Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Εντάσεις και μπερδέματα για αυτά τα 3 ζώδια! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

9 Δεκεμβρίου 2019 14:41
Εντάσεις και μπερδέματα για αυτά τα 3 ζώδια! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!
Follow us on Google News

Ένταση προβλέπει για τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα! Ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να δώσουν παραπάνω προσοχή και ποια θα περάσουν την μέρα τους πιο ήρεμα;

Από την άλλη η Βίκυ Παγιατάκη προβλέπει ότι την εβδομάδα που έρχεται τρία ζώδια θα καταφέρουν να πάρουν ανάσα και να ορθοποδήσουν! Ποια είναι αυτά;

Η κορυφαία ελληνίδα αστρολόγος, μιλάει ότι είναι ένας μήνας δύσκολος και θα πρέπει να προωθήσετε τις εργασίες σας, σε όλους τους τομείς. Η έκληψη είναι σημαντική και θα μας δείξει την πορεία του άλλου χρόνου, που θα κρύβει και τις δύσκολες πτηχές του!

Πολλές υποχρεώσεις τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές προβλέπονται για τα παρακάτω ζώδια. Είναι μέρα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις, αλλά και μέρα που θα δοθούν ευκαιρίες και θα προωθηθούν σχέδια! Εντάσεις οικογενειακές και δυσάρεστα απρόβλεπτα είναι δυστυχώς πιθανά!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Αυτοί είναι οι πιο κρυουλιάρηδες του ζωδιακού!

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γοητεία και τις δικές του συνήθειες. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας ενημερώνει για κάποια βασικά στοιχειά που έχουν κάποιοι του ζωδιακού κύκλου όπως πρόσφατα σας αναφέραμε ποια είναι τα 5 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα!

Σήμερα, λοιπόν, θα σας πούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που μισούν τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο και προτιμούν τον χειμώνα να τον απολαμβάνουν από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

Δίδυμοι

Εκπρόσωποι του καλοκαιριού, τα ζώδια των διδύμων δεν εκτιμούν καθόλου τη βροχή και το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν ό, τι περνά από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να μην μείνουν μέσα. Θα ταλαιπωρηθούν από την κακοκαιρία που τους ρίχνει τη διάθεση, όμως κάλλιο με παρέα γύρω από το τζάκι, παρά μόνοι να να κοιτάζουν τη βροχή πίσω από το τζάμι.

κρύο

Λέοντες

Οι Λέοντες δεν είναι ζώδια που θα προνοήσουν για τον καιρό. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περιβάλλονται από καλούς φίλους και ευχάριστη παρέα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανάμεσά στους φίλους κάποιος να φροντίσει ώστε να πάρουν μαζί τους ομπρέλα ή κάτι ζεστό να ντυθούν, πιθανότατα να τους δείτε με κοντομάνικο μες στο καταχείμωνο.

Ιχθύες

Τα ζώδια των Ιχθύων θα προτιμούσαν να περάσουν ολόκληρο το χειμώνα ή τουλάχιστον τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι έντονη, στο κρεβάτι. Δεν είναι λάτρεις του κρύου και θα προτιμούσαν να αναβάλουν κάθε τους δραστηριότητα και υποχρέωση ώσπου να έρθει και πάλι η άνοιξη. Προφανώς και θα σηκωθούν για τη δουλειά, όμως στο μυαλό τους θα έχουν πάντα την ώρα που θα επιστρέψουν να χουχουλιάσουν κάτω από τα σκεπάσματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share