Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το ζώδιο θα υποφέρει μέχρι και αύριο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

23 Ιανουαρίου 2020 10:58
Αυτό το ζώδιο θα υποφέρει μέχρι και αύριο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος, όπως έκανε και χτες, αναφέρθηκε κυρίως στην επιρροή που θα έχει η αυριανή Πανσέληνος στα 12 ζώδια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο που θα υποφέρει εφόσον δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικό μέχρι και αύριο!

Ποιο είναι αυτό; Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει... ευθύνες για τα 12 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος, όπως και η Λίτσα Πατέρα νωρίτερα, αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνουν στα 12 ζώδια η Σελήνη που βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω! Ποια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εξαιρετικές ώρες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος κυμάνθηκε στο πλαίσιο των προβλέψεων και της Άσης Μπήλιου και αναφέρθηκε στην βοηθητική Σελήνη στον Τοξότη και την επιρροή που θα έχει στα 12 ζώδια! Ποια είναι εκείνα που θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share