Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιτέλους θετικές εξελίξεις για αυτά τα 2 ζώδια! Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την νέα εβδομάδα!

Δείτε τις προβλέψεις του αγαπημένου μας αστρολόγου!

26 Ιανουαρίου 2020 12:13
Επιτέλους θετικές εξελίξεις για αυτά τα 2 ζώδια! Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την νέα εβδομάδα!

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις! Γεγονότα και θετικές εξελίξειςγι αυτά τα ζώδια... Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 26 Ιανουαρίου;

Οι αντιθέσεις θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας και αυτό αφορά κυρίως σε συλλογικές προσπάθειες, ή σε σχέσεις κρατών και τις διεκδικήσεις τους. Ο αντιπερισπασμός και ο εντυπωσιασμός της άλλης πλευράς θα είναι δυο στοιχεία τα οποία θα κρατήσουν ακέραιο το ενδιαφέρον, τόσο στην περιοχή μας, όσο και αλλού.

Κριός

Φροντίστε τα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν αρκετές αβεβαιότητες γι αυτό μην επιμένετε σε ότι φαίνεται να σας ενοχλεί, αλλά ψάξτε λίγο περισσότερο την ουσία. Στα προσωπικά και αισθηματικά σας έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας, αλλά ο Άρης στον Τοξότη, μπορεί να σας κάνει λίγο υπερβολικούς. Αποφύγετε τη δημιουργία εντυπώσεων που δεν σας εξυπηρετούν Με την ευκαιρία διαβάστε: Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ζωδίων!

Ταύρος

Η εβδομάδα φέρνει αρκετή αναστάτωση στα αισθηματικά σας. Το ανικανοποίητο μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα. Μπείτε για λίγο στη θέση του άλλου και βρείτε την αιτία της συμπεριφοράς του. Ένα οικογενειακό ζήτημα πάλι, δεν χρειάζεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να διευθετηθεί. Ακούστε καλά πριν κάνετε το οτιδήποτε και πριν εκθέσετε τα αισθήματά σας.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να δώσετε προσοχή σε νέες επιδιώξεις. Το περιτύλιγμα και η παρουσίασή τους στους άλλους μπορεί να διευκολύνει την συναίνεσή τους σε αυτά που προσπαθείτε να επιτύχετε. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και επιθετικοί όταν προσπαθείτε να οργανώσετε σε μια κοινή προσπάθεια την ομάδα σας. Η αισθηματική σας ζωή δυσκολεύει τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος

Είστε στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας και της ζωής σας, έστω και αν δεν το έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει. Οι εξωτερικές συνθήκες υπαγορεύουν την συμπεριφορά σας και θα πρέπει να έχετε υπομονή, αλλά και στόχους. Η προσωπική σας ασφάλεια σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς από άλλες φορές, γεγονός που επηρεάζει τον περίγυρό σας κατά κάποιον τρόπο. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τα περιττά έξοδα.

Λέων

Κάθε σχέση σας πρέπει να διατηρείται στα πλαίσια που καθορίζουν την καλή της λειτουργία. Αυτήν την εβδομάδα έχετε την τάση να υπερβάλετε και να ζητάτε από διαφορετικούς ανθρώπους να πληρώσουν τα σπασμένα κάποιων άλλων. Αν επιμείνετε σε αυτή την τακτική είναι πολύ εύκολο να απομονωθείτε και να χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποκαταστήσετε την ηρεμία σας. Επιδιώξτε καλύτερη συνεννόηση για να μην ενοχλείστε τόσο!

Παρθένος

Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Φροντίστε όμως μαζί με τις υποχρεώσεις σας, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και λίγη κοινωνική ζωή και διασκέδαση. Οι ελεύθεροι από εσάς παρακινείστε από το φιλικό σας περιβάλλον ώστε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας, να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα και να πλησιάσετε άτομα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συντρόφους. Προβάλλετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας!

Ζυγός

Θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις, τις απόψεις, αλλά και τα δικαιώματά σας. Επειδή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να προβάλετε ιδιότητες και αποτελεσματικότητα, προσέξτε ώστε να μην σας επιφορτίσουν οι άλλοι με τα δύσκολα που δεν μπορούν να διαχειριστούν εκείνοι. Μάθετε να διαχωρίζετε τη θέση σας, να κυριαρχείτε στα αισθήματά σας και να κρατάτε αποστάσεις από οτιδήποτε δημιουργεί εντάσεις και αντιπαλότητες. Ασχοληθείτε με θέματα που σας ικανοποιούν και σας ηρεμούν.

Σκορπιός

Οικονομικά και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε τυπικοί σε θέματα εργασιακά και να προσέχετε συμπεριφορές ανθρώπων με τους οποίους δεν ταυτίζεστε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε πιο αποφασιστικά σε ότι επιδιώκετε, ή κερδίστε πολύτιμο χρόνο για να κλείσετε ακόμα καλύτερες συμφωνίες. Τα αισθήματά σας αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης. Μην τα σπαταλάτε άδικα!

Τοξότης

Λειτουργήστε ανεξάρτητα και υποστηρίξτε το συμφέρον σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις διεκδικήσεις σας και ότι θέλετε να επαναφέρετε σε ομαλή πορεία. Μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς και μην υπερβάλλετε όταν σας ζητούν τη γνώμη σας. Το κοινωνικό σας περιβάλλον σας ενθαρρύνει να εκφράσετε ταλέντα και να αναλάβετε νέα καθήκοντα σε συλλογικές δράσεις. Χρησιμοποιείστε σωστά μια διάκριση ή μια εξουσία που διαθέτετε.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και αποστάσεις. Οι πρωταρχικές σας ανάγκες θα καθορίσουν και τη στάση σας απέναντι σε ζητήματα που σας αφορούν. Μην απομονώνεστε από το περιβάλλον το οποίο τροφοδοτεί τις δυνάμεις σας και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Ταυτίστε τις ενέργειές σας με εκείνους που έχετε κοινά συμφέροντα. Επιμείνετε σε ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον!

Υδροχόος

Κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας, αλλά φροντίστε να κατοχυρώνετε κάθε σας κέρδος και κατάκτηση. Η ψυχολογία σας δέχεται θετικές επιρροές και αυτό σας κάνει πιο τολμηρούς, δραστήριους και αποτελεσματικούς. Αισθηματικά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, χωρίς όμως να προβληματίσετε τον σύντροφό σας. Επιδιώξτε διευθετήσεις στα οικονομικά και να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε, ανάλογα με την περίσταση, να είστε πιο τολμηροί, πιο εκφραστικοί και πιο ουσιαστικοί. Αποφύγετε τις υπερβολές και εντάξτε το μέτρο στην συμπεριφορά σας. Θα επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειαστεί να αναλώσετε πολλές δυνάμεις. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για μια ανάγκη ή μια επιθυμία σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share