Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Πραγματικά "τέρατα ψυχραιμίας"!

20 Νοεμβρίου 2019 15:12
3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Μερικοί άνθρωποι αγχώνονται και πανικοβάλλονται με το παραμικρό κι άλλοι είναι "τέρατα ψυχραιμίας" αυτό εκτός από τον χαρακτήρα επηρεάζεται κι από το ζώδιο.

Συναισθηματικές επαφές γι αυτό το ζώδιο: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Για να δούμε λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο ψύχραιμοι του ζωδιακού;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που δεν πανικοβάλλονται εύκολα. Για την ακρίβεια, μπορεί γύρω του να γίνεται χαμός, να τρέχει κόσμος από εδώ και από εκεί και να επικρατεί ένα χάος και εκείνος σε κατάσταση… ζεν να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να τους επαναφέρει στην τάξη. Και φυσικά, θα είναι εκείνος που θα μπορέσει με ηρεμία και με καθαρό μυαλό να δώσει την λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που χρειάζεσαι δίπλα σου σε στιγμές κρίσης ή πανικού. Είναι εκείνος που ψύχραιμα θα δει μια κατάσταση και χωρίς να «τυφλώνεται» από θυμό, φόβο ή άλλο συναίσθημα, να σου δώσει την λύση που αναζητάς και να σε ηρεμήσει. Στα δύσκολα είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και χωρίς καν να καεί…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους Δίδυμους έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά, ωστόσο μπορείς να του αναγνωρίσεις το γεγονός ότι σε δύσκολες στιγμές, το μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι… «δίδυμοι» τους βοηθά να δίνουν άμεσα λύση, καθώς έχουν δυο μυαλά σε… ένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι υπέρ τους. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, όχι. Πάντως σε στιγμή κρίσης ή πανικού, ο Δίδυμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα λειτουργήσει άμεσα, χωρίς να χάσει το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν καταλαβαίνει από κρίσεις και πανικούς ο Ταύρος. Είναι αυτό που λέμε… βράχος. Όταν οι άλλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι, θα έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν, ο Ταύρος θα είναι εκεί, αγέρωχος, ακίνητος και θα δίνει λύση στο κάθε πρόβλημα. Είναι ψύχραιμος όσο δεν πάει σε κρίσιμες στιγμές και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για εκείνον.

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θέλουν σταθερότητα, και μια σιγουρία που αναζητάνε στο ταίρι τους. Έχουν την τάση να γνωρίζουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο και να έχουν την υπομονή και την επιμονή να δουλέψουν περισσότερο ώστε να πετύχει μια σχέση. Με άλλα λόγια, εάν είσαι έτοιμη να πάρεις στα σοβαρά τη σχέση σου και να δεσμευτείς, αυτά είναι τα 4 ζώδια!

Να υπενθυμίσουμε τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ταύρος

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θέλει να βρει κάποια για να απολαύσει μαζί της όλα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ταύρο. Αυτό είναι ένα ζώδιο χτισμένο για μακροχρόνια αγάπη επειδή προτιμά να είναι σε μια σταθερή σχέση όπου μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής και να τον φροντίζουν. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ πεισματάρης να εγκαταλείψει τη σχέση μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. Αυτό το ζώδιο της γης πατάει σταθερά στα πόδια του και ως εκ τούτου, θέλει ένα σύντροφο για να οικοδομήσουν μαζί έναν ισχυρό δεσμό και μια σχέση που θα κρατηθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Καρκίνος

Ο Kαρκίνος μπορεί να είναι λίγο τσιτωμένος και κλειστός όταν τον συναντάς για πρώτη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνεται ότι πρέπει να χτίσει ισχυρούς τοίχους γύρω από την ευαίσθητη, ευάλωτη καρδιά του. Αλλά μόλις «ραγίσει» το κέλυφος και ανοίξει, είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το ζώδιο απαιτεί ασφάλεια και αξιοπιστία στις σχέσεις του, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τη σελήνη, έτσι είναι επίσης πολύ δεμένο με τα συναισθήματά του.

Αιγόκερως

Χάρη στη σχέση του με τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει μια εκτίμηση και μια άνεση με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Του αρέσει η δομή της σχέσης και η ασφάλεια και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις φυσικές παραδοσιακές συμπεριφορές του. Ο Αιγόκερως δεσμεύεται σοβαρά, ακόμα και όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα καρδιάς. Πιστεύει αυτά που λέει, οπότε αν σου πει ότι όλο αυτό το σκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείς να τον εμπιστευθείς.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος για μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι μακράν το πιο παραδοσιακά ρομαντικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και δεν φοβάται να ανοιχτεί για τα συναισθήματα του. Αυτό το ζώδιο του νερού ονειρεύεται να βρει μια επική παντοτινή αγάπη και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο υπεραισιόδοξο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά. Δεν υπάρχει τίποτα που ο Ιχθύς δεν θα κάνει για το πρόσωπο που αγαπά. Έχει επίσης το ισχυρό δώρο της διαίσθησης χάρη στη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα, έτσι ώστε να μπορεί να αισθανθεί από την αρχή αν είσαι κατάλληλη για αυτόν.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share