Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Συναισθηματικές επαφές γι αυτό το ζώδιο: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις!

20 Νοεμβρίου 2019 13:15
Συναισθηματικές επαφές γι αυτό το ζώδιο: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!
Follow us on Google News

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποίησε. Ποιο ζώδιο θα έχει... συναισθηματικές αλλαγές;

Με την ευκαιρία διαβάστε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Ο λόγος για τον Ταύρο. Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: , "Ο Ταύρος σήμερα θα έχει μια ωραία ημέρα, για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα, να ασχοληθεί με τα προσωπικά θέματα και να έρθει πιο κοντά στους αγαπημένους του. Και ιδιαίτερα εσείς γιατί είναι ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, και είστε μες στην ένταση αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Έτσι λοιπόν σήμερα είναι καλύτερα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να ζητήσετε ότι άλλο θέλετε..."

Μάθετε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Λένε πως ορισμένα ζώδια έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και είναι πιο τυχερά από τα άλλα.

Οι φήμες, λοιπόν, λένε πως τρία ζώδια είναι αρκετά τυχερά και ακόμα όταν όλα πάνε στραβά εκείνα έχουν ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι τους που τα «σώζει». Πάντως, είτε ανήκετε σε έναν από τους τυχερούς του ζωδιακού, είτε όχι, υπάρχει μία ημέρα που φέρεται να είναι τυχερή για κάθε ζώδιο. Αυτά τα ζώδια έχουν τον τίτλο του τσιγκούνη!

Κριός

Ο Κριός, ο πρώτος των ζωδίων, θεωρείται τυχερό ζώδιο. Σε αυτό φαίνεται πως συμβάλει η αποφασιστικότητα που αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό του και η τολμηρή του διάθεση. Γενικά, πρόκειται για ένα αισιόδοξο ζώδιο που βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου;

Ταύρος

Ο πρακτικός Ταύρος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αυτό φαίνεται πως ευθύνεται που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Η τρομερή διαίσθησή του τον βοηθά και βγαίνει αλώβητος από δύσκολες καταστάσεις. 4+1 ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020!

Τοξότης

Ο Τοξότης, ένα από τα τυχερά ζώδια του 2019, πιστεύει στην τύχη και θεωρεί πως την έχει με το μέρος του, ακόμα και όταν δεν είναι αλήθεια. Εχει τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και πάντα να τα καταφέρνει, γεγονός που τον κάνει να θεωρείται τυχερός.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share