Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Λίτσα Πατέρα: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εντάσεις για 4 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

14 Ιανουαρίου 2020 13:04
Λίτσα Πατέρα: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εντάσεις για 4 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος, μετά την Βίκυ Παγιατάκη, αναφέρθηκε και εκείνη στις αστρολογικές εξελίξεις και κυρίως την επιρροή που έχει η Σελήνη, η οποί βρίσκεται στην Παρθένο και φέρνει εντάσεις κυρίως σε τέσσερα ζώδια! Ποια είναι αυτά τα ζώδια και ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 14 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 14 Ιανουαρίου;

Δίσεκτο το 2020! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Κριός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με κάτι ή κάποιον… Τόσο πολύ, που μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.Δείτε αν μπορείτε να υποχωρήσετε λίγο, πριν η κατάσταση γίνει περίεργη.

Ταύρος

Είτε βλέπετε κάποιον είτε όχι, τώρα είστε απίστευτα ελκυστικοί. Και είναι εύκολο για εσάς να γοητεύσετε όποιον/α βάλετε στο μάτι. Προσέξτε τις εκδηλώσεις ζήλιας, αλλά μην κλειδωθείτε και μέσα στο σπίτι.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας τώρα. Και μπορεί να έρθει μια καινούρια ιδέα που θα προσελκύσει την προσοχή σας. Συζητήστε τη με έναν φίλο και δείτε τι έχει να σας πει.

Καρκίνος

Κάποιος φίλος ή συγκάτοικος σας παρουσιάζει μια πρόταση για την οποία δεν είστε τόσο σίγουροι. Θα πρέπει οπωσδήποτε να εκφράσετε τις επιφυλάξεις σας πριν προχωρήσετε με αυτό. Η συμβουλή σας μπορεί να είναι πολύ σημαντική για αυτούς.

Ζώδια

Λέων

Θα διασκεδάσετε πολύ με όποιον και αν βρεθείτε σήμερα. Και αν ψάχνετε για σχέση, να ξέρετε ότι θα γνωρίσετε κάποιον /α που θα σας πάρει τα μυαλά. Προχωρήστε και πείτε ένα γεια.

Παρθένος

Τα άτομα γύρω σας γυρεύουν μπελάδες αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρετε στα σοβαρά. Εάν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται άσχημα, τότε ίσως θελήσετε να αρχίσετε να μιλάτε για συμβιβασμό.

Ζυγός

Κάτι δεν λειτουργεί για εσάς όπως θα έπρεπε, οπότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση ή το αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Όταν κάνετε κριτική σε κάποιον φίλο, σιγουρευτείτε ότι είναι εποικοδομητική. Είναι εύκολο να πληγώσετε τους άλλους. Το δύσκολο είναι να τους δείξετε πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι.

Τοξότης

Έχετε πολύ καλή ψυχική ενέργεια που αναβλύζει από μέσα σας τώρα. Και πρέπει να είστε σε θέση να φτάσετε στο επίκεντρο των πραγμάτων – ό,τι και αν αφορούν. Ίσως θα ήταν καλό να μιλήσετε με έναν φίλο.

Αιγόκερως

Παράξενα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν σήμερα… Και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Στην πραγματικότητα, αν είστε αρκετά ευέλικτοι, μπορείτε να καταλήξετε στη νικήτρια ομάδα – σχεδόν τυχαία.

Υδροχόος

Εσείς και ένας φίλος ή γνωστός, θα επιδιώξετε να κερδίσετε την καρδιά του ίδιου ατόμου ή θα κυνηγάτε την ίδια δουλειά… Κάτι που και οι δύο θέλετε απελπισμένα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο τέλος θα βρείτε την άκρη.

Ιχθύες

Τίποτα δεν σας σταματά τώρα! Μπορείτε να δείτε το μέλλον και τι επιφυλάσσει για εσάς . Και αν είστε διατεθειμένοι, θα μπορέσετε να μοιραστείτε αυτό το όραμα με τους σωστούς ανθρώπους. Εάν καταφέρετε να πείσετε κάποιον φίλο να σας ακολουθήσει, θα είναι τέλεια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share