Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου!

Τι μας περιμένει;

2 Φεβρουαρίου 2020 07:52
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Επίσης, η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε, ότι έχει έρθει το καλύτερο Σαββατοκύριακο για τα ερωτικά!

Κριός

Λαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που θα μπορούσε να σου προσφέρει η εργασία σου και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είχες να νιώσεις αρκετό καιρό. Σε αυτήν την ικανοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αμοιβές που ίσως να μην περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα να γίνει λόγος για κάποια αύξηση που δεν είχες κατά νου. Μη σταματήσεις να προσπαθείς, πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις.

Ταύρος

Η μέρα σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα πάσης φύσεως: εργασίας, σπιτιού, κληρονομικά, δάνεια κ.ο.κ. Δέχεσαι σήμερα σημαντικότατη εύνοια ώστε να διευθετήσεις την όποια οικονομική εκκρεμότητα, ωστόσο φρόντισε να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να εγείρει προσδοκίες μεγαλύτερες απ’ ό, τι πρέπει.

Δίδυμοι

Κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις από το χώρο της δουλειάς σου και αφορούν σε οικονομικά ζητήματα, μπορεί να σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα από χαρά. Δε λέμε να μη χαρείς, ωστόσο, καλό θα ήταν μέχρι να έχεις στέρεες πληροφορίες στα χέρια σου να μην οδηγηθείς σε πρόωρα συμπεράσματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε αρκετά καλή φάση, ενώ είναι αρκετά πιθανό σήμερα να υπάρξει κάποια ευχάριστη αναγνώριση των κόπων σου. Αυτό, βέβαια, δε μεταφράζεται και σε οικονομική ευμάρεια, καθώς θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, που θα οφείλονται ως επί το πλείστον σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε σένα.

Λέων

Η μέρα σου σε κατακλύζει με μηνύματα, τα οποία σχετίζονται βασικά με τα συναισθήματά σου. Πιο συγκεκριμένα, σε καλεί να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει στο μέγιστο βαθμό όλα τα συναισθήματα που θα προκύψουν, ακόμα και αν θεωρούνται “αρνητικά”, αλλά επιπλέον σου εφιστά την προσοχή περιμένοντας από σένα να μην υποδουλωθείς από αυτά.

Παρθένος

Η αισθηματική σου ζωή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, όχι τόσο σε πρακτικό, όσο σε διανοητικό επίπεδο. Νιώθεις ερωτευμένος/η, κάτι που τροφοδοτεί τη φαντασία σου και τον ερωτισμό σου με…υλικό. Αυτός είναι και ο λόγος που υποπίπτεις σε λάθη που σχετίζονται με την καθημερινότητα, ως επί τον πλείστον οικονομικής φύσης.

Ζυγός

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Σκορπιός

Τρομερή κινητικότητα αναμένεται μέσα στη μέρα και αυτό σε προδιαθέτει να συναντήσεις φίλους, να βγεις και να διασκεδάσεις. Χρειάζεσαι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά αυτή την απόδραση και μάλιστα οι συγκυρίες σήμερα σε ευνοούν για κάτι τέτοιο, αφού οι συναντήσεις που τελικά θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Ενδέχεται σήμερα να έχεις μία θετική οικονομική εξέλιξη. Μπορεί να λάβεις κάποιο νέο για την είσπραξη ενός ποσού ή να συμβεί κάτι άμεσα που θα σου εξασφαλίσει μια οικονομική απολαβή που περίμενες, αλλά φαίνεται ότι θα σε βρει ανέτοιμο/η να το διαχειριστείς. Η καθημερινότητά σου έχει τόσο τρελούς ρυθμούς που μπορεί να χάσεις την μπάλα.

Αιγόκερως

Σήμερα φαίνεται ότι αναπτύσσεις τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και στον τρόπο που εργάζεσαι μία ιδιαίτερα ιδεαλιστική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία “όλα μπορούν να συμβούν”. Παράλληλα, οι συνθήκες σε ευνοούν για να ασχοληθείς με κληρονομικά ή/και οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν.

Υδροχόος

Παρ’ όλο που έχεις περάσει πιο ενεργητικές μέρες και με καλύτερη ψυχολογία, καταφέρνεις να βρεις διέξοδο απ’ όσα σε προβληματίζουν στα πρόσωπα των φίλων σου, του/της συντρόφου και γενικότερα δικών σου ανθρώπων. Οι ιδέες που μοιράζεσαι σήμερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου καθώς και τα όνειρα που κάνετε μαζί, σε ανεβάζουν ψυχολογικά και η μέρα κλείνει πολύ καλύτερα απ’ ό, τι ξεκίνησε.

Ιχθείς

Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα σε περιμένουν σήμερα, τόσο μέσα στη δουλειά σου, όσο και έξω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η κοινωνική δραστηριότητα αποτελεί και δική σου προσωπική επιθυμία. Απολαμβάνεις την πολυκοσμία και επιδιώκεις την ανθρώπινη επικοινωνία σε κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξεις ένα ευχάριστο διάλειμμα, συναντώντας φίλους.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share