Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

4 ζώδια θα δουν καλύτερες μέρες: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

13 Ιανουαρίου 2020 11:42
4 ζώδια θα δουν καλύτερες μέρες: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η Πανσέληνος πέρασε και η Βίκυ Παγιατάκη μας είχε ενημερώσει για τις επιπτώσεις που θα είχε σε πολλά ζώδια! Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και θα είναι πολύ καλύτερα! Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα δουν καλύτερες μέρες; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τέλος εποχής για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια: Αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα έκανε η Βίκυ Παγιατάκη! Τι μας περιμένει; Ποια ζώδια επηρεάστηκαν επίσης από την Πανσέληνο;

Eξτρα αστρολογική βοήθεια από Τρίτη και μετά, διευκολύνει παντού τους Ιχθύς, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Ιανουαρίου!

Ενα σύνθετο, µεταβατικό διάστηµα που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα µεταβλητά ζώδια - ∆ίδυµοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες - συνεχίζεται. Ανακατατάξεις, αλλαγές και κλείσιµο ενός κύκλου για πολλούς συνεχίζονται. Ο κύκλος αυτός µπορεί να σχετίζεται µε το αντικείµενο ή τον χώρο εργασίας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Η ψυχραιµία θα πρέπει να υπερισχύει στις στιγµές του θυµού και της αγανάκτησης, προκειµένου να µη διογκώνονται οι διαφορές και να αποφεύγονται περαιτέρω λάθη.

Μια σφαιρικότερη εκτίµηση των πραγµάτων θα είναι χρήσιµη αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. Μια έξτρα... βοήθεια από Τρίτη και ύστερα διευκολύνει παντού Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους!

