Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθουν μεγάλα γεγονότα»! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

10 Φεβρουαρίου 2020 12:22
«Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθουν μεγάλα γεγονότα»! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των Κου Κου» και ανέφερε, ότι τα μεγάλα γεγονότα αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη ανέφερε τα ζώδια που υποφέρουν.

Με το πέρας της πανσελήνου στους Λέοντες, πραγματοποιείται μια σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα, με την ένταση να υπάρχει σε συναισθηματικό επίπεδο, αν και στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας δε θα υπάρχουν φοβερά πράγματα σε όψεις, κάτι που ευνοεί τις προσωπικές διεργασίες.

Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, θα έρθουν μεγάλα γεγονότα, με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στους Ιχθείς και τον Άρη να μετακινείται από τον Τοξότη στον Αιγόκερω.

Δείτε το βίντεο με τις αστρολογικές της προβλέψεις στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου! Παράλληλα ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποίησε για μια πιεστική εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Όλα τα κάνετε σε βάθος, από φύση σας: Σκέφτεστε, νιώθετε και πράττετε με αυτή την προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν το ότι ερωτεύεστε τρελά – ακόμα κι αν είναι συχνά, ακόμα κι αν έχει μικρή διάρκεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιοι δυσπιστούν απέναντι στη δική σας συναισθηματική ορμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίστε στην πορεία που έχετε χαράξει, δεν σας αφορά η άποψη των τρίτων.

ΛΕΩΝ

Το συναίσθημα που θα σας κατακλύσει από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Φεβρουαρίου είναι βέβαιο ότι θα σας απογειώσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη σχέση σας σας διαπερνούν και τους δύο εξίσου ισχυρές ερωτικές δονήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες συζητήσεις θα σας κάνουν να έρθετε πολύ κοντά και πολύ γρήγορα με το ταίρι σας, αν και δεν θα λείπει το βάθος από την επαφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός σας παρασέρνει και σας ταξιδεύει - και φαίνεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να συντηρείτε την ενεργητικότητά σας και να μην παραμελείτε τις λοιπές υποχρεώσεις σας επειδή ερωτευτήκατε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόνο αν κάνετε μια ενδοσκόπηση θα εκτιμάτε όπως πρέπει αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή!

ΙΧΘΕΙΣ

Να επικοινωνείτε συνέχεια και σε βάθος με το ταίρι σας, για να διατηρήσετε την υπέροχη επαφή και σύμπνοιά σας!

Τα 4+1 ζώδια που θα γίνουν πλούσια και διάσημα!

Αυτά είναι τα 4+1 ζώδια όπου έχουν γεννηθεί όχι μόνο για να μας βάλουν στα γυαλιά, αλλά για να γίνουν πλούσια και διάσημα! Επίσης, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον καλό σου. Δες τι μπορείς να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιο του και σίγουρα δεν θα χάσεις!

ΛΕΩΝ:
Γιατί; Επειδή του έρχεται πολύ φυσικό και να τον λατρεύουν και να τον αναγνωρίζουν! Όχι απλά δεν τον κουράζει αυτή η ζωή μέσα στο επίκεντρο της προσοχής, την γουστάρει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Διάσημοι που ανήκουν σε άλλα ζώδια από τον Λέοντα, συνήθως έχουν, είτε ωροσκόπο, είτε Σελήνη, ή Αφροδίτη στον Λέοντα! Παράδειγμα, η Julia Roberts, που αν και Σκορπιός, έχει Σελήνη στον Λέοντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Άλλο ένα εξωστρεφές ζώδιο που δεν μασάει από ντροπές! Θέλει και μπορεί να ελιχθεί, έτσι ώστε να γίνει γνωστό και να απολαύσει τις δάφνες του! Έχει το μυαλό και την ευχέρεια να ξεπερνάει τις απορρίψεις και τα εμπόδια, μέχρι να φτάσει το στόχο του! Παράδειγμα οι Mick Jagger, Hillary Clinton, Mick Jagger, Amy Adams, που έχουν όλοι τους ωροσκόπο Δίδυμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ:
I did it my way τραγουδούσε ο αείμνηστος τοξότης Frank Sinatra και μας εξηγούσε σε μια και μόνο προτασούλα πως ο Τοξότης φτάνει στην κορυφή και γίνεται διάσημος: γιατί πολύ απλά έχει τον Δια για μπαμπά και το θαρρο-θράσος να κάνει τα πράγματα όπως εκείνος θέλει! Δες και την Oprah Winfrey που έχει ωροσκόπο και Σελήνη στον Τοξότη και θα καταλάβεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Με νύχια και με δόντια μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Ωραία, άντε κι έφτασε. Πως παραμένει; Φυσικά με την επιμονή του. Τι κοινό έχει η Katy Perry με την Kate Moss? Η πρώτη είναι Σκορπιός και η δεύτερη Αιγόκερως, αλλά και οι δυο έχουν Σελήνη στο Σκορπιό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σου λέει κάτι το όνομα Shakira? Τον Rafael Nadal τον ξέρεις; Τον Brad Pitt? Αν ναι, να ξέρεις ότι και οι τρεις έχουν Άρη στον Αιγόκερω! Δηλαδή, το είπα, το κάνω, θα πετύχω, φάε τη σκόνη μου ένα πράγμα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share