Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Σκούρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Πατέρα, Μπήλιου και Παγιατάκη προειδοποιούν!

Τι μας περιμένει;

14 Δεκεμβρίου 2019 13:50
Σκούρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Πατέρα, Μπήλιου και Παγιατάκη προειδοποιούν!
Follow us on Google News

Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη κάνουν τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και προειδοποιούν. Για ποια ζώδια θα είναι σκούρο;

Δε θέλετε να μάθετε για το Σαββατοκύριακο αλλά για την νέα χρονιά που έρχεται; Είμαστε εδώ, για να σας πούμε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από το δίσεκτο 2020 που είναι προ των πυλών.

Λίτσα Πατέρα:

Η Λίτσα Πατέρα τόνισε πως το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο ζήλια, πάθη, εντάσεις αλλά θα έχει και απρόσμενες ευκαιρίες!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άση Μπήλιου:

Η Άση Μπήλιου ανέλυσε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών!

Συγκεκριμένα η κορυφαία Ελληνίδα αστρολόγος, αναφέρθηκε στα ζώδια που θα είναι τυχερά το τριήμερο ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και σε εκείνα που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο της Πέμπτης στους Διδύμους!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βίκυ Παγιατάκη:

Η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Σαββατοκύριακο και η έμπειρη αστρολόγος ξεκαθάρισε πως οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά μπερδεμένες, λόγω και της Πανσελήνου που πέρασε! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν το Σάββατο και ποια την Κυριακή; Ποια θα είναι πιο... αισιόδοξα και τις δύο μέρες;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη:

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Είναι κάποια ζώδια που έχουν ανεπτυγμένη διαίθηση και μπορούν να καταλάβουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Καλό θα ήταν να μην κρύβεις γεγονότα από αυτά τα τρία ζώδια, αφού μπορούν να το διαισθανθούν και το αποτέλεσμα...δεν θα είναι καλό!

Όλα τα ζώδια διαφέρουν μεταξύ τους, και έχουν ένα ξαχωριστό χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα κάποια διαφοροποιούνται για την ζήλεια τους, ενώ άλλα για το ότι είναι κρυουλιάρηδες!

Καρκίνος

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share