Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει απόλυτη ευτυχία για 4 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

22 Νοεμβρίου 2019 11:48
Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει απόλυτη ευτυχία για 4 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή απόψε και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει ευχάριστα! Πιο ευνοημένοι από όλους φαίνεται να είναι οι Κριοί, ωστόσο η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε γενικότερα και στα υπόλοιπα ζώδια! Αντίθετα, ποια ζώδια θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά για παν ενδεχόμενο;

Διαβάστε με την ευκαιρία τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και από την Βίκυ Παγιατάκη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια! 3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share