Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κώστας Λεφάκης: Θετικές εξελίξεις την νέα εβδομαδα στα οικονομικά! Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια σε περιμένουν εκπλήξεις!

Προβλέψεις από 3-9 Φεβρουαρίου 2020!

2 Φεβρουαρίου 2020 12:40
Κώστας Λεφάκης: Θετικές εξελίξεις την νέα εβδομαδα στα οικονομικά! Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια σε περιμένουν εκπλήξεις!

Έρχονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά την εβδομάδα του Φερβουαρίου και ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, με τις προβλέψεις του αποκαλύπτει πως αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια σε περιμένουν εκπλήξεις! Παρόλα αυτά δείτε και τι προβλέπει η σημερινή ημέρα!

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3 και μπαίνει σε πορεία δύσκολης σχέσης με τον Άρη στον Τοξότη. Πρόκειται για μια εβδομάδα εντάσεων, αντιπαραθέσεων και κινητοποιήσεων σε όλους τους νευραλγικούς τομείς.

Κριός

Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην προσπάθεια συνεννόησης με τον σύντροφό σας. Η διαφορετική αντίληψη και αντιμετώπιση ενός κοινού θέματος μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις τη στιγμή που δεν τις χρειάζεστε. Προσοχή στην εργασία και στα οικονομικά καθώς φαίνεται ότι πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ενισχύσετε τη θέση σας. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις!

Ταύρος

Ευνοείστε σε θέματα της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν, ξεκινώντας άμεσα και από τα πιο σημαντικά. Θα συναντήσετε αντιστάσεις, αλλά αν είστε αποφασισμένοι, θα τις εξουδετερώσετε με ασήμαντο κόστος. Οικονομικά έχετε μικρές αλλά σημαντικές ενισχύσεις που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον απέναντί σας Τοξότη σας δημιουργεί θέματα με το προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σας εμποδίζει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και δεν σας βοηθά να συλλέξετε και άλλα δεδομένα πριν ενεργοποιηθείτε. Η οικογένεια χρειάζεται κάποια επίβλεψη εκ μέρους σας και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να επιστρέψουν όλα σε τάξη. Το σπίτι είναι το φυσικό σας καταφύγιο και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι θα το χρειαστείτε περισσότερο από όσο φαντάζεστε!

Καρκίνος

Διακυμάνσεις στη διάθεσή σας φέρνει η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λεγόμενά σας, στις προσδοκίες σας, αλλά και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά απαιτείται σοφότερη διαχείριση εκ μέρους σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα αλλάξουν το πρόγραμμά σας, αλλά θα φέρουν και νέα πρόσωπα στη ζωή σας!


Λέων

Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Είναι ένα πεδίο το οποίο σας ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και θα συνεχίσει να σας προβληματίζει για λίγο ακόμα, καθώς ο Άρης από τον Τοξότη δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το κλίμα γύρω σας. Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί στα βήματά σας και μην θεωρείτε ότι όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Αποφύγετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και μην γίνεστε εσείς ο δικαστής των άλλων.

Παρθένος

Ασχοληθείτε σοβαρά και θετικά με τα αισθηματικά σας. Απαλλαγείτε από φοβίες και άγχη και φροντίστε να είστε δημιουργικοί και τολμηροί όσον αφορά στην προσωπική σας προβολή. Το απρόοπτο και οι συμπτώσεις θα συμβάλλουν στη δημιουργία θετικής ενέργειας γύρω από το άτομό σας και θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε μαγνητικά και για τους άλλους γύρω σας. Οικονομικά, αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων, όσο επίμονα και αν σας το ζητήσουν.

Ζυγός

Ο Άρης στον Τοξότη ευθύνεται για τον εκνευρισμό σας με τους γύρω σας, την εργασία, τα πρακτικά θέματα και το καθημερινό σας ξόδεμα. Αποφύγετε τις μεγάλες αντιπαραθέσεις με το σύστημα που υπάρχει γύρω σας, βρείτε δημιουργικές διεξόδους για την ενεργητικότητά σας και μην θεωρείτε τους άλλους υπεύθυνους, γιατί έτσι δεν θα βρείτε άκρη. Οικονομικά θα υπάρξουν μικρές, αλλά καίριες ανακουφίσεις! Η οικογένεια στηρίζεται στη συνδρομή και στην στήριξή σας!

Σκορπιός

Επιμείνετε σε κάποιες συνεργασίες και μην πτοείστε από πρόσκαιρες αναποδιές. Είναι προς το συμφέρον σας να οργανώσετε τις πρακτικές σας ασχολίες, να καλύψετε κάποιες αδυναμίες σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας προς την κατεύθυνση της ασφάλειας και ανάπτυξής σας. Αισθηματικά, το παρελθόν φαίνεται να ενεργοποιείται αλλά μην καθησυχάζετε. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια ακόμα για να έρθουν τα πράγματα εκεί που τα θέλετε.

Τοξότης

Υπάρχουν καλές προοπτικές στα οικονομικά σας και με τον Άρη στο ζώδιό σας γίνεστε πιο πρακτικοί και πιο αποτελεσματικοί. Εργαστείτε για το συμφέρον σας και μην παρασύρεστε από τη περίεργη διάθεσή σας για αλλαγές. Μόνο η προσήλωσή σας σε ότι είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές και πρόοδο. Η αισθηματική σας ζωή ακολουθεί περίεργη διαδρομή αλλά και πάλι, εσείς είστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας , αλλά διπλωμάτες στην συμπεριφορά σας. Η εργασία παρουσιάζει δυσκολίες, που οφείλονται κυρίως σε ακατάλληλες συνεργασίες. Απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και ασύμφορες προτάσεις για τα οικονομικά σας. Κερδίστε χρόνο όπου μπορείτε και να θυμάστε ότι δεν σας συμφέρουν οι κατά μέτωπο ανταγωνισμοί. Αποφύγετε την καταπόνηση της υγείας σας!

Υδροχόος

Συνεχίστε την καλή προσπάθεια στην εργασία και μην αναβάλλετε τις σημαντικές σας αποφάσεις. Συνεργάτες και πελάτες πιστεύουν στις ικανότητές σας, προσοχή όμως χρειάζεται ώστε να μην περιλάβετε στην ίδια ομάδα ακατάλληλα μεταξύ τους άτομα. Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν για λίγο και θα πρέπει να βρείτε λύσεις που να ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες!

Ιχθύς

Φροντίστε να μην αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα με την συναισθηματική οπτική. Έχετε περισσότερες ικανότητες από όσες αφήνετε να διαφανούν και καλό θα ήταν να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην αισθηματική σας ζωή. Η εργασία είναι ο άλλος τομέας που ζητά δράση και διορατικότητα, τόσο στο ίδιο το αντικείμενο που υπερασπίζεστε όσο και στις σχέσεις σας με το εκεί περιβάλλον!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share