κύκλος ολοκληρώνεται σε 12 μήνες.

Και ενώ μάθαμε ότι και στην Αρχαία Ελλάδα είχαν άλλα ζώδια, τώρα ήρθε η ώρα να δείτε και τι ζώδιο είστε στην Κίνα. Πότε όμως αλλάζει το κινέζικο ζώδιο;

Ακούμε π.χ. ότι φέτος είναι η χρονιά του Αλόγου. Πότε ξεκίνησε αυτή η χρονιά; Την 1η Ιανουαρίου 2014; Βεβαίως, όχι.

Το κινέζικο ζώδιο ξεκινάει κάθε χρόνο, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία μπορεί να γίνει είτε τον Ιανουάριο είτε το Φεβρουάριο. Από τη στιγμή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο (γύρω στις 19 Ιανουαρίου), οποιαδήποτε χρονική στιγμή τύχει να μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, λαμβάνει χώρα το φαινόμενο της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο και ταυτόχρονα η έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Έχουμε δηλαδή την κινέζικη πρωτοχρονιά να σηματοδοτεί και την αλλαγή του κινέζικου ζωδίου. Συνηθίζεται δε κάθε κινέζικο έτος να παίρνει το όνομα του ζωδίου. Π.χ. λέμε η χρονιά του Αλόγου, η χρονιά του Δράκου, του Πετεινού κ.λπ.

Για τον παρατηρητικό αναγνώστη, το συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω, είναι ότι οι όλοι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο της προηγούμενης χρονιάς.Το ίδιο ισχύει και για όσους Υδροχόους γεννηθούν πριν τη Νέα Σελήνη.

Θα αναρωτιέστε βέβαια, πώς θα ξέρετε την ακριβή μέρα που αλλάζει το κινέζικο ζώδιο. Ένας τρόπος είναι να παρακολουθείτε τακτικά πότε «πέφτει» η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ένας άλλος τρόπος είναι να το δείτε στις ειδήσεις (!), όπου τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η προβολή αποσπασμάτων από τους μεγαλοπρεπείς εορτασμούς της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς (δηλαδή της αλλαγής του κινέζικου ζωδίου).

Για να βοηθήσουμε, πάντως, να έχετε μια εικόνα για τα ζώδια προηγούμενων ή και επόμενων ετών, είτε πρόκειται για σας είτε για τα γνωστά σας πρόσωπα, μπορείτε να λάβετε υπόψη το παρακάτω πινακάκι, όπου καλύπτονται οι κινέζικες χρονιές όλου του 20ου αιώνα και των αρχών του 21ου.

*Προσθέτοντας (ή αφαιρώντας) 12 χρόνια σε οποιαδήποτε από αυτές της ημερομηνίες, το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς θα είναι το ίδιο.

Π.χ. Χρονιές του Αλόγου: 1894, 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Γενικά χαρακτηριστικά των Ζωδίων

Ποντικός
Δημιουργικός, ιδανικός στη λύση προβλημάτων, ευφάνταστος, υπερκινητικός, αποκτά το σεβασμό των άλλων για την ευρηματικότητά του. Έχει την ικανότητα για να αποκτά και να διατηρεί πράγματα που διαισθάνεται ότι αξίζουν.

Βούβαλος ή Βόδι
Ευγενικό, αγαπά την ειρήνη, με μεγάλη φυσική δύναμη που το καθιστά επικίνδυνο, αν εξοργιστεί. Συντηρητικό, ανεξάρτητο, έμπιστο και αποδέχεται τους άλλους για αυτό που είναι.

Τίγρης
Ισχυρή, ευγενής, επιθετική, ανεξάρτητη και θαρραλέα. Επίσης, τείνει να είναι εγωίστρια και οξύθυμη.

Λαγός ή Γάτα
Απλός, στοργικός, ελκυστικός για το αντίθετο φύλο, ταλαντούχος και φιλόδοξος. Ρεαλιστής σχετικά με τις δυνατότητές του, αφήνει τους ηγετικούς ρόλους για τους ισχυρότερους.

Δράκος
Ισχυρός, ταλαντούχος, γεμάτος ζωντάνια, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, οξύθυμος, ανήσυχος και ίσως είναι πολύ σχολαστικός.

Φίδι
Διανοητικό, εύστροφο, με πάθος και μερικές φορές με φόβο. Πολλές γυναίκες που ανήκουν στο Φίδι διακρίνονται για το μυαλό αλλά και την ομορφιά τους.

Άλογο
Αγαπάει τη ζωή, έχει σεξαπίλ, είναι γοητευτικό, έξυπνο, δημοφιλές και κυκλοθυμικό. Όταν σοβαρεύεται είναι εργατικό, επίμονο και πιστό.

Πρόβατο ή Κατσίκα
Το ισχυρό μέτωπο και τα κέρατά του αντιπροσωπεύει τη δύναμη και σθένος. Έχει σιγουριά, επιμονή και προστατεύει τους αδύναμους.

Πίθηκος
Είναι έξυπνος, με αίσθηση του χιούμορ, πρωτότυπος, στοχαστής, πρακτικός, εκτελεί με επιτυχία τα σχέδια, περίεργος, παρατηρητικός, φιλικός και εσωστρεφής.

Πετεινός
Εκτελεί τις εργασίες ευσυνείδητα και όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο, παλεύει με θάρρος. Πάντα απασχολημένος, φαινομενικά εγωκεντρικός, ευαίσθητος όμως, δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του.

Σκύλος
Πιστός, αξιόπιστος, συμπονετικός, προστάτης και είναι πάντα έτοιμος να δώσει βοήθεια. Έντονα υπερασπιστικός σε ό,τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, δεν αφήνει κανέναν να τους κακολογήσει.

Κάπρος ή Γουρούνι
Είναι θαρραλέος, ανεξάρτητος, οξύθυμος, δεν θέλει να συμβιβαστεί, μοναχικός με λίγους φίλους που θα κρατήσει για μια ζωή. Κατέχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share