Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

4 Ιανουαρίου 2020 06:42
Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Σαββάτου 4 Ιανουαρίου. Ωστόσο, μιας και το 2020 είναι δίσεκτο έκτος σας ενημερώνουμε για το πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο!

Κριός

Οι εξελίξεις που αναμένονται στην πορεία σας είναι πολλές, αγαπητοί Κριοί! Είναι πιθανό αρχικά να σας εκνευρίσουν, γιατί θα αναστατώσουν τα σχέδιά σας και ίσως να παρεκκλίνετε από αυτά.Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θορυβηθείτε, επειδή σύντομα θα δείτε ότι οι συγκυρίες λειτουργούν προς όφελός σας. Είναι βέβαιο ότι στη συνέχεια ο ενθουσιασμός θα σας προωθήσει πιο γρήγορα στο μέλλον!

Ταύρος

Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση, αγαπητοί Ταύροι: Κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις θα προκύψουν σε σχέση με τα σχέδιά σας. Όμως δεν πρέπει επιτρέψετε σε αυτή τη συγκυρία να σας πανικοβάλει.Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, με προσήλωση στους στόχους σας – όσο κι αν λέγεται πιο εύκολα απ’ όσο γίνεται!

Δίδυμοι

Απομακρύνετε κάθε απαισιοδοξία από το μυαλό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να γίνουν αιτία να μειωθεί η ταχύτητά σας και να μην βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα. Προσπαθήστε ρεαλιστικά να δραματοποιείτε τα πάντα και να τα μεγεθύνετε τραγικά. Είναι πραγματικά προσωπική σας επιλογή να υιοθετήσετε μια αίσια οπτική, να εστιάζετε στις λύσεις αντί για τα εμπόδια!

Καρκίνος

Οπλιστείτε με υπομονή και συγκρότηση στη σκέψη σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως να σας δυσκολέψουν κάπως οι δίαυλοι επικοινωνίας σας. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε τις όποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις προκύψουν. Διατηρήστε την εστίαση και το ρεαλισμό σας, ακόμα κι αν νιώθετε να αυξάνεται η ένταση στο περιβάλλον σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν είναι αποδοτικός σύμβουλος!

Λέων

Μην χάνετε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας τώρα, αγαπητοί Λέοντες! Έχει φτάσει η στιγμή να αντικρύσετε τις προκλήσεις με περισσότερη υπευθυνότητα και εστίαση, να αποβάλετε τις αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ακολουθήσετε την πορεία που έχετε χαράξει και θα την κάνετε πιο αποδοτική. Τα αποτελέσματα που θα αρχίσετε να βλέπετε σύντομα, θα επιβεβαιώσουν ότι κάνατε τις σωστές επιλογές. Όλα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν ακόμα και πιο αίσια απ’ όσο έχετε ονειρευτεί!

Παρθένος

Είστε γεμάτοι αισιοδοξία και ζωτικότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Ακριβώς αυτά τα εργαλεία χρειάζεστε, για να απαλλαγείτε από κάθε εμπόδιο που μπορεί να σας ταλαιπωρούσε. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα, θα βάλουν όλα τα σχέδιά σας σε αίσια τροχιά. Θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την ηρεμία και την ικανοποίηση που σας αξίζουν!

Ζυγός

Επιτέλους όλα αρχίσουν να προχωρούν με ηρεμία και χωρίς αναταράξεις στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Θα σας κάνει καλό να πάρετε λίγη απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά. Έτσι θα καθαρίσετε τη σκέψη σας για τα θέματα που σας απασχολούν. Με υπομονή και λογική, θα δείτε τα πάντα να παίρνουν αίσια πορεία!

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτά τα όπλα σας θα αποτελέσουν την ώθηση που χρειάζεστε. Είναι η ιδανική στιγμή να χειριστείτε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό. Η δημοτικότητά σας αρχίζει να παίρνει ξανά την ανιούσα και οι ιδέες σας τυγχάνουν θετικής αποδοχής. Αξιοποιήστε αυτό το κλίμα για να επιστρατεύσετε σημαντικούς συμμάχους!

Τοξότης

Επιτέλους αρχίζετε να βλέπετε τις καταστάσεις υπό διαφορετική οπτική, αγαπητοί Τοξότες! Η περίοδος αυτή απαιτεί συγκέντρωση, προσοχή και στρατηγική, προκειμένου να μην ξεφύγετε πάλι από την πορεία σας. Θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε την άποψή σας για καταστάσεις και ανθρώπους, με εμπιστοσύνη στη λογική σας. Όταν θα ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες, φροντίστε να χαρίσετε στον εαυτό σας και την ξεκούραση που έχει ανάγκη!

Αιγόκερως

Δεν σας ευχαριστούν πλήρως όλα τα δεδομένα της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, γι’ αυτό είστε αναποφάσιστοι για την πορεία που θέλετε να πάρετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να ηρεμήσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε, δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Σύντομα τα πάντα θα πάρουν αίσια πορεία, θα νιώθετε να πατάτε γερά στη γη και θα είναι πιο εύκολο να στοχεύσετε στην κορυφή!

Υδροχόος

Τα άστρα «ζωγραφίζουν» μια πανέμορφη εικόνα για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Νιώθετε δραστήριοι και αναζωογονημένοι, είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αδημονείτε να προωθήσετε τους στόχους σας, να τους φτάσετε πιο κοντά στην υλοποίηση. Έχετε τα φόντα για να πετύχετε, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πει το αντίθετο. Να εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτο και το κριτήριό σας!

Ιχθύες

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες προβληματικές καταστάσεις, αγαπητοί Ιχθύες. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, για να χειριστείτε αποδοτικά τις δυσκολίες. Να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό διατηρήστε την ηρεμία και την προσήλωση στους στόχους σας!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα 3 ζώδια που «κόβει» το μάτι τους και δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις!

Τα 2+1 τυχερά ζώδια για το 2020!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share