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Ιανουαρίου.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Αφήνοντας πίσω τη σεληνιακή έκλειψη και τα πεπραγµένα της, η εβδοµάδα αυτή ξεκινάει µε καλύτερες προοπτικές. Μάλιστα προς το τέλος της ανοίγει τον ορίζοντά σας περισσότερο και κάνει να «τρέξουν» θέµατα και δραστηριότητες που σχετίζονται µε: Σπουδές, συµφωνίες, υπογραφές συµβολαίων, µετακοµίσεις, ΜΜΕ και τα παιδιά. Από τις 17 που ανοίγει ο δρόµος ως προς αυτά γίνεται πιο ενδιαφέρουσα η συµµετοχή σας σε οµάδες, συλλόγους, σωµατεία, λέσχες και πολιτικά κόµµατα. Καλά µπορεί να είναι και τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό ή από ξένους. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 14 και µετά δείχνει απωθηµένα ή µπερδεµένα συναισθήµατα ή γνωριµίες και σχέσεις. Ισως να πρέπει να κρατηθεί µυστική µια επαφή ή µια σχέση ακόµα.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Με µεγαλύτερη ταχύτητα στις κινήσεις και τις αποφάσεις ζητά να κινηθείτε παντού αυτή η εβδοµάδα και ιδιαίτερα έως την Πέµπτη που το κλίµα είναι καλύτερο. Μέχρι τότε µπορεί να «τρέξουν» πιο γρήγορα θέµατα και υποθέσεις που σχετίζονται µε: Συµφωνίες, συµβόλαια, ρυθµίσεις καρτών, λογαριασµών, αποδείξεων, τιµολογίων, αιτήσεων, εντύπων και εγγράφων γενικώς, ταξίδια, µετακινήσεις, µετακοµίσεις και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Από την Παρασκευή και ύστερα και για όλο τον µήνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί µε όλα αυτά αλλά και µε αυτά που λέτε. Η φιλία από την Τρίτη και µετά γίνεται ποικιλοτρόπως βοηθητική, ενώ είναι αυτή που µε κάποιον τρόπο µπορεί να παίξει έναν θετικό ρόλο και στις συναισθηµατικές ή ερωτικές σας αναζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Προσδεθείτε και µην... καπνίζετε. Η... αεροπορική παραίνεση µπορεί να δόθηκε κατά κάποιον από τις 4 Ιανουαρίου και µετά που ο ανταγωνιστικός και ανατρεπτικός Αρης ξεκίνησε να... πρεσάρει το ζώδιό σας, αλλά από την Τρίτη και µετά κάτι ανάλογο, αλλά κάπως πιο γλυκά θα πράξει και η Αφροδίτη. Το... δίδαγµα που βγαίνει; Μεγαλύτερη προσοχή στον γάµο, την αισθηµατική σχέση σας και στις σχέσεις. Επίσης στα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Οι διάφορες υποχρεώσεις -κοινωνικές, οικογενειακές κ.λπ.- θα γίνονται όλο και πιο πιεστικές, γι’ αυτό επιστρατεύστε την υποµονή σας. Κάποιοι από εσάς µάλιστα από τώρα έως και τα µέσα Φεβρουαρίου µπορεί να αντιµετωπίσετε µια χωροταξική αλλαγή ή την ανακαίνιση κάποιου χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανασύνταξη και νέα γραμμή πλεύσεως προτείνει η εβδομάδα που ξεκινάει, αφού πρώτα βεβαίως ξεμπερδέψετε με τα... πεπραγμένα της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που έγιναν στις 10 Ιανουαρίου. Μάλιστα το τέλος της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα η Παρασκευή βγάζει ακόμα ένα εμπόδιο για να προχωρήσουν πιο γρήγορα ό,τι σχετίζεται με: Συμβόλαια, συμφωνίες, ρυθμίσεις εγγράφων, ταξίδια, μετακομίσεις και αγοραπωλησίες. Οσοι ψάχνετε εργασία εντείνετε την προσπάθεια και η καλύτερη που μπορεί να βρεθεί θα είναι από τις 17 Ιανουαρίου και μετά και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μια μίνι καλή περίοδος ξεκινάει από την Τρίτη. Οι πρώτοι που θα έχετε την εύνοια θα είστε εσείς του Ιουνίου.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Με ένα θετικό και ένα αρνητικό έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου για εσάς. Την Τρίτη σταματάνε πια η... γκίνια και η γκρίνια πιθανόν ή τα παράπονα. Οι επόμενες ημέρες μπορεί να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κλίμα στα αισθηματικά και στις διάφορες σχέσεις σας, αλλά όχι μόνο σε αυτές. Με καλύτερες προοπτικές όπως φαίνεται θα διαμορφωθούν και τα οικονομικά ή τα διάφορα συμφέροντά σας. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να συνεχιστεί αμείωτη από την Παρασκευή και μετά σε ταξίδια, μεταφορικά μέσα, μετακομίσεις, ΜΜΈ, σπουδές, κάρτες, λογαριασμούς, αιτήσεις, αποδείξεις, τιμολόγια, ημερομηνίες, και έγγραφα γενικώς. Να μην υπάρξουν σχόλια και λόγια που δεν έχουν πριν ζυγιστεί καλά. Κυλούν καλύτερα τα πράγματα σε αυτά έως και την Πέμπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Το ότι ο Ιανουάριος από τις 4 περίπου και μετά έχει αρχίσει να... παίζει κάπως με τα νεύρα σας το έχετε νιώσει, με διαφορετικό όμως τρόπο ο καθένας σας. Λίγη... μουρμούρα στη δουλειά, ασυνεννοησία, ακόμα και με πολύ δικά σας άτομα, ενώ για κάποιους από εσάς παίζει και το ενδεχόμενο να υπάρξει τώρα ή στο πολύ κοντινό διάστημα μια χωροταξική μετακίνηση ή η ρύθμιση κάποιου χώρου ή ακινήτου. Από την Τρίτη και ύστερα τα αισθηματικά και οι σχέσεις, τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Έύκολο τώρα να μεγεθυνθούν οι διαφορές που μπορεί να υποβόσκουν στον γάμο ή στη σχέση σας και να δημιουργηθούν ζήλιες, πικρίες και παρατράγουδα. Οσοι έχετε να κρύψετε κάτι κάνετέ το πιο σωστά. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η δεύτερη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Ιανουαρίου βοηθάει να... ξεκολλήσετε αρκετά από το κάπως βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που έγιναν στις 10 του μηνός. Στις 17 ο Έρμής θα περάσει στο φιλικό σε σας ζώδιο του Υδροχόου και μια σειρά πραγμάτων θα προχωρήσουν πιο εύκολα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται σπουδές, γραπτά, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, αιτήσεις, ρυθμίσεις εγγράφων, ταξίδια, μετακομίσεις και κάποια ραντεβού που προσπαθείτε να κλείσετε για οποιονδήποτε λόγο. Τόσο η Κυριακή όσο και η Δευτέρα διατηρούν ακόμα μια μεγαλύτερη εύνοια που μπορείτε να την αξιοποιήσετε τόσο για τα οικονομικά, όσο και για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Με ένα θετικό αλλά και ένα αρνητικό νέο στοιχείο έρχεται αυτή η εβδομάδα, γι’ αυτό και θα πρέπει να φανείτε πιο ευέλικτοι προκειμένου να αξιοποιήσετε περισσότερο το πρώτο και να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα το δεύτερο. