Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα είναι... ο Αιγόκερως!

Ποιοι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του ζωδίου;

4 Δεκεμβρίου 2019 18:39
Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα είναι... ο Αιγόκερως!
Follow us on Google News

Αν ψάχνετε να δείτε πόσο τυχεροί είστε αυτό τον μήνα σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη μάλλον θα σας απογοητεύσουμε! Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα είναι ο Αιγόκερως! Ναι καλά ακούσατε! Υπάρχει όμως περίπτωση να είστε μέσα στα ζώδια που θα είναι πλούσια για μια ζωή! Μήπως αυτό σας εξυπηρετεί καλύτερα;!!!

Ας δούμε τις αναλυτικές προβλέψεις του ζωδίου που θα σας βοηθήσουν για να κρίνετε σωστά:

Ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε κάνει σήμερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσπάθησε όμως, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα γραπτώς! Επιπλέον τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες! Επίσης, να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν!

Αιγόκερως ζώδια

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου, αφού τις εκφράζει με λάθος τρόπο και σε απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σήμερα, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Ίσως μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν; Βέβαια, αν θέλετε να μάθετε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μπορείτε να διαβάσετε του Κώστα Λεφάκη, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τα ζώδια.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις από τον oroskopos.gr:

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ότι έχει κριθεί.

Άντα Λεούση

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλεί σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για την γνώμη των άλλων.

ΛΕΩΝ: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως, δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στο συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες.

ζώδια σήμερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν αυτοί που συναναστρέφεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δε χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share