Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν! Ερωτικό Σαββατοκύριακο με εκπλήξεις για αυτά τα 3 ζώδια!

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

15 Φεβρουαρίου 2020 15:12
Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν! Ερωτικό Σαββατοκύριακο με εκπλήξεις για αυτά τα 3 ζώδια!

Οι τρεις κυρίες της αστρολογίας ανέλυσαν τι περιμένει κάθε ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο το οποίο θα είναι ερωτικό και με εκπλήξεις!

Αρχικά η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας τα ερωτικά και την ανάγκη να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους μας, περιμένοντας... ερωτική επίθεση στο Σαββατοκύριακο.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Κριό, θα έχουμε πολλές στιγμές ζεστασιάς, όπου πρέπει να εκφράσουμε τα συναισθήματα και τον έρωτά μας. Για πολλά ζώδια, σύμφωνα με την ίδια, είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star και είχε μια έντονη παρατήρηση να κάνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τις επόμενες δύο μέρες!

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό, κάτι που μπορεί να προσδώσει στη μέρα μας ένα σκοτεινό βάθος και σε καμία περίπτωση αδιαφορά. Αυτό σημαίνει, ότι κάποιοι θα γιορτάσουν, ενώ άλλοι... θα βράσουν στο ζουμί τους.

Η πρόβλεψη παραμένει ίδια και για το Σάββατο (15/2), ενώ πιο ανάλαφρα γίνονται τα πράγματα από την Κυριακή (16/2), όπου η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, οπότε αν δεν προλαβαίνετε να γιορτάσετε σήμερα (14/2), καλό είναι να το αφήσετε για τότε.

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο ακόλουθο βίντεο από το Athensmagazine.gr:

Τέλος, η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η Βίκυ Παγιατάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δίνει ένα ερωτικό ωροσκόπιο, όπως σας είχαμε παρουσίασε και τα 4 που θα περάσουν ευχάριστα, για τα ζώδια και για σήμερα αλλά και για το Σαββατοκύριακο. Ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share