Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

25 Ιανουαρίου 2020 07:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Σαββάτου 25 Ιανουαρίου.

Σε περίπτωση όμως, που θέλετε να μάθετε τις προβλέψεις για τον υπόλοιπο Ιανουάριο, το Athensmagazine.gr έχει για εσάς τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για σένα! Οι πλανήτες σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει, αλλά και για όλες τις απογοητεύσεις ή στεναχώριες που σου έδωσαν πρόσωπα και διαπροσωπικές σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες στο παρελθόν. Τώρα πια, μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ωφέλιμες ριζικές αλλαγές σε ό,τι κι αν σε ενοχλεί ή φέρνει εμπόδια στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένα πρόβλημα στην σχέση σου, ζήτα άμεσα συμβουλή από τους φίλους σου! Από εκείνους, θα έρθει η ιδανική λύση για αυτό το θέμα που σε προβληματίζει καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, γνωριμίες και προοπτικές! Ναι, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνονται σήμερα αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες σε χρήμα και επάγγελμα, που σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις στόχους που επιδιώκεις, εδώ και καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου δίνει την σημερινή ημέρα, την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις μία στρατηγική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Καταφέρνεις τώρα και ξεφεύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή τοξικές σχέσεις! Διεκδίκησε χωρίς δεύτερη σκέψη στόχους, που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, πες όχι σε μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι πιο σοβαρό, επιφανές και αποδεκτό από τον περίγυρο σου, γι’αυτό επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απίστευτα ευνοημένος σήμερα! Ναι, έχεις τώρα την απόλυτη ευκαιρία να κάνεις ή να διεκδικήσεις το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εργάζεσαι σκληρά, με σύνεση και με σύστημα, σήμερα θα ανταμειφθείς στο έπακρο! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες και ξεμπερδεύεις με χρέη !

