Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοβαρό πρόβλημα για 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

8 Ιανουαρίου 2020 14:14
Σοβαρό πρόβλημα για 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία Ελληνίδα αστρολόγος, όπως έκανε και η Άση Μπήλιου νωρίτερα, αναφέρθηκε στην έκλειψη που έχουμε σε λίγες ημέρες και έκανε λόγο για ένα συγκεκριμένο ζώδιο που θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα τις επόμενες ώρες! Ποιο είναι αυτό;

Δείτε στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άσχημη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε! Ποια ζώδια θα έχουν άσχημη ημέρα;

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, για τον πρώτο μήνα του 2020! Πώς θα είναι;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ότι και αν ακούσετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας.

ΛΕΩΝ: Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δε δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΙΧΘΥΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

Τα 2+1 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιανουάριο!

Το 2020 δεν θα μπει το ίδιο καλά για όλα τα ζώδια, αφού για κάποια ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος!

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το χωνέψουμε, μπήκε ο νέος χρόνος. Μιλήσαμε για τα ζώδια που θα έχουν ένα φανταστικό Ιανουάριο αλλά υπάρχουν κι αυτά που ο πρώτος μήνας του έτους δεν θα είναι καλός. Κι όταν λέμε ο χειρότερος δεν μιλάμε για την ισοπέδωση της ζωής τους, εννοούμε ότι θα είναι ένας δύσκολος μήνας με πολλές προκλήσεις και εμπόδια.

Για ποια ζώδια θα είναι ο Ιανουάριος ο χειρότερος μήνας;

Δίδυμος: Επαναπροσδιορισμός σχέσεων και συνεργασιών

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν το έχουν και πολύ με την ανταλλαγή συναισθημάτων ειδικά όταν πρόκειται για ένα τετ α τετ ξεγύμνωμα. Υπάρχουν όμως πολλά που θα χρειαστεί να μοιραστούν μέσ σε αυτό το μήνα αναφορικά με τα οικονομικά, τις επαγγελματικές συνεργασίες και την προσωπική τους ζωή γενικότερα. Αυτό θα επηρεάσει και τις πιο σταθερές τους σχέσεις, ακόμα και ανθρώπους που ζουν μακριά. Σε κάθε περίπτωση, η επανατοποθέτηση δεν είναι κάτι που πρέπει να τους αγχώσει αφού στο τέλος της θα οδηγήσει σε καλύτερες σχέσεις.

Ζυγός: Σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια

Στο ίδιο μήκος κύματος με το συγγενικό τους ζωδίου, τους Διδύμους, οι Ζυγοί δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αντιπαράθεση. Ωστόσο, ο μήνας αυτός θα σε φέρει μπροστά από τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα υπάρχει και μία θετική εξέλιξη στο κομμάτι της δημιουργηκότητας αλλά η προτεραιότητά σου είναι να λύσεις όλα τα άλλα. Το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά σου θεμέλια είναι αυτά που θα απορροφήσουν την ενέργειά σου.

Υδροχόος: Τα επίπεδα των ισχυρισμών δοκιμάζονται

Όλα αυτά που έχουν αφήσει, έχουν απορρίψει κι από τα οποία έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα είναι ένα σημάδι ότι μπαίνουν σε μία εντελώς νέα φάση ζωής. Το αν είναι έτοιμοι και ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους είναι άλλο κομμάτι. Οι Υδροχόοι θα πρέπει να κλείσουν και κεφάλαια και να συγχωρέσουν μέσα σε αυτόν το μήνα. Το να εκφράζουν τα συναισθήματά τους δεν είναι σίγουρα το δυνατό τους σημείο αλλά μπορούν να είναι λογικοί κι αυτό είναι χάρισμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share