Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περίεργη ημέρα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τι μας περιμένει;

5 Δεκεμβρίου 2019 13:28
Περίεργη ημέρα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Πέμπτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Γιατί θα είναι μια... περίεργη ημέρα;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις, αλλά το Athensmagazine.gr σας έχει τις προβλέψεις και για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: "Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς, μέχρι αργά το βράδυ (γι αυτό η ημέρα μας είναι περίεργη), όπου και θα περάσει στον Κριό και θα γίνει σαφώς πιο μαχητική και διεκδικητική."

Μάθετε τις αναλυτικές προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

2+1 ζώδια που θα βάλουν χρήματα στην τσέπη τους με το νέο χρόνο!

2+1 ζώδια που θα βάλουν χρήματα στην τσέπη τους με το νέο χρόνο! Κάτι νέο και διαφορετικό επιφυλάσσει στα ζώδια το 2020.

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά φαίνεται πως αποδίδει και οι Ταύροι, που είναι φιλοχρήματοι, θα δουν τα οικονομικά τους να πηγαίνουν καλύτερα. Η δημιουργικότητά τους και οι φιλοδοξίες τους θα καρποφορήσουν και θα τους οδηγήσουν στην κορυφή.

Παρθένος

Η σκληρά εργαζόμενη Παρθένος (ζώδιο που βγάζει εκατομμυριούχους) θα δει το νέο έτος τη σταδιοδρομία της να χαράζει ανοδική πορεία. Το 2020 θα δείτε τους προϊσταμένους σας να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας και μια αύξηση δεν είναι διόλου απίθανη.

Ιχθύς

Τα τελευταία χρόνια, ίσως, είδατε την καριέρα σας να είναι στάσιμη ή να έχει πάρει τη λάθος κατεύθυνση. Μην στεναχωριέστε, όμως, το 2020 είναι η χρονιά σας, καθώς η τύχη σας αλλάζει. Η διαίσθησή σας και οι οργανωτικές δεξιότητές σας θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και τα χρήματα δεν είναι μακριά!

Βίκυ Παγιατάκη: Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη απόψε και η Βίκυ Παγιατάκη, για ακόμα μια μέρα, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολες ώρες; Η κορυφαία αστρολόγος μας είχε προειδοποιήσει από χτες, αλλά τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο δύσκολα τις επόμενες ώρες και εντός της ημέρας!

Ποια ζώδια είναι αυτά; Ποιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων τις επόμενες ώρες; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share