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις τώρα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς με διάφορους τρόπους την ουσιαστική σου τύχη και να γευτείς την επιτυχία και την ευτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις! Αλλάζει η διάθεση σου, έχεις κέφι και είσαι αισιόδοξος! Πες ναι, σε εποικοδομητικές γνωριμίες και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο και πλούσιο φλερτ, αλλά και ευχάριστα μηνύματα από το άτομο, που ενδεχομένως, ήδη σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση ή την ανανέωση της σχέσης σου! Πες ναι, σε παθιασμένες, ερωτικές και αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται νέα ξεκινήματα και πολλά οφέλη! Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα, θα ανοίξει μπροστά σου τους σωστούς δρόμους, ώστε να αρπάξεις τις ουσιαστικές ευκαιρίες και να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Η σημερινή ημέρα, είναι η κατάλληλη, για να βάλεις σε εφαρμογή και να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και να πετύχεις στόχους! Ωστόσο, μην αποκαλύπτεις σε κανένα την δράση σου και τα σχέδια σου, αφού ζήλια και φθόνος καραδοκεί για την επιτυχία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το περιβάλλον σου, εκδηλώνεται με ασυγκράτητο πάθος και σου αλλάζει την καθημερινότητα και την ίδια σου την ζωή! Πλέον στον έρωτα σε ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι τα επιφανειακά, γι’αυτό και παίρνεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και ψύχραιμος και μην παρασύρεσαι σε ζήλιες και καταπιέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, η διορατικότητα σου σε βοηθά να πετύχεις μεγάλους και σημαντικούς στόχους! Οικονομικά η εύνοια είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού κάτι ανέλπιστα καλό, έρχεται σήμερα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι άκρως θετικό, ευνοϊκό και ωφέλιμο για σένα! Έρχονται θεαματικές, σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές ή τις οικογενειακές, ανεβάζοντας τα επίπεδα στην πορεία της ζωής σου! Πάρε τώρα αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου και καταστάσεων της ζωής σου και θα δεις ότι θα είναι οι σωστές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά, μπορείς επιτέλους και ισορροπείς συναίσθημα με λογική! Είναι η ιδανική περίοδος για την έναρξη μίας νέας, σταθερής και σοβαρής σχέσης, γι’αυτό διεκδίκησε το! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο, που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης, ευτυχισμένος και σίγουρος για το μέλλον της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνεται επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που εδώ και καιρό περίμενες! Οικονομικά, κάνεις πολλά ανούσια έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου! Την σημερινή ημέρα, θα βιώσεις κάποιες απαραίτητες, αλλά απόλυτα θετικές αλλαγές, ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, ήρεμη και ευχάριστη! Πες ναι σε μία αλλαγή στην εμφάνιση σου, που τόσο καιρό δεν τολμούσες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διόρθωσε λάθη που ενδεχομένως κάνατε με τον σύντροφο, το τελευταίο διάστημα και μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες! Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλοι οι αγώνες αμείβονται, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε έναν έρωτα που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον θα έχεις το αποτέλεσμα που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική ή επαγγελματική λύση από το πουθενά, σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο και το άγχος των τελευταίων ημερών!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή και δυναμική επιρροή στο δικό σου ζώδιο! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα και θα δεις ότι όλες σου οι προσπάθειες, για την υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σου, που αφορούν την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται και στέφονται με επιτυχία! Μην ξεχνάς, η παροντική δημιουργικότητα σου, είναι και το κλειδί της επιτυχίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την μεγαλύτερη εύνοια στην αισθηματική ζωή, την απολαμβάνεις εσύ που είσαι ελεύθερος, αφού είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, ένα ραντεβού ή μία επικοινωνία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, όπως ακριβώς χρειάζεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος, αλλά και ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις στιγμή σήμερα να πάρεις πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική κίνηση, σε επάγγελμα ή χρήμα! Η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη την σημερινή ημέρα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Συγγενικές σχέσεις που ίσως σε προβλημάτιζαν καιρό τώρα, σήμερα μπορούν να διορθωθούν και εσύ να κάνεις τις σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές, που χρειάζονται. Άρπαξε την ευκαιρία και αξιολόγησε κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις και απαλλάξου από αυτές που αποτελούν εμπόδια στην ζωή σου! Πες ναι σε πρωτοβουλίες και αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για την πολυπόθητη επανασύνδεση, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιά προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και επιπλέον, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Πριν από κάθε σου ερωτική απόφαση, συμβουλέψου την αυξημένη διαίσθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους, σήμερα λύνονται παλαιά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα βοηθηθείς με ποικίλους τρόπους ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα αισθανθείς πως οι αγώνες σου, επιτέλους ανταμείβονται! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, με γνωστούς , αδέρφια και γείτονες! Γενικά, μπορείς και μεταδίδεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και πείθεις τους άλλους πιο εύκολα για αυτές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για την αγάπη και τον έρωτα! Γενικά ο συναισθηματικός τομέας στην παρούσα φάση, σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά και κυρίως επικοινωνιακά. Δέχεσαι χαρούμενα νέα, μηνύματα και τρυφερά λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ζητήματα, πες ναι σε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία για σένα, να προγραμματίσεις και να οργανώσεις την ζωή σου! Είσαι αποφασιστικός και επίμονος και η συγκεκριμένη όψη σε βοηθά να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα κεκτημένα σου και ό,τι αξίζει για σένα! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής και ανταμείβεσαι για τους μέχρι τώρα κόπους σου! Αξιοσημείωτη και αξιοθαύμαστη είναι η ώριμη αυτοεκτίμηση σου, την παρούσα περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και πολύ πιθανόν να υπάρξει η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και βασισμένης στην αμοιβαία εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο. Για το λόγο αυτό, μην χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ιδίως αν ψάχνεις νέα εργασία! Οικονομικά έρχονται νέες πηγές κέρδους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Βάλε τώρα τις σωστές ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και θα δεις πως θα έχεις σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Είσαι ώριμα γοητευτικός, αλλά και πολύ αποτελεσματικός στις δράσεις σου και τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις τώρα, θα έρθουν για να μείνουν και αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, πετυχαίνεις στόχους, απολαμβάνεις σεξουαλική ζωή και εκπληρώνεις επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλά νιώθεις έντονα την ανάγκη σας σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, η σημερινή ημέρα είναι η απόλυτη ευκαιρία, αφού μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, αφού τουλάχιστον ένας στόχος θα επιτευχθεί! Οικονομικά θα κάνεις αρκετά περίσσια έξοδα, αλλά τουλάχιστον θα τα ευχαριστηθείς!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, μπορεί φαινομενικά να μην σου φέρει μεγάλες αλλαγές ή πολλά γεγονότα στη ζωή σου, αλλά σίγουρα θα σου φέρει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Αναζητάς και καταφέρνεις να αναγνωρίσεις και να στηρίξεις τις αξίες, τις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες σου! Κάνε έναν απολογισμό, ώστε να μπορέσεις να απαλλαχθείς από οτιδήποτε αρνητικό ή τοξικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, σβήνεις επιτέλους κάθε ανασφάλεια! Είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και μπορείς να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους στόχους σου στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως την έναρξη μίας νέας σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος εντιμότητα και σταθερότητα στην σχέση σου και ναι, τώρα το πετυχαίνεις με ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αγγίζεις την επιτυχία λόγω της δημιουργικότητάς σου! Οικονομικά τα σχέδια βελτίωσης που έκανες, δείχνουν τα θετικά αποτελέσματα τους!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share