Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αυτή είναι η ευκαιρία να δείξετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας»! Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου! (video)

Αναλυτικά!

5 Φεβρουαρίου 2020 12:21
«Αυτή είναι η ευκαιρία να δείξετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας»! Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου! (video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου παρουσίασε τα ζώδια στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία σήμερα (5/2) να εκφράσουμε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον μας προς τους άλλους ανθρώπους, ενώ και η Βίκυ Παγιατάκη τόνισε, ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για αρκετά ζώδια.

Η Αφροδίτη είναι στην τελική ευθεία για την έξοδο από τους Ιχθείς και από τις 7/2 μπαίνει στον Κριό, ενώ έρχεται και η Πανσέληνος του χιονιού. Η Αφροδίτη γίνεται... Αμαζόνα και γίνεται απαιτητική, έτοιμη να κυνηγήσει την κατάκτηση και παίρνει τις πρωτοβουλίες της.

Κάπως έτσι, η συγκυρία γίνεται ιδανική, για να εκφραστείτε, με την Αφροδίτη να μένει έως τις 4/3 στο ζώδιο του Κριού.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου!

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Λίτσα Πατέρα βλέπει ύπουλες ώρες για τα περισσότερα ζώδια!

Κριός

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς της με μετακινήσεις-αστραπή αλλά και καβγάδες με άτομα που «σου μπαίνουν στο ρουθούνι»! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά και τα οικονομικά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν!

Ταύρος

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Πρόσεξε ωστόσο, μήπως πάθεις κάποια ζημιά από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού έρχονται καταστάσεις που θα σε εκπλήξουν τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Φαίνεται μάλιστα πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ακόμη και ηλικίας.

Δίδυμοι

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς αλλά και παρεμβάσεις άλλων στην ζωή σου, με συνέπεια να «ανάψουν τα αίματα», ίσως μάλιστα να διακοπεί μια σχέση ή συνεργασία σου. Συνάμα όμως, θα βρεις και συνοδοιπόρους που θα σε ενθουσιάσουν και που μαζί τους θα πετύχεις έναν ή περισσότερους από τους άμεσους στόχους σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού αναμένονται αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου και δεν έχεις παρά να «ενδώσεις» σε αυτές, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα.

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη διαταράσσει την ηρεμία σου, είτε μέσα από αποκαλύψεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου, είτε με μια… φασαρία που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς! Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον προκύπτουν ποικίλες εντάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα στην καθημερινότητά σου αλλά αν δεν είναι στον χαρακτήρα σου να αλλάζεις συνήθειες, τότε δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα παράδοξων συμπτώσεων ή μιας δυσάρεστης έκπληξης. Όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο.

Λέων

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη φέρνει νέα δεδομένα κι ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με νέα πρόσωπα να «εισβάλλουν» στην ζωή σου και κάποια άλλα να αποχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες Σε καμία περίπτωση όμως μην θεωρήσεις κάτι ως οριστικό, αφού αύριο… ξημερώνει μια άλλη μέρα! Παράλληλα με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς», έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και τις εκπλήξεις που σου ετοιμάζει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα σπάνιο δώρο.

Παρθένος

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες που «σπάζουν αβγά», αυτός όμως είναι κι ο λόγος που αναμένονται προστριβές, τόσο στην οικογένεια, όσο και στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς». Κι αν τελικά είναι οι άλλοι που «θα σου την πέσουν», το αποτέλεσμα δεν αλλάζει… Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού τείνει να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές, αν όμως… προλάβεις να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές, σε καλό θα σου βγει. Επιπλέον, θα έχεις μια συνάντηση-έκπληξη!

Ζυγός

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η κι απρόσεκτο/η, ενώ υπάρχουν και οι… άλλοι που καταφθάνουν με άγριες διαθέσεις! Υπάρχει λοιπόν ισχυρή πιθανότητα να χτυπήσεις ή να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον/α. Όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, φαίνεται να «καταβροχθίζεις» γνώσεις. Κατά τα άλλα, στα εργασιακά σου, τίποτε δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη.

Σκορπιός

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε βοηθά να καλύψεις το οικονομικό πλάνο σου, ότι παραπάνω βγάλεις όμως θα εξανεμιστεί… πάραυτα, αφού η καταναλωτική σου διάθεση γίνεται ασυγκράτητη. Έχε τον νου σου όμως και στα «αρπακτικά». Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Ωστόσο ένα πολύ «φιλελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μόνον ως προσωρινό πείραμα μπορεί να σταθεί.

Τοξότης

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από παράλογες απαιτήσεις των άλλων και να… πάρουν πόδι, ίσως όμως και να επιδείξεις «άγνοια κινδύνου», προσεγγίζοντας άμεσα ένα άτομο που σου κάνει «κλικ». Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να… ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Ίσως πάλι να φιλοξενηθείς σε έναν άλλο χώρο.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη «παίζει» με την υγεία σου κι είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αλλά και έντονη αδιαθεσία. Επιπλέον, φαίνεται πως στο εργασιακό σου περιβάλλον, ο καθένας κάνει ότι του… κατέβει και το ζητούμενο είναι να επαναφέρεις την τάξη, πριν το πράγμα «ξεφύγει» εντελώς. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε ενθαρρύνει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτα περιστατικά ή απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, άλλες φορές ευχάριστα κι άλλες… όχι!

Υδροχόος

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε κάνει πιο ανυπόμονο/η στις επιδιώξεις σου και… αλίμονο σε όποιον/α σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου! Επιπλέον, επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, προσδίδοντάς τους έναν πιο «hot» χαρακτήρα και είτε θα… βγεις για «κυνήγι», είτε θα γίνεις το «θήραμα», με τις εξελίξεις σε κάθε περίπτωση να είναι ραγδαίες. Αν βέβαια έχεις παιδιά, άντε να τα κάνεις καλά… Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο αλλά και να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, ενώ γενικότερα σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»!

Ιχθύες

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, οφειλόμενη ίσως στην «επιδρομή» συγγενών ή γνωστών στον χώρο σου, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο μιας ενδοοικογενειακής έριδος, με αφορμή το… οτιδήποτε! Παράλληλα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Ουρανό, σίγουρα θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Κατά τα άλλα καλείσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share