Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

18 Ιανουαρίου 2020 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου!

Σε περίπτωση όμως, που θέλετε να μάθετε τις προβλέψεις για όλο τον Ιανουάριο, το Athensmagazine.gr έχει για εσάς τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Κριός
Η Σελήνη στους Διδύµους προσφέρει ευκαιρίες να συναντηθείς µε ανθρώπους που αγαπάς ή σου έλειψαν. Το πρωί η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκή για δηµόσιες σχέσεις, διασκέδαση και συναντήσεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση, γι’ αυτό επιδίωξε να ασχοληθείς µαζί τους από νωρίς.

Ταύρος
Τακτοποίησε ζητήµατα σχετικά µε οικονοµικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους ενισχύει την οξυδέρκεια, βοηθώντας να διευθετήσεις σηµαντικά θέµατα. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη το πρωί είναι πιθανόν να φέρει µία πρόταση που αν τη διαπραγµατευτείς σωστά θα ενισχύσεις το ταµείο σου.

Δίδυµοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σου χαρίζει δυναµισµό ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν συζητήσεις, συναντήσεις και νέες συµφωνίες, όµως σε υπερβολικό βαθµό γίνονται επιζήµια. Πρόσεχε καθώς η αντίθεση Σελήνης και ∆ία από τον Τοξότη ίσως δηµιουργήσει υπερβολή στα συναισθήµατά σου.

Καρκίνος
Απόφυγε την πολυκοσµία και τις απαιτητικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους δεν βοηθάει να τα διαχειριστείς. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως ίσως έχεις ευχάριστο νέο σε εργασιακό σου ζήτηµα. Πάντως πρέπει να κρατήσεις ένα πιο χαµηλό προφίλ σε καθετί που θα επιλέξεις να ασχοληθείς.

Λέων
Αφιέρωσε χρόνο σε φίλους ή σε οµάδα µε την οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθάει για οτιδήποτε σχετίζεται µε κόσµο και ευχάριστες δραστηριότητες! Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη το πρωί δεν αποκλείεται να φέρει ένα φλερτ µέσα στην ηµέρα που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Παρθένος
Η Σελήνη στους ∆ιδύµους τονίζει επαγγελµατικά ζητήµατα. Ισως σου ανατεθούν επιπλέον πράγµατα στη δουλειά και δεν έχεις όσο ελεύθερο χρόνο θες. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως οι ώρες που περνάς σπίτι και αφιερώνεις στην ξεκούρασή σου είναι ό,τι καλύτερο θα κάνεις στο τέλος της ηµέρας.

Ζυγός
Η Σελήνη στους ∆ιδύµους προτρέπει να ασχοληθείς µε σπουδές ή πιστοποιήσεις. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη είναι ευνοϊκή για να βρεις άκρη µε αυτά, γι’ αυτό εκµεταλλεύσου αυτές τις ώρες. Η ηµέρα είναι πολύ καλή για συναντήσεις, ιδιαίτερα µε ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες.

Σκορπιός
Καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε ζήτηµα σχετικό µε το ∆ηµόσιο ή µια τράπεζα καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθάει να το τακτοποιήσεις µε σύνεση και προσοχή. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει ηµέρα πολύ καλή για να κερδίσεις χρήµατα µε άµεσο ή µε έµµεσο τρόπο, µέσω καλής οικονοµικής διευθέτησης.

Τοξότης
Η Σελήνη στους ∆ιδύµους τονίζει τη γνώµη των αγαπηµένων αναζητώντας την σε ό,τι κάνεις. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου δείχνει επαφές που ανεβάζουν τη διάθεση. Ισως ευνοηθείς σε προσωπικό/επαγγελµατικό επίπεδο. Θα γίνει πρόταση για νέα συνεργασία, έλεγξε εξονυχιστικά τους όρους.

Αιγόκερως
Τακτοποίησε δουλειές για να µην τις κουβαλάς τις επόµενες ηµέρες φορτώνοντας περισσότερο το πρόγραµµά σου. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί τάσεις φυγής από δουλειές και πραγµατικότητα! Μείνε συγκεντρωµένος/η αποφεύγοντας λάθη που ίσως σε εκθέσουν.

Υδροχόος
Η Σελήνη στους ∆ιδύµους χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς µε οτιδήποτε εξιτάρει φαντασία και συναισθήµατα! Η ενασχόληση µε τον/τη σύντροφό σου, τους φίλους ή χόµπι βοηθάει τη διάθεσή σου, γι’ αυτό αφιέρωσέ τους χρόνο. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει ηµέρα γεµάτη κόσµο και ωραίες στιγµές!

Ιχθύες
Ασχολήσου µε οτιδήποτε σχετίζεται µε το σπίτι σου καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους προτρέπει να περάσεις χρόνο εκεί. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως οτιδήποτε σχετίζεται µε το χώρο που ζεις ευνοείται. Πρόσεξε την υπεραισιοδοξία σου για κάποια πράγµατα που δεν βοηθάει.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share