Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

9 Δεκεμβρίου 2019 23:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου! Οι τρεις του ζωδιακού φεύγουν και μένουν χαραγμένες στη μνήμη!

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες κρατήστε μια πισινή στις δουλειές που κλείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύντομα θα ξεκινήσει μια καινούργια φάση στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάζεστε για αλλαγές στα προσωπικά σας, ενώ αλλάζετε το σπίτι σας με μια ανακαίνιση.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα στα εpωτικά θα πάνε όλο και καλύτερα εφόσον ανοίξετε τα μάτια σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις και λογιστικά θέματα θα σας κάνουν να βαρεθείτε. Υπομονή!

ΖΥΓΟΣ

Aυτή την περίοδο η επικοινωνία που θα έχετε με τους γύρω σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε αυτό που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στις φιλίες σας που σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας με κάποιες έξυπνες αλλαγές. Τολμήστε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε αργότερα στη μέρα, να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περιποίηση για τον εαυτό σας, ένα δωράκι και λίγη ξεκούραση αρκούν. Έχετε πολλές ευθύνες στην πλάτη σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Στα επαγγελματικά σας, οι επιλογές σας σας δικαιώνουν σιγά σιγά.

Τι ζώδια είναι οι άντρες που σε πληγώνουν;

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι αρκετά επιρρεπή στο να πληγώνουν τις γυναίκες και ο λόγος είναι κυρίως ότι έχουν επιφανειακή σχέση με τα συναισθήματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι εγωιστές και περισσότερο κοιτούν να πάρουν αυτό που θέλουν παρά να δώσουν αυτό που πρέπει. Επειδή το όπλο τους είναι η γοητεία τους και ο εξωστρεφής τους χαρακτήρας που εντυπωσιάζει τις γυναίκες έχουν αρκετές κατακτήσεις όμως δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι.

Δείτε επίσης: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ερωτεύσιμος. Είναι δημοφιλής, έχει χιούμορ και είναι έξυπνος, οι γυναίκες τον ερωτεύονται εύκολα και πολύ. Εκείνος θέλει να περνάει καλά μαζί τους αλλά όταν αρχίσουν οι “απαιτήσεις” στρίβει με ένα δικό του υπέροχο και μοναδικό τρόπο που είναι εντελώς αγενής και αφήνει μεγάλα ερωτήματα και ραγιασμένες καρδιές. Συμβουλή: Πέρνα καλά με το Δίδυμο αν θέλεις αλλά μην επενδύεις. Ίσως αν του φερθείς παρόμοια το εκτιμήσει περισσότερο κι εσύ πληγωθείς λιγότερο.

Λέων

Αυτό το ζώδιο λόγω του υπερφίαλου εγώ του έχει μέσα του ένα σύνδρομο ανωτερότητας ή και κατωτερότητας, όπως το δει κανείς. Πληγώνει τις γυναίκες λοιπόν όχι επειδή τις εγκαταλείπει αλλά επειδή τις προσβάλλει. Σχολιάζει αρνητικά πράγματα που άλλοι άντρες δε λαμβάνουν υπόψιν τους, τις ανταγωνίζεται και τα λόγια του είναι αυτά που κάνουν στο τέλος τις γυναίκες να τον αντιπαθούν και να τον εγκαταλείπουν. Αν κάποια μείνει μαζί του, απλά του μοιάζει. Συμβουλή: Βάλτον από την αρχή στη θέση του κι αν συμμορφωθεί καλώς διαφορετικά μόλις ακούσεις την πρώτη προσβολή αποχώρησε.

Τοξότης

Βαριέται. Πλήττει. Δε φταις εσύ, φταίει αυτός. Μπορεί τη μια στιγμή να είσαι για εκείνον τα πάντα και την επόμενη να μην είσαι τίποτα. Δεν υπάρχει σταθερότητα μέσα του όπως δεν υπάρχει και γύρω του. Θα γυρίσει πολλές γυναίκες, πάρα πολλές για να καταλάβει κάποια στιγμή στη ζωή του ότι κάποια από αυτές την αγάπησε πραγματικά-πολύ αργά πλέον. Συμβουλή: Μπλέξε μαζί του μόνο αν είσαι στην ίδια φάση, δηλαδή στη σχέση σου είσαι της άποψης “Ρόδα, τσάντα και…κοπάνα”.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share