Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

1 Φεβρουαρίου 2020 07:02
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Επίσης, η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε, ότι έχει έρθει το καλύτερο Σαββατοκύριακο για τα ερωτικά!

Κριός

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρείτε μπροστά. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Ταύρος

Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα απολαύσετε στιγμές μοναδικές με τον σύντροφο σας και θα αναζωογονηθείτε. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις απαιτήσεις σας ή και να κάνετε περισσοτέρους συμβιβασμούς στα “θέλω” του ερωτικού σας συντρόφου. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτήν την περίοδο. Το κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ρευστό, οπότε μην κάνετε καμία κίνηση, ούτε να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Στα ερωτικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πάρετε χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει και θα μπορέσετε να μειώσετε παλιά σας χρέη. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο.

Καρκίνος

Ακόμη, θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Αποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Λέων

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναζητήσετε τις αιτίες για τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε. Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας. Παράλληλα θα έχετε προτάσεις από φίλους για διασκεδάσεις και κοντινές αποδράσεις. Παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας χάλασαν την ψυχολογία αρκετές φορές. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Παρθένος

Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς.

Ζυγός

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά.

Σκορπιός

Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν όμως να αναβάλετε τις όποιες διεκπεραιώσεις για αργότερα. Μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αν σας χρωστάνε χρήματα να τα πάρετε πίσω.

Αιγόκερως

Αποφύγετε την συναισθηματική προσέγγιση που μπορεί να σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ένα παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει ενώ η ψυχολογική σας διάθεση παρουσιάζει κατά διαστήματα σκαμπανεβάσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες και να οργανωθείτε καλύτερα.

Υδροχόος

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω, σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να πετύχετε περισσότερα. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες.

Ιχθείς

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων, επομένως και πολύτιμο χρόνο. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share