Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Περίεργη εβδομάδα αλλά και αποκριάτικοι έρωτες για αυτά τα ζώδια»! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

17 Φεβρουαρίου 2020 12:42
«Περίεργη εβδομάδα αλλά και αποκριάτικοι έρωτες για αυτά τα ζώδια»! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (video)

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε, ότι με τον Ερμή να είναι Ανάδρομος έρχεται μια περίεργη εβδομάδα για ορισμένα ζώδια.

Η έμπειρη αστρολόγος τόνισε, ότι θα χρειαστούν αναθεωρήσεις στη ζωή μας, ειδικά στα επαγγελματικά μας, ή αν πρόκειται να φτιάξουμε κάτι, αφού ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, κάτι που τόνισε και η Άση Μπήλιου, αλλά από την άλλη πλευρά η Σελήνη είναι στον Τοξότη και η Αφροδίτη είναι ακόμη εδώ, με τον έρωτα να κυριαρχεί στις Απόκριες.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο από το Athensmagazine.gr τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Σκούρα βδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Βίκυ Παγιατάκη, όπως άλλωστε έκανε και χτες, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Αρχίζει η επανεκτίμηση σε σχέσεις και συνεργασίες για τους Καρκίνους, έχουμε κλείσιμο εκκρεμοτήτων που πρέπει να γίνουν σήμερα αλλά και οργάνωση από αύριο για τους Ζυγούς ενώ οι υπόγειοι ανταγωνισμοί ξεκινούν για τους Υδροχόους.

Αναλυτικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου!

Σας υπενθυμίζουμε τις εκπλήξεις που είχαν προβλέψει οι Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη.

Κριός

Φίλε Κριέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις βαθύτερες σκέψεις των ατόμων που σε περιβάλλουν, αλλά και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, την σημερινή Δευτέρα θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργάνωση και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον καθώς έχεις όλους τους θετικούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Ζυγός

Σήμερα καλό είναι να οργανώσεις την μέρα σου με συνέπεια και προγραμματισμό, ώστε να εξελιχθούν όλα αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν, μια και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε η υπερβολική αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις γιατί με τις καλές επιρροές που δέχεσαι σήμερα θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις ολομόναχος, τα προβλήματα που σε απασχολούν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share