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από την Τρίτη και μετά να κάνετε κάθε κίνηση που αφορά στα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Αν μάλιστα καταφέρετε να δράσετε έως και την Πέμπτη υπάρχει ένα πιο πρόσφορο έδαφος. Από την Παρασκευή και ύστερα οφείλετε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί και προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, γράφετε και υπογράφετε, και ιδιαίτερα με κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, αιτήσεις, σπουδές, ταξίδια, το μεταφορικό σας μέσο και ό,τι αφορά το παιδί. Από την Τρίτη και μετά η εύνοια αγκαλιάζει σχέσεις και αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Οπως έχετε ήδη αντιληφθεί, από τις 4 περίπου και μετά ο Ιανουάριος απαιτεί κάπως πιο σύνθετους συνδυασμούς. Ασφαλώς και η παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας είναι μια αστείρευτη πηγή δύναμης, αλλά από την άλλη χρειάζονται υπομονή, υπευθυνότητα και ψυχραιμία, μια που θα υπάρξουν και κάποιες βολές, αυστηρή κριτική ή και... παρατράγουδα. Αυτά είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερο από την Τρίτη και μετά. Από αυτήν την ημέρα και για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου σε γενικές γραμμές τα έξοδα μεγαλώνουν, ενώ θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί σε άτομα που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν την πρόοδο και το καλό σας όνομα. Τώρα άλλωστε θα γίνει πιο φανερό ποιες σχέσεις και ποιες συνεργασίες μπορούν ή πρέπει να συνεχιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ανασύνταξη, ανάκαμψη και νέος προγραμματισμός. Ακόμα και αν έχουν μείνει κατάλοιπα από την επίδραση της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που έγιναν στις 10, η εβδομάδα αυτή δημιουργεί νέες, καλύτερες προϋποθέσεις. Στην εργασία, τις οικονομικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν αλλά και στη βελτίωση των σχέσεών σας. Αν μάλιστα κάποια σημαντική σας σχέση διαταράχτηκε στις προηγούμενες ημέρες, από τώρα και μετά θα καταλάβετε αν πρέπει και πώς μπορεί να... ξαναζεσταθεί. Η παρουσία ατόμων που σας συμπαθούν, σας αποδέχονται και σας στηρίζουν θα γίνεται όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο ουσιαστική. Οσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιανουάριο ως πιο ευνοημένοι συγκριτικά με τους υπολοίπους και δη αυτούς που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, σίγουρα θα ωφεληθείτε περισσότερο παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Παρότι η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας την Τρίτη για να περάσει στους Ιχθύς, δεν πρέπει να ανησυχήσετε ιδιαίτερα. Από τη νέα θέση της δεν θα πάψει να φροντίζει τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Από αισθηματικής απόψεως ό,τι ήταν να προσφέρει το είδατε από τις 5 Ιανουαρίου και μετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι στερεύει η δυνατότητα στον ερωτικό τομέα, αλλά περισσότερο αυτό έχει να κάνει με σχέσεις που είχαν διαταραχτεί από τις 19 Νοεμβρίου 2019 έως και 4 Ιανουαρίου 2020. Καινούργια εμπόδια δεν διαφαίνονται στα αισθηματικά σας. Την Παρασκευή στο ζώδιό σας μπαίνει και ο Ερμής δίνοντας μια μεγαλύτερη ταχύτητα και μια νέα δυναμική στα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξει και αρκετή νευρικότητα, την οποία θα πρέπει να κοντρολάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Τα... σημάδια από τις 4 Ιανουαρίου περίπου και μετά είναι κάπως περίεργα, για να μην πω ανησυχητικά. Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός αλλά και αρκετή αδημονία σχετικά με την έκβαση ενός επαγγελματικού, οικογενειακού, αισθηματικού ή άλλου θέματος. Βλέπετε εδώ η πρόβλεψη είναι γενική και όχι εξειδικευμένη. Στο όποιο πρόβλημα λοιπόν από την Τρίτη και μετά είναι η Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιό σας και θα προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να βάλει λίγη... πλάτη. Θα μπορούσε να υπάρξει κάτι που θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο εκεί που νιώθετε αδύναμοι, παρεξηγημένοι ή αδικημένοι. Βεβαίως μην περιμένετε και πολλά, καθώς ο Αρης κόντρα σας φέρνει και διάφορες ανατροπές. Γενικώς φανείτε πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι παντού και μην αμελείτε την υγεία σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΤΑΥΡΟΣ: Από το βράδυ της ∆ευτέρας έως και την Τετάρτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως Τετάρτη απόγευµα και Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 19
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως και Τετάρτη απόγευµα, Σάββατο και Κυριακή 19
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΙΧΘΥΕΣ: Σάββατο και Κυριακή 19

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ:Κυριακή 12 και ∆ευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 17
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως και Τετάρτη
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Τετάρτη απόγευµα έως και Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:ΖΥΓΟΣ: -
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από βράδυ ∆ευτέρας έως και Τετάρτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Τετάρτη απόγευµα έως και Παρασκευή
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ:Κυριακή, ∆ευτέρα και Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως και Τετάρτη

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share