Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίκυ Παγιατάκη: Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

5 Δεκεμβρίου 2019 12:13
Βίκυ Παγιατάκη: Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη απόψε και η Βίκυ Παγιατάκη, για ακόμα μια μέρα, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολες ώρες; Η κορυφαία αστρολόγος μας είχε προειδοποιήσει από χτες, αλλά τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο δύσκολα τις επόμενες ώρες και εντός της ημέρας!

Ποια ζώδια είναι αυτά; Ποιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων τις επόμενες ώρες; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Πρώτη εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου αυτή και ξεκινάει µε ένα σκληρό αντίο για σας. Αυτό θα σας το πει ο ∆ίας στις 3 ∆εκεµβρίου. Από το ζώδιο του Τοξότη που βρισκόταν από τις 8 Νοεµβρίου 2018 έως τις 2 ∆εκεµβρίου 2019 σας έστελνε την πολύτιµη εύνοιά του. Η νέα του θέση στον Αιγόκερω δεν είναι τόσο αβανταδόρικη για σας, αν και οι δουλευταράδες του ζωδίου θα αµειφθούν για τις προσπάθειές τους στην εργασία. Στο εξής, όµως, θα χρειαστεί να υιοθετήσετε έναν πιο σωστό τρόπο διατροφής και σύνεση και µέτρο στη συµπεριφορά και σε όλες σας τις πράξεις και τις εκδηλώσεις. Απαραιτήτως εκτός όλων των άλλων επιβάλλεται να είστε και αυστηρά νοµοταγείς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί τις… τσιγγουνιές στα οικονοµικά. Κάτι ανάλογο µάλλον συµβαίνει και µε τα ερωτικά. Υποµονή, από τη ∆ευτέρα στις 9 ο Ερµής φέρνει και κάποια καλά µαντάτα.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Είναι αλήθεια ότι από τις 19 Νοεµβρίου και µετά δέχεστε ένα κάπως σκληρό σφυροκόπηµα, καθώς ο µαχητικός όσο και ανταγωνιστικός Αρης έχει... στρατοπεδεύσει απέναντι από το ζώδιό σας στον Σκορπιό. Συνεταιρισµοί, συνεργασίες, σχέσεις πάσης φύσεως, γάµος και ερωτικά µε όλα τα παρελκόµενά τους έχουν ηλεκτρίσει αρκετά την ατµόσφαιρα. Μέσα στον προβληµατισµό και στην… αντάρα -που µπορεί να έχουν δηµιουργηθεί και από άλλους λόγους- έρχεται και το καλό το νέο. Στις 3 ∆εκεµβρίου ο ∆ίας, ο πλανήτης της εύνοιας και των ευκαιριών, αλλάζει θέση. Από τον Τοξότη που ήταν από τον Νοέµβριο του 2018 έως τις 2 ∆εκεµβρίου του 2019 περνάει στο Αιγόκερω. Η νέα του θέση -την οποία θα κρατήσει έως τον ∆εκέµβριο του 2020- θα είναι ευεργετική για εσάς. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τις αρχές Ιανουαρίου και έπειτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Σηµαντική όσο και ευνοϊκή για δύο λόγους η πρώτη εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου. Ο πρώτος είναι ότι ακόµα έως και τις 8 ο Ερµής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ στις 9 θα έλθει απέναντί σας στον Τοξότη. Οσο βρίσκεται στον Σκορπιό µπορούν να εξυπηρετηθεί καλύτερα µια σειρά θεµάτων που σχετίζονται µε επικοινωνία και ενηµέρωση και όλα τα µέσα τους, ακόµα συµφωνίες, συµβόλαια, κάρτες, λογαριασµούς, σπουδές, ταξίδια, µετακοµίσεις και παιδιά. Από τις 9 και µετά σε όλα αυτά και ακόµα στο τι λέτε, γράφετε και υπογράφετε θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο. Το δεύτερο θετικό, το οποίο είναι και διαρκείας θα µπορούσε να πει κανείς, είναι η µετακίνηση του ∆ία από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Μειώνεται ο πόλεµος µε την αυξηµένη λαιµαργία, άρα µειώνεται και το βάρος. Το ξεκίνηµα και το τέλος της εβδοµάδας έχουν εύνοια και στα αισθηµατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου για εσάς, αφού στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας από τον Τοξότη, στον οποίο βρισκόταν από τον Νοέμβριο του 2018, περνάει απέναντί σας, στον Αιγόκερω. Μια κάποια βοήθεια, ηθική, υλική ή πρακτική, μπορεί να προκύψει από τη μεριά κάποιου συνεταίρου, στενού συνεργάτη, του συντρόφου σας, μιας περιστασιακής συμμαχίας; Τον νου σας, όμως, γιατί ό,τι θα λάμπει δεν θα είναι απαραιτήτως χρυσός. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα απέναντί σας μερικοί γάμοι, κάποιοι συνεταιρισμοί και κάποιες συνεργασίες μπορεί να μοιάζουν με το... γεφύρι της Αρτας. Δεδομένου, όμως, ότι απέναντί σας στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, μέσα από αυτά κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Συνηγορεί και ο Ερμής έως και τις 8, που ευνοεί συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, ρυθμίσεις καρτών, αιτήσεων, λογαριασμών.