Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

13 Δεκεμβρίου 2019 00:13
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου!

Δίσεκτο το 2020! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Κριός

Όλα μπορούν να πηγαίνουν όπως τα θέλετε, αρκεί να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αν κάποιος άλλος έχει πάρει τα ηνία, τα πράγματα θα εξελιχθούν με πολύ πιο αργούς ρυθμούς και μπορεί και να σκοντάψετε μια-δυο φορές.


Ταύρος

Αυτή τη στιγμή η δύναμη της θέλησης σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή αλλά δε χρειάζεται να περάσετε τα όρια. Είναι το ίδιο εύκολο (κάποιοι θα έλεγαν ευκολότερο) να τη χρησιμοποιήσετε για να κατασκοπεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Δίδυμοι

Μιλήστε άμεσα και ειλικρινά με το αντικείμενο του πόθου σας ακόμη και αν σας χωρίζει πραγματική ή διαδικτυακή απόσταση. Εκπλήξτε το ευχάριστα λέγοντάς του την αλήθεια, όταν ένα λευκό ψέμα θα ήταν το σύνηθες.

Καρκίνος

Αισθάνεστε κάπως παγιδευμένοι στο παρελθόν σας. Βάλτε τα δυνατά σας να επιστρέψετε στο παρόν… Αλλά μην πανικοβληθείτε αν συνεχίσετε να σκέφτεστε παλιά επεισόδια της ζωής σας. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από κάτι είναι να το επαναλάβετε.


Λέων

Κάντε μια στροφή 180 μοιρών και αφοσιωθείτε στα βιβλία σας, τη δουλειά ή στον έρωτα. Αυτή η επίδειξη πειθαρχίας μπορεί να σοκάρει τους φίλους σας αλλά ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει το κατάλληλο άτομο.

ζώδια

Παρθένος

Περιστοιχίζεστε από φίλους τώρα και η βοήθειά τους σας διευκολύνει τη ζωή. Αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, μην διστάσετε να το ζητήσετε από ένα ή περισσότερα άτομα. Θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση.

Ζυγός

Έχετε τόσα να κάνετε και η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Αλλά μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα πάντα και να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται. Θα καταφέρετε να βρείτε έναν καλό ρυθμό ώστε να μην είστε συνέχεια στην τσίτα.


Σκορπιός

Έχετε καλύτερη αίσθηση του τι συμβαίνει στην πόλη σας από όσο οι φίλοι σας. Βεβαιωθείτε ότι σας ακούν όταν τους λέτε ποια καινούργια στέκια έχουν ανοίξει και ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται. Αν χρειαστεί, απειλήστε τους ότι δεν θα τους πάρετε μαζί σας!

Τοξότης

Όλοι γύρω σας ασχολούνται με τις δικές τους υποθέσεις και δεν δίνουν σημασία στα δικά σας. Είναι δύσκολο – αλλά αν πραγματικά το θέλετε, μπορείτε να τους τραβήξετε την προσοχή. Απλά μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.

Αιγόκερως

Θα το δείτε να έρχεται από μίλι μακριά… Οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να υποδεχτείτε κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Μπορεί να αφορά τη δουλειά, τα ερωτικά σας ή κάτι άλλο. Αλλά το βέβαιο είναι ότι θα το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Υδροχόος

Αισθάνεστε υπέροχα και είστε έτοιμοι να φλερτάρετε με κάθε σέξι άτομο που συναντάτε στο δρόμο σας. Αισθανθείτε όμορφα με την κοινωνικότητά σας. Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Διαχέεστε από μια ενέργεια που σας βοηθά να επανακτήσετε επαφή με την καθημερινότητά σας. Ίσως τελικά βρεθείτε να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, με κάποιο άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα.

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Είναι κάποια ζώδια που έχουν ανεπτυγμένη διαίθηση και μπορούν να καταλάβουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Καλό θα ήταν να μην κρύβεις γεγονότα από αυτά τα τρία ζώδια, αφού μπορούν να το διαισθανθούν και το αποτέλεσμα...δεν θα είναι καλό!

Όλα τα ζώδια διαφέρουν μεταξύ τους, και έχουν ένα ξαχωριστό χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα κάποια διαφοροποιούνται για την ζήλεια τους, ενώ άλλα για το ότι είναι κρυουλιάρηδες!

Καρκίνος

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

2+1 ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2020!

Ριζικές αλλαγές έρχονται με το νέο έτος με αυτά τα 3 ζώδια να πρόκειται να παντρευτούν το 2020! Δύσκολο Σαββατοκύριακο έρχεται για γι' αυτά τα 4 ζώδια, με τις Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη, να δίνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Τοξότης

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας.

Ιχθύς

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share