Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέχουν! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Προβλέψεις για 30 Δεκεμβρίου 2019 έως 5 Ιανουαρίου 2020!

29 Δεκεμβρίου 2019 13:19
Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέχουν! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και αναλύει! Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν λίγο παραπάνω; Ο κορυφαίος αστρολόγος έχει αναλύσει βεβαία και το 2020 δείτε τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο!

Λόγω της προηγηθείσας ηλιακής έκλειψης, οι μέρες συνεχίζουν να είναι ανάστατες και να εμπεριέχουν δυσκολίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσει ο καθένας, ανάλογα με τις δυνατότητες, τις προσδοκίες και τις ειδικές συνθήκες στις οποίες ζει, εργάζεται και δημιουργεί ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

Κριός

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς φαίνεται να είστε αρκετά εκνευρισμένοι αλλά και δυναμικοί και οργανωτικοί και αυτό θα αποδειχτεί αρκετά επωφελές για την επαγγελματική σας πρόοδο. Φροντίστε λοιπόν να διοχετεύετε την δραστηριότητα σας εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε να «οργανώσετε» τους άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσετε σε αδιέξοδο μια σχέση φιλίας ή συνεργασίας που αυτή την στιγμή σας είναι χρήσιμη.

Ταύρος

Με την είσοδο του 2020 είναι καιρός να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση αλλά μην βιαστείτε να κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο αυτές τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση για επενδύσεις ή δάνεια και μην αφήνετε στην τύχη τυχόν περιουσιακά θέματα. Ενεργείστε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σας ζήτημα και μην αφήνετε να σας παρασύρει η ευαισθησία και ο παρορμητισμός σας και βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Δίδυμος

Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να σας καταλάβουν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια σχέση που είχε, ως τώρα, υποφέρει από αμοιβαίες παρεξηγήσεις. Μια βελτίωση στα οικονομικά σας θα είναι εφικτή, αν επωφεληθείτε από μια επαγγελματική ευκαιρία και αν αποφασίσετε να κουραστείτε περισσότερο για ένα χρονικό διάστημα. Πείτε αυτά που νιώθετε αλλά υπολογίστε την διάθεση ή τα προβλήματα των άλλων.

Καρκίνος

Οι ιδέες σας, οι σκέψεις σας και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστούν μία ξαφνική ένταση και πιθανή αναστάτωση με την είσοδο της νέας χρονιάς. Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή την αίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν την βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση ή για αντικείμενο σοβαρής και έντονης συζήτησης. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Επωφεληθείτε από τις γνωριμίες που έχετε για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Λέων

Με την είσοδο του 2020, οι καθημερινές συνήθειες, υποχρεώσεις και πολύ κοντινές σχέσεις θα βρεθούν κάτω από μια περίοδο έντασης. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζητάει συναισθηματική ελευθερία από κάποια σχέση, ανεξάρτητα αν πρόκειται για τον σύντροφο της ζωής σας, τον συνεργάτη σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Προσέξτε εσείς που φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι για όλα!

Παρθένος

Στην εργασία σας υπάρχουν ακόμα ευθύνες και δυσκολίες γι αυτό αποφασίστε να έχετε υπομονή με τους συνεργάτες σας γιατί εκτός από αυτόν τον τομέα που απαιτεί υπομονή και σκέψη, υπάρχουν πολλά που πρέπει να βάλετε σε τάξη. Αποφύγετε συζητήσεις και σχόλια που δεν σας εξυπηρετούν και φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Πλησιάζει η εποχή όπου θα επιχειρήσετε κάποια μορφή επανάστασης εναντίον του κατεστημένου τρόπου ζωής σας.

Ζυγός

Είναι μια περίοδος όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε τους οποιουσδήποτε συναισθηματικούς πειραματισμούς με τους άλλους. Οικονομικά και πρακτικά θέματα πιέζουν για λύσεις τις οποίες αποφεύγετε με κάποια δικαιολογία. Προσοχή στην υγεία και στην καλή φυσική σας κατάσταση

Σκορπιός

Οι συνθήκες εργασίας σας πολύ πιθανό να αλλάξουν και αυτό που ονομάζεται ρουτίνα να μεταβληθεί οριστικά. Αυτή η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς δεν είναι και τόσο εύκολη διότι συμπεριλαμβάνει πολλές αναστατώσεις ή σκαμπανεβάσματα. Οι αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σας θα θεωρηθούν απαραίτητες αλλά κι εσείς με τη σειρά σας φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι για όλα! Παρουσιάζονται προσωρινές δυσκολίες που όπως φαίνεται θα τις ξεπεράσετε έστω και αν υπάρξουν συνέπειες.

Τοξότης

Πολλά πράγματα που σχεδιάζατε θα γίνουν κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες από ότι περιμένατε και πολύ πιθανόν με ένα τρόπο που θα είναι αδύνατο να επέμβετε. Το οριστικό τέλος κάποιας σχέσης είναι πολύ πιθανό. Ένταση και ξαφνική δυσαρέσκεια θα υπάρξει επίσης με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, γεγονός το οποίο θα αλλάξει τη στάση σας και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αφήστε τους άλλους να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους!

Αιγόκερως

Πολλή κίνηση και υπερένταση προβλέπεται για τους περισσότερους από εσάς στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Έχετε την τάση να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, να μιλάτε ή να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε αργότερα. Η ενεργητικότητα και αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένες, κάτι που θα γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας. Οι συγγενείς ή φίλοι φαίνεται διατεθειμένοι να πάρουν το μέρος σας και να σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας.

Υδροχόος

Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο σας παρουσιάζονται στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η διάθεση σας είναι καλύτερη και αυτό έχει σαν συνέπεια μια γενικότερη βελτίωση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή ενέργεια αναλάβετε είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσετε σε θετικά και οριστικά οφέλη για την πλευρά σας. Συντροφικότητα, συνεταιρισμοί ή ενωμένες προσπάθειες με τους άλλους σας ευνοούν ιδιαίτερα.

Ιχθύες

Μπορεί να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να ενεργοποιηθείτε σε κάποια ιδέα ή σχέδιο που σκεφτόσασταν και που μπορεί να είναι θετικό για εσάς, αρκεί όμως να μην βιαστείτε και να λάβετε υπ' όψιν την άποψη κάποιων που θα προσπαθήσουν να σας συμβουλέψουν. Αυτές τις ημέρες ίσως γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι για μικροπράγματα, εριστικοί ή σαρκαστικοί με τους άλλους πράγμα που θα σας φέρει σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί τους. Παραμείνετε ασφαλείς με τα οικονομικά και τα έξοδά σας

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share