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Σκούρα η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Δεκέμβριος στην πρώτη του εβδομάδα και ο Δίας στις 3 Δεκεμβρίου σας κουνάνε το... μαντίλι. Από τον Νοέμβριο του 2018 από το ζώδιο του Τοξότη σας έστελνε την εύνοιά του. Από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στα επαγγελματικά και στην υγεία, αλλά δεν θα υπάρχει εκείνη η σιγουριά ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Εως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε μια κόντρα προς το ζώδιό σας θέση και είναι πιθανόν να υπάρξουν αρρυθμίες, παρανοήσεις, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και μπερδέματα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, λογαριασμούς, εισιτήρια, ταξίδια, μετακομίσεις, μεταφορικό μέσο, σπουδές, παιδιά, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως. Αυτά μπαίνουν σε πιο ομαλή τροχιά από τις 9 και μετά. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει τώρα εργασία και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σημαντική και ευνοϊκή στο μεγαλύτερο ποσοστό της μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα για εσάς και όχι μόνο για έναν λόγο, αλλά πολύ περισσότερους. Πολύπλευρη βοήθεια θα προέλθει από τη μετακίνηση του Δία. Από τον Νοέμβριο του 2018 και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου ο πλανήτης αυτός παρέμενε στο ζώδιο του Τοξότη, θέση όχι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 έως και τον Δεκέμβριο του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από εκεί θα σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με το ζώδιό σας και αυτή η πλανητική γωνία είναι κάτι σαν το... κέρας της Αμάλθειας που κρύβει μέσα του τα καλά. Σε αυτή την εβδομάδα συμφέρει να κάνετε τις πιο σοβαρές κινήσεις σας σε οικονομικά και επαγγελματικά. Αγοραπωλησίες, συμφωνίες, ταξίδια σε καλή τροχιά. Ομως, όπως φαίνεται, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι και στα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με μια σημαντική πλανητική αλλαγή έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Στις 3 ο Δίας, ο πλανήτης της εύνοιας και των ευκαιριών στους διάφορους τομείς της ζωής μας, αλλάζει θέση. Από το ζώδιο του Τοξότη -θέση προσφοράς σε εσάς- περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Για περίπου έναν χρόνο σίγουρα μπορεί να δώσει μια κάποια μικρή βοήθεια στο να ρυθμίσετε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σαν χώρο με τις ανάγκες ή τις εκκρεμότητές του και κατ’ επέκταση με χώρους, ακίνητα και περιουσιακά. Επαναπατρισμός μέσα στο 2020 για κάποιους από εσάς εάν είστε μακριά και έχετε νοσταλγήσει την πατρίδα. Συνεχίζονται τα έξοδα και αυτή την εβδομάδα. Σχετικά ακάλυπτοι από τον έρωτα, είτε γιατί το έτερον ήμισυ δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας είτε γιατί τα πρακτικά θέματα και οι υποχρεώσεις πνίγουν τη δυνατότητα για πιο τρυφερές ερωτικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Αναμφίβολα το διάστημα από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά είναι ποικιλοτρόπως κουραστικό, ρευστό και με έντονα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Ισως κάποιοι από εσάς να έχετε εμπλακεί συναισθηματικά σε μια κατάσταση που δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις και μπορεί να έχετε βρεθεί μεταξύ σφύρας και άκμονος. Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, όμως, κομίζει και καλά νέα και αυτά θα αρχίσουν να φαίνονται περισσότερο από τις 3 και μετά. Σε αυτή την ημερομηνία ο Δίας, ο πλανήτης της εύνοιας και των ευκαιριών, από τον Τοξότη στον οποίο βρισκόταν από τον Νοέμβριο του 2018 και μέχρι τώρα περνάει στον Αιγόκερω. Για περίπου έναν χρόνο από τη νέα του θέση θα σας παρέχει ένα σεβαστό κομμάτι εύνοιας. Οι πρώτοι που θα επωφεληθείτε θα είστε εσείς του Οκτωβρίου. