Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

6 Δεκεμβρίου 2019 00:17
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα έχετε απίστευτη ενέργεια, οπότε αξιοποιήστε την και τελειώστε με τις υποχρεώσεις σας.

Προγραμματίστε από το πρωί τι θέλετε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας και μέχρι το βράδυ θα έχετε διαγράψει τα πάντα από τη λίστα σας.


Ταύρος

Σήμερα εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας για να ικανοποιήσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Μην το πολυσκέφτεστε και απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Θα δυναμώσετε ακόμη περισσότερο το δεσμό μεταξύ σας και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι

Οι ικανότητές σας στην κρεβατοκάμαρα θα ενθουσιάσουν τον/την σύντροφό σας και θα τον/την ικανοποιήσουν απόλυτα. Όταν αισθάνεστε καλά, το δείχνετε. Και αυτή τη στιγμή αισθάνεστε πάρα πολύ καλά.


Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να αφήσετε τον/τη σύντροφό σας να σας γνωρίσει καλύτερα. Αφήστε τις ανασφάλειες σας στην άκρη και δείξτε του/της την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι ένα από τα πιο γοητευτικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Λέων

Μην περιμένετε μέχρι το βράδυ για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Δείξτε γενναιόδωρα την τρυφερότητα και την αγάπη σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και φτιάξτε σιγά-σιγά ένα κλίμα πάθους και προσμονής. Ο/Η σύντροφός σας θα είναι έτοιμος/η για όλα απόψε!

Παρθένος

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στην σεξουαλική σας ζωή; Πείτε στο ταίρι σας τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας και μην εκπλαγείτε αν και εκείνος/η έχει μερικές ανάλογες ιδέες!

Ζυγός

Σήμερα επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα στη ζωή σας και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που θα σας γεμίσει χαρά. Πηγαίνετε για μια βόλτα χέρι-χέρι με τον/την αγαπημένο/η σας και εκτιμήστε την ομορφιά που σας περιβάλλει.

Σκορπιός
Σήμερα αφήστε στην άκρη τις αναστολές σας και παραδοθείτε εξ ολοκλήρου στον/στη σύντροφό σας. Όσο περισσότερο του/της ανοιχτείτε, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση θα πάρετε.

Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας λειτουργείτε με άλλα επίπεδα ενέργειας σήμερα αλλά και πάλι μπορείτε να δημιουργήσετε μια παθιασμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως αλλά μόλις ξεκινήσετε δεν θα θέλετε να σταματήσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε πρόβλημα συγχρονισμού με την ενέργεια σας. Το πρωί δεν θα μπορείτε με τίποτα να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Μέχρι το βράδυ όμως ο/η σύντροφος σας δεν θα μπορεί να σας προφτάσει.

Υδροχόος
Σήμερα κάντε κάτι έξω από τη ρουτίνα σας και πειραματιστείτε με τον/τη σύντροφό σας. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, μόλις έφτασε.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και για καλή σας τύχη το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον/τη σύντροφό σας! Τακτοποιήστε τις βαρετές δουλειές νωρίς το πρωί, ώστε να έχετε όλο το βράδυ δικό σας.

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Λένε πως ορισμένα ζώδια έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και είναι πιο τυχερά από τα άλλα. Η χειρότερη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση κάνει τις ημερήσιες προβλέψεις

Οι φήμες, λοιπόν, λένε πως τρία ζώδια είναι αρκετά τυχερά και ακόμα όταν όλα πάνε στραβά εκείνα έχουν ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι τους που τα «σώζει». Πάντως, είτε ανήκετε σε έναν από τους τυχερούς του ζωδιακού, είτε όχι, υπάρχει μία ημέρα που φέρεται να είναι τυχερή για κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός, ο πρώτος των ζωδίων, θεωρείται τυχερό ζώδιο. Σε αυτό φαίνεται πως συμβάλει η αποφασιστικότητα που αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό του και η τολμηρή του διάθεση. Γενικά, πρόκειται για ένα αισιόδοξο ζώδιο που βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ταύρος

Ο πρακτικός Ταύρος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αυτό φαίνεται πως ευθύνεται που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Η τρομερή διαίσθησή του τον βοηθά και βγαίνει αλώβητος από δύσκολες καταστάσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης, ένα από τα τυχερά ζώδια του 2019, πιστεύει στην τύχη και θεωρεί πως την έχει με το μέρος του, ακόμα και όταν δεν είναι αλήθεια. Εχει τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και πάντα να τα καταφέρνει, γεγονός που τον κάνει να θεωρείται τυχερός.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share