Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Έκλειψη φέρνει μαύρο Σαββατοκύριακο για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

27 Δεκεμβρίου 2019 11:35
Η Έκλειψη φέρνει μαύρο Σαββατοκύριακο για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή σήμερα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η Έκλειψη που πέρασε αφήνει πίσω του πονοκεφάλους και προβλήματα για αρκετά ζώδια! Ποια από αυτά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά τις επόμενες μέρες ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων; Ποια θα ευνοηθούν;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου!

Κριός

Τα άστρα ευνοούν, ώστε να γεφυρώσετε τα χάσματα με τους άλλους και να βρείτε εσωτερική αρμονία, αποσοβώντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις. Και αφού επανέλθει η τάξη, θα μπορέστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα σημαντικά της μέρας.

Ταύρος

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι πολύ σύντομα θετικές. Και η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι σχεδόν δεδομένη!

Δίδυμοι

Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Το να είστε απόλυτοι και ισχυρογνώμονες δεν σας οδηγεί πουθενά. Ίσα-ίσα δημιουργείτε εχθρούς εκεί που δεν τους χρειάζεστε. Θα δεχτείτε επιθέσεις από άτομα που δεν το περιμένατε και θα σας απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υπαναχωρήσει, θα ανοίξει την ψυχή του και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.

Λέων

Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις, που αργότερα θα το μετανιώσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η κάθε είδους αλλαγή χρειάζεται προσεκτική μελέτη και προγραμματισμό.

Παρθένος

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση και απρόοπτα, δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός για μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας!

Ζυγός

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σύστημα και τα άστρα προβλέπουν συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξει τάση για φιλανθρωπικές πράξεις και προσφορά αγαθών υπηρεσιών.

Τοξότης

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσες συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι και με μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

Αιγόκερως

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζεται. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Ξανασκεφτείτε τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα και οργανώστε τις οικονομικές δράσεις, μέσα από εξορθολογισμό των δαπανών σας. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

Ιχθείς

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, επιτρέποντας σας να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share