Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σήμερα είναι μέρα για δέσμευση και παντοτινή αγάπη»! Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα! (video)

Αναλυτικά!

3 Φεβρουαρίου 2020 12:47
«Σήμερα είναι μέρα για δέσμευση και παντοτινή αγάπη»! Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα! (video)

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα σήμερα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε, ότι σήμερα (3/2) είναι μια μέρα όπου μπορούν να σταθεροποιηθούν σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η Άση Μπήλιου τόνισε, ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου.

Ο Ήλιος μπαίνει στα ζώδια μας και ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία, ακόμη και για δέσμευση για παντοτινή αγάπη. Οι έρωτες και τα πάθη κυριαρχούν αυτές τις μέρες, ενώ από τις 5 του μήνα ευνοούνται οι καλές σκέψεις, ενώ παλιές προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο.

Δείτε τις αναλύσεις της Λίτσας Πατέρα στο ακόλουθο βίντεο από το Athensmagazine.gr:

Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία Ελληνίδα αστρολόγος, μας είχε πει από την Παρασκευή, για τις δυσκολίες που θα υπάρξουν από σήμερα στα 12 ζώδια! Μια βοήθεια καταφθάνει και είναι ουσιαστική για τους Καρκίνους, ενώ είναι μια ιδιαίτερη ημέρα με τα συν και τα πλην για τους Παρθένους. Η εβδομάδα που ξεκινά για τους Ιχθείς θα είναι δύσκολη αλλά πιο βατή στην συνέχεια.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Επίσης, ο Κώστας Λεφάκης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη και είδε θετικές εξελίξεις την νέα εβδομάδα στα οικονομικά, ενω 3 ακόμη ζώδια τα περιμένουν εκπλήξεις.

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα προτιμήσεις να ονειροπολήσεις παρά να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείς σε συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν, όμως θα προτιμήσεις να το αφήσεις στο μυαλό σου και να μην περάσεις στην πράξη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ασχοληθείς με την υλοποίηση του!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς αν προσεγγίσεις οτιδήποτε σας απασχολεί με τη λογική τότε θα καταφέρεις να βρεις διεξόδους. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις δυσάρεστες σκέψεις και σενάρια να εισβάλλουν σε μία γνωριμία που θα κάνεις.

Ταύρος

Μία ανάμνηση από ένα ταξίδι που έχεις κάνει με τον/τη σύντροφό σου είναι ικανή να σας ξεσηκώσει προκειμένου να σχεδιάσετε άλλο ένα για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως έχεις πολλά κοινά με κάποιον άνθρωπο που θα σε πλησιάσει σήμερα μέσω ενός γνωστού σου.

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αν κάνατε τις σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσουν έξτρα άγχος, όμως εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Σήμερα που θα έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσετε και κάποιο θέμα που απασχολεί τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Λέων

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα γεύμα ή ένα μασάζ!
Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αρκεί να του/ης το ζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο θα αρχίσει να αναπτύσσεται με κάποιον τον οποίο ξέρεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες δει ερωτικά.

Παρθένος

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις για να περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου σήμερα τόσο πιο καλά θα περάσεις και τόσο περισσότερο θα ανέβει η διάθεση και των δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία και σήμερα θα είσαι καλός/η σε αυτό!

Ζυγός

Μία ανάμνηση από ένα ταξίδι που έχεις κάνει με τον/τη σύντροφό σου είναι ικανή να σας ξεσηκώσει προκειμένου να σχεδιάσετε άλλο ένα για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως έχεις πολλά κοινά με κάποιον άνθρωπο που θα σε πλησιάσει σήμερα μέσω ενός γνωστού σου.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να συζητήσεις και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος τον οποίον θέλεις πολύ να δεις αλλά δεν κατάφερες να δεις τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να βρεις χρόνο για μία βόλτα μαζί του καθώς θα είσαι φοβερός/η στις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστεί και μία ευκαιρία -αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο- για μία νέα συμφωνία που θα σε ευνοήσει.

Σήμερα μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα σε αγαπημένους σας φίλους αλλά καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τα μαγαζιά γιατί θα είστε επιρρεπείς σε αγορές και πειρασμούς. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα βρεις ένα πολύ καλό επικοινωνιακό τρόπο για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες έχεις ασχοληθεί υπέρ του δέοντος με οικονομικά ζητήματα και τέτοιου είδους υποχρεώσεις και σήμερα θα νιώσεις και εσύ ο/η ίδιος/α την επιθυμία να χαλαρώσεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να το κάνεις τόσο εύκολα καθώς το μυαλό σου όλο θα γυρίζει σε υπολογισμούς και σε οικονομικά πλάνα. Μιας και θα έχεις αυτό το «οικονομικό δαιμόνιο» προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε μπορείς από αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο.

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα χαίρει της προσοχής σου εκτός αν ξεκινήσει μία κουβέντα που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα μιας και είναι ο μόνος τρόπος να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στην τράπεζα, στην εφορία ή σε ένα λογιστικό γραφείο!

Αιγόκερως

Σε ότι έχει να κάνει μα χρήματα έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και αποτελεσματικοί...

Υδροχόος

Με τον Ερμή απέναντί σου, ενδέχεται να αναβιώσει μια σχέση ή συνεργασία, ίσως, μάλιστα, σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα ανάμεσα στο «χθες» και το «σήμερα». Παράλληλα, με το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα, καλείσαι να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου.

Ιχθύες

Μία βραδιά στο σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου θα είναι το καλύτερο σενάριο για σήμερα που έχεις ανάγκη την επικοινωνία με ανθρώπους που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, σε φλερτάρει ένας/μια φίλος/η σου ή μου φαίνεται;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share