Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οικονομικές δυσκολίες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

28 Νοεμβρίου 2019 11:30
Οικονομικές δυσκολίες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη, μια ανάσα από το τριήμερο και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος αναφέρθηκε κυρίως στις οικονομικές εξελίξεις που θα έχουν αρκετά ζώδια και σε αυτά που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων!

3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί! Ποια θα περάσουν μια δύσκολη ημέρα;

ΚΡΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο λόγος που σε αποφεύγει και τι τον εκνευρίζει σύμφωνα με το ζώδιό του!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε. Με την ευκαιρία διαβάστε: Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!

ΖΥΓΟΣ: Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

ΙΧΘΥΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share