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να δράσετε πιο αποφασιστικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Χρόνια πολλά και καλά, αν και ο Δίας, που για περίπου έναν χρόνο βρισκόταν στο ζώδιό σας, από τις 3 Δεκεμβρίου αρχίζει να σας κάνει νερά. Σας αφήνει με ένα αντίο και την υπόσχεση ότι σε 12 χρόνια πάλι θα ξαναβρεθεί στο ζώδιό σας. Στο ζώδιο του Αιγόκερω, λοιπόν, από τις 3 και μετά και για έναν χρόνο από εκεί θα φροντίζει τα διάφορα συμφέροντά σας και θα σας βοηθάει στο να αναδείξετε τα κρυφά ή αναξιοποίητα ταλέντα σας. Η εβδομάδα αυτή, συγκρινόμενη με την επόμενη, υπερέχει σημαντικά, γι’ αυτό και θα βάλετε τα δυνατά σας για να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο σε όλους τους τομείς. Αν μάλιστα ψυχανεμίζεστε ότι κάτι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που περιμένατε ή πηγαίνει προς ακύρωση, προσπαθήστε να αποτρέψετε ό,τι δεν θέλετε να συμβεί αυτή την εβδομάδα. Είναι δουλειά; Σχέση; Συμφέρον; Κατάσταση; Οτιδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Σημαντική αλλά και ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ως προς εσάς. Στις 3 Δεκεμβρίου κάνει... θριαμβευτική είσοδο ο Δίας και αυτός είναι φυσικά και ο πιο ευπρόσδεκτος από όλους. Για περίπου έναν χρόνο θα βάζει πλάτη στα δύσκολα, τα οποία θα απορρέουν από την επίδραση του Κρόνου και του Πλούτωνα. Ο μεγάλος... κλεφτοπόλεμος αρχίζει λοιπόν και οι μάχες που θα δοθούν κάθε άλλο παρά ασήμαντες μπορεί να τις πει κανείς. Οι πρώτοι που θα αρχίσετε να επωφελείστε ποικιλοτρόπως θα είστε εσείς του Δεκεμβρίου. Στην πρέσα περισσότερο από όλους σας είστε ακόμα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γι’ αυτό και θα πρέπει να μην ρισκάρετε υπέρμετρα κάπου -στην εργασία, στα οικονομικά, στις σχέσεις και σε ό,τι σας παρέχει ασφάλεια- και βέβαια να προσπαθείτε περισσότερο. Σχετικά ευνοϊκή για όλους σας αυτή η εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου έρχεται με ένα μείον. Τη μετακίνηση στο ζώδιο του Αιγόκερω του πλανήτη Δία από την αβανταδόρικη για εσάς θέση που κρατούσε για περίπου έναν χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη. Αρνητική σαφώς και δεν είναι αυτή η μετακίνηση, αλλά ούτε και ιδιαίτερα ευνοϊκή. Την έλλειψη της εύνοιάς του θα τη νιώσετε περισσότερο την άνοιξη του 2020 και όχι τόσο τώρα. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας, έστω και υπό πίεση, είναι οι πιο ωφέλιμες μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να κάνετε κάποιεςς βαθιές τομές προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που όλο και αυξάνονται. Εως και τις 8 που ο Ερμής είναι ακόμα σε κόντρα με το ζώδιό σας φανείτε πιο προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, γράφετε και υπογράφετε και ακόμα σε ταξίδια, μεταφορικό μέσο, σπουδές και παιδιά. Από τις 9 και μετά αυτά θα βρεθούν σε καλύτερη τροχιά.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Συγκρίνοντας την πρώτη εβδομάδα με τη δεύτερη, η πρώτη υπερέχει στα σημεία, γι’ αυτό και θα προσπαθήσετε να εντάξετε μέσα σε αυτήν όσο περισσότερα θέματα μπορείτε. Αυτό επιβάλλεται ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, εισιτήρια, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, παιδιά, ρυθμίσεις. Αρρυθμίες, καθυστερήσεις και μπερδέματα μπορεί να παρατηρηθούν από τις 9 και μετά. Η εβδομάδα αυτή όμως σηκώνει κινήσεις που μπορεί να δώσουν τόσο ηθικό όσο και οικονομικό όφελος. Με την Αφροδίτη βοηθό σας και τον Ερμή που θα βοηθήσει να τα θέσετε και να τα πείτε και καλά, κάντε κάτι και για τα ερωτικά. Οπου διαπιστώνετε διαφορετικές αντιλήψεις, προτιμήσεις και συμφέροντα με τον σύντροφο, συγγενείς ή συνεργάτες, κάντε τώρα προσπάθειες εξισορρόπησης.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Πέµπτη και Κυριακή 8.
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη
ΛΕΩΝ: Παρασκευή και Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 8
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Τετάρτη, Πέµπτη και Παρασκευή


ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: -
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα.
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Τρίτη, Τετάρτη, Πέµπτη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασκευή, Σάββατο.
ΛΕΩΝ: Κυριακή και ∆ευτέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη.
ΖΥΓΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρασκευή και Σάββατο
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή 8.
ΙΧΘΥΕΣ: -

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share