Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

7 Δεκεμβρίου 2019 21:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ένα συγκλονιστικό κι ευχάριστο σκηνικό ανοίγεται σήμερα μπροστά σου, Κριέ, και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Οι προτάσεις που θα δέχεσαι είναι πολλές κι εσύ θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι θα πρωτοδιαλέξεις! Θα αποτελείς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κι αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο ευχάριστα. Τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου και οι άλλοι θα θέλουν ν’ απολαύσουν την παρέα σου, αλλά και να εισπράξουν λίγη από τη λάμψη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου. Άλλαξε τακτική, αλλιώς τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά, Κριέ, να βάζεις σε μία σειρά πάρα πολλά ζητήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις σε θέματα, τα οποία στο παρελθόν φάνταζαν άπιαστα. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις βαριές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες που τελευταία είχες για κάποιο φιλικό σου άτομο, το οποίο έχει χάσει τον έλεγχο. Η κατάσταση είναι λίγο ρευστή κι εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Έχεις πάντως όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις αυτό το πρόσωπο και να το βγάλεις από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε μου, διαφορετικά θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – μια άλλη μέρα θα είναι ευνοϊκότερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου, Ταύρε, θα είναι σήμερα στα ύψη της. Θέλεις να τακτοποιήσεις κάποια ανοίγματα και λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στον εργασιακό σου χώρο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ορισμένα έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Δίδυμε, που έχουν πάρα πολύ ανοιχτό μυαλό και η επιείκεια που σήμερα θα δείξεις σε κάποιο δικό σου άτομο, θα σε κάνει ακόμη πιο αγαπητό στους γύρω σου. Το πρόσωπο αυτό θα σου πει κάποια δύσκολα πράγματα, οπότε φρόντισε να οπλιστείς με αρκετή διαλλακτικότητα, καθώς αν φερθείς με σκληρότητα, στο τέλος δε θα καταλάβει αυτά που θα του πεις, ώστε να διορθώσει τη συμπεριφορά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο μπορείς πιο ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές ενέργειες ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Οι σκέψεις που έχεις για μια αλλαγή, καλό είναι να μείνουν για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μία παράξενη παρόρμηση θα σε διακατέχει σήμερα, Καρκίνε, για ν’ αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις, ώστε τα κοντινά σου άτομα να αισθανθούν ευχαριστημένα. Πρέπει όμως να θυμάσαι ότι δεν έχεις «μαγικό ραβδάκι» για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες όλων. Η πρόθεσή σου πάντως είναι καλή και τελικά θα πραγματοποιήσεις αυτά τα οποία θέλεις, με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά του και μαζί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, Καρκίνε, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Θα γίνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, οπότε χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα γεμίσεις με θετικά συναισθήματα κι αυτό θα σε παρασύρει στο ν’ ασχοληθείς με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός και με αυτό τον τρόπο θ’ αποκτήσεις μεγάλο κύκλο γύρω σου. Φρόντισε σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί, να δώσεις την καλύτερη λύση, όπως ακριβώς αυτή τη στιγμή απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Λέων, που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να ζήσεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις τέλεια όλα τα πράγματα. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι θετικές και πως οι βάσεις σου παραμένουν γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, θα έχεις ανεξέλεγκτο άγχος για υποθέσεις και καταστάσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν τελειώσει. Μην το κάνεις αυτό, αφού βρίσκεσαι σε απολύτως σωστό δρόμο κι έχεις ήδη λύσει πάρα πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου πιο χαλαρά και να κάνεις συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξιδάκι πάντως, θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, κάποια θέματα, τα οποία στο παρελθόν έβλεπες ότι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις, θ’ αρχίσουν να δρομολογούνται. Όλο αυτό θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία θα χαίρεσαι, και από την άλλη θα σε πιάνει μια ανασφάλεια, μήπως κάτι δεν πάει καλά. Ηρέμησε, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε έτσι ακριβώς όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις, Ζυγέ, σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εργασιακά, θα τα πας πολύ καλά, Ζυγέ, και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς τη βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δημιουργηθούν κάποια μικρά θέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να πληγώσουν αγαπημένα σου άτομα. Με την καλοσύνη και την αγάπη σου φρόντισε να επισημάνεις στο συγκεκριμένο άτομο που έκανε το λάθος, τι είναι αυτό το οποίο σε ενόχλησε, ώστε τελικά όλα να πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, Σκορπιέ, αλλά κι οι κατακτήσεις για τους αδέσμευτους, θα παίξουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να εστιάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν στο δρόμο για την επιτυχία. Τα οικονομικά σου πλέον έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Επιβάλλεις πλέον τις επιδιώξεις σου στον περίγυρό σου, Τοξότη, και δεν διαπραγματεύεσαι εύκολα. Ο κύκλος σου πια βλέπει ένα πιο αποφασιστικό άτομο κι αυτό τον παραξενεύει. Πίστευαν ότι όλα ήταν ισορροπημένα, αφού η ανοχή σου σε κάποιες καταστάσεις, είχε παρερμηνευτεί. Φρόντισε να κρατήσεις αυτή τη στάση, για να τελειώσεις με υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, οι ανατροπές, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω απ’ όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα συνεργαστείς επιτυχώς, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα οικονομικά, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για σχετικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, ο κοινωνικός σου κύκλος θ’ ανοίξει ακόμη περισσότερο και θα κάνεις γνωριμίες με άτομα, τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Μέσα βέβαια στο μυαλό σου, υπάρχουν ζητήματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει και σε προβληματίζουν πολύ. Μην αγχώνεσαι, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ καλές, οπότε να ξέρεις ότι στο τέλος οι υποθέσεις σου θα τελειώσουν με τον τρόπο που ακριβώς θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Διαθέτεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Πολλά, μέχρι σήμερα προβληματικά, θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Χίλιες ενδείξεις είναι γνωστό ότι δεν κάνουν μία απόδειξη, Υδροχόε μου, κι αυτό θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σήμερα. Μην μπερδεύεσαι με όλα αυτά που ακούς από τρίτα άτομα, καθώς χαλάει η ψυχολογική σου κατάσταση. Πριν διαλύσεις τα πάντα, καλό είναι, να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να στέκει στην πραγματικότητα και να μην παρασύρεσαι από τις φαντασίες ατόμων, που σχεδιάζουν καταστάσεις μόνο και μόνο για να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Υδροχόε μου, και να δεις ρεαλιστικά μερικές καταστάσεις. Μίλα με το σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, ειδικά τι ακριβώς είναι αυτό, το οποίο ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου, τα οποία θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις πάρα πολύ μεγάλη δυναμικότητα πάνω σε θέματα, τα οποία μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αλλά σιγά – σιγά βρίσκουν τις λύσεις που εσύ θέλεις. Μην αγχώνεσαι και προπάντων μην απελπίζεσαι. Όλα βρίσκονται σε σωστή πορεία, αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και θα δεις, ότι στο τέλος όλα θα καταλήξουν απόλυτα επιτυχώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που από το παρελθόν, μπορεί να υπάρχουν στα αισθηματικά σου Ιχθύ, με τη συζήτηση αλλά και με την αλλαγή της στάσης σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Από σήμερα η σχέση σου θα πάρει νέα τροπή, προς το καλύτερο. Γίνε πάντως λίγο πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα, Ιχθύ, σήμερα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν, επειδή σταματούν τα σχέδιά σου και την υλοποίηση τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share