Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λαμπερή ημέρα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τι μας περιμένει;

19 Νοεμβρίου 2019 14:32
Λαμπερή ημέρα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο "Πρωινό" και έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, τονίζοντας πως είναι μια λαμπερή ημέρα.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 3+1 ζώδια που θα υποφέρουν ερωτικά: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη αστρολόγος είπε πως παρόλο που μπαίνουμε σε μια περίοδο έντασης, σήμερα η Σελήνη μπαίνει στο λιοντάρι. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα έχουν διάθεση να διασκεδάσουν ακόμη κι αν δεν βγαίνουν οικονομικά.

Μάθετε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

O Nοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη! Ένας μήνας γεμάτος πάθη και εντάσεις! Το πρώτο μέρος του μήνα ενδέχεται να το αφιερώσετε περισσότερο στην εσωτερική ανάλυση και στην ενδοσκόπηση των συναισθημάτων σας απέναντι στον σύντροφό σας.

Μπορεί να έχετε κάποιες ανησυχίες, κάποιες υπόνοιες για το ταίρι σας, να αρχίσετε κάποιες έρευνες, να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε καλύτερα την σκέψη και την ψυχολογία του συντρόφου σας ή να ανακαλύψετε ένα μυστικό που είναι σημαντικό για τη κοινή σας πορεία.

Το δεύτερο μέρος του μήνα είναι πιο χαλαρό, αισιόδοξο, ευνοεί τα