Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

17 Ιανουαρίου 2020 14:30
Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η Άση Μπήλιου, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο! Πώς θα το περάσουν τα ζώδια;

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της, όπως και η Λίτσα Πατέρα, και είπε: "Στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, η Σελήνη βρίσκεται εκτός πορείας στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και την αλληλεπίδραση" και συνέχισε "Από το βράδυ η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και δημιουργεί μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα."

Μάλιστα, τόνισε πως θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα απόψε ή αύριο το πρωί, και γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε στις μετακινήσεις σας.

Μάθετε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

Tα 2+1 πιο άτυχα ζώδια για το 2020!

Το 2020 έχει κάνει την εμφάνισή τους στις ζωές μας εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο υπάρχουν 2+1 ζώδια τα οποία θεωρούνται άτυχα για τη φετινή χρονιά! Επίσης, το 2020 δεν θα μπει το ίδιο καλά για όλα τα ζώδια, αφού για κάποια ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος!

Δίδυμοι

Κομβική θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τους Διδύμους, με τα ζόρια να μην λείπουν και τις ευκαιρίες να παρουσιάζονται μεν, να κινδυνεύουν να χαθούν οριστικά από μία λάθος κίνηση δε. Το 2020 είναι η χρονιά των εκκαθαρίσεων που χρόνια περίμεναν τα Διδυμάκια, γεγονός που θα στοιχίσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα καλά νέα είναι πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες, τίποτα δεν γίνεται για κακό, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος χτίζετε το έδαφος για τα καλύτερα που -ευτυχώς- θα έρθουν.

undefined

Λέων

Πιο δυνατούς έρχονται να σας κάνουν οι αντιξοότητες που καραδοκούν, οι οποίες δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αποπροσανατολίσουν. Η προσοχή σας πρέπει φέτος να είναι αυξημένη σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις, καθώς θα παρατηρήσετε πως κάποιοι σας πλησίασαν με σκοπό.

Οι σεληνιακές εκλείψεις επηρεάζουν πολύ την οικογενειακή ζωή, με τους αστρολόγους να συμβουλεύουν να προσέξετε πολύ πριν ξεστομίσετε λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω.

Ζυγός

Το βάρος πέφτει στην οικογένεια και την προσωπική ζωή, η οποία το 2020 θα περάσει… από 40 κύματα. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε δεν είναι εύκολες, με όλους εσάς να συνειδητοποιείτε πως δεν αξίζουν όλοι να παραμείνουν στη ζωή σας.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχετε απαλλαγεί από τοξικές παρουσίες στη ζωή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο και πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share