Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευνοϊκή μέρα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

5 Φεβρουαρίου 2020 10:50
Ευνοϊκή μέρα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναλύει για ακόμα μια μέρα τον αστρολογικό χάρτη!

Η κορυφαία αστρολόγος αναφέρθηκε, όπως έκανε και χτες, στα ζώδια που θα πρέπει να επιδιώξουν τα δύσκολα καθώς οι μέρες είναι ευνοϊκές!

Ο Κριός να προτιμήσει σήμερα ακόμα και τα πιο δύσκολα. Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά-σιγά στην θέση τους για τον Ταύρο. Τώρα η ταχύτητα πραγματικά θα εκτιμηθεί από τον Καρκίνο. Ο Σκορπιός να ακούσει συμβουλές, να μην αψηφήσει υποδείξεις.

Αναλυτικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τα 3 ζώδια που «κόβει» το μάτι τους και δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις!

Τα 3 ζώδια που «κόβει» το μάτι τους και δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις

Είναι παρατηρητικά, έχουν ανεπτυγμένο ένστικτο, γνώση, επιφυλακτικότητα και σίγουρα δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Σε σκανάρουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μελετούν την κάθε κίνηση, κουβέντα ή αντίδρασή σου και δε χρειάζονται πολύ ώρα για να βγάλουν συμπεράσματα για το χαρακτήρα σου, αφού η κρίση τους σπάνια πέφτει έξω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ένστικτο «βλέπει» περισσότερα απ’ ό,τι τα μάτια του. Όσο και να του χαμογελάσεις, όσο και να τον κολακέψεις ή να τον επαινέσεις για να σε συμπαθήσει, αν «πιάσει» κάτι αρνητικό ή προσποιητό από την πλευρά σου, δεν υπάρχει περίπτωση να σε εμπιστευτεί, ασχέτως αν δε στο δείξει φάτσα φόρα. Έχουμε πει ήδη ότι παρατηρεί και καταγράφει τα πάντα, τίποτε και κανείς δεν ξεφεύγει της προσοχής του, οπότε μην προσπαθήσεις καν να του «πουλήσεις» κάτι άλλο από αυτό που είσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του επιφυλακτικός και ρεαλιστής. Επίσης, επειδή μετέχει στον κοινωνικό παιχνίδι χρόνια, έχει… τόνους εμπειρία, που τον προστατεύει από τις κακοτοπιές. Έχει φάει στη μάπα την ψευτιά, την υποκρισία, το «γλείψιμο», τη σκοπιμότητα και τη «δηθενιά» που επικρατεί σε διάφορους κύκλους, οπότε μόλις δει μια ανάλογη συμπεριφορά είναι ο πρώτος που θα χασκογελάσει μέσα του, θα πει «ναι, καλά, τώρα μας έπεισες» και θα γυρίσει την πλάτη του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρατηρητικότητα είναι το μεγάλο του ατού, οπότε έχοντας έναν άνθρωπο απέναντί σου που το μάτι του «πιάνει» και την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι δύσκολο να τον ξεγελάσεις. Δεν του ξεφεύγει τίποτα, όμως! Από τη στάση του σώματός σου, μέχρι την ελάχιστη αλλοίωση στον τόνο της φωνής σου ή τη στιγμιαία αλλαγή στο βλέμμα σου. Θα σε τεστάρει, θα σε μετρήσει με ακρίβεια, θα κρίνει, θα συγκρίνει και μετά 1+1 κάνουν 2. Ξέρει τι είδους άτομο είσαι, στο άψε-σβήσε.

Τα 2+1 τυχερά ζώδια για το 2020!

Όπως κάθε νέο έτος, έτσι και το 2020 υπάρχουν κάποια ζώδια στα οποία η τύχη θα χαμογελάσει ένα «τσικ» περισσότερο από τα άλλα. Όπως έχει πει και η Λίτσα Πατέρα συνταρακτικές αλλαγές το 2020 θα έρθουν για...

​Σύμφωνα με τις «διαδρομές» των ζωδίων στον ουρανό, σχηματίζουν πτυχές και επηρεάζουν την τύχη τους για την υπόλοιπη χρονιά. Κάθε φορά που μιλάμε για τύχη, μιλάμε για τον Δία.

Ο Δίας είναι ο γιγαντιαίος πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος που ρυθμίζει το σημάδι του Τοξότη και σχετίζεται με τη χαρά και την αισιοδοξία. Σε αντίθεση με τον Δία, ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης της «κακής τύχης».

Και όταν λέμε κακή τύχη, εννοούμε ότι ο Δίας δουλεύει για να σου δώσει ανταμοιβές ακόμη και όταν δεν το αξίζεις, γι ‘αυτό είναι τόσο συνδεδεμένο με την “τύχη”. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος είναι και αυτός που προσφέρει οφέλη, αλλά μόνο αφού δουλέψεις αρκετά.

Αιγόκερως

Διακινδυνεύουμε να πούμε ότι το επόμενο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής των Αιγόκερων. Θα είσαι σε θέση να επιλέξεις τους καρπούς των σπόρων που φυτεύεις εδώ και χρόνια. Όλη η προσπάθεια που θέλεις να βάλεις σε ό, τι κάνεις θα πληρωθεί τώρα.

Παρθένος

Όλες οι ευχές της ζωής μιας Παρθένου θα πραγματοποιηθούν το 2020, αλλά μπορείς να αρχίσεις να δίνεις προσοχή στην οικονομική σου πλευρά. Αν θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι νέο, πήγαινε χωρίς να το σκεφτείς. Γνωρίζουμε ότι σου αρέσουν οι στρατηγικές και συχνά σκέφτεσαι πάρα πολύ πριν πάρεις μια απόφαση, αλλά αυτή τη φορά έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ταύρος

Το τρίτο μέλος της λίστας είναι ο Ταύρος που βρίσκεται στην τρίτη θέση στον κατάλογο των πιο τυχερών ζωδίων το 2020. Ο Ταύρος είναι το μοναδικό γήινο ζώδιο που θα επηρεάσει τον Ουρανό, τον πλανήτη των απροσδόκητων γεγονότων. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος μπορεί να αισθανθεί το 2020 λίγο ανήσυχος και ενοχλημένος, αλλά για πολύ λίγο. Μην ανησυχείς για αυτή την αλλαγή (γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος μισεί το απροσδόκητο) επειδή ο Δίας και ο Κρόνος θα δουλέψουν για να σου δώσουν την τύχη που χρειάζεσαι. Το καλύτερο στοιχείο της ζωής σου το 2020 θα είναι η αγάπη. Έχεις τα πάντα για να συναντήσεις κάποιο νέο πρόσωπο, που πέρα ​​από απόλαυσή, θα βοηθήσει και την οικονομική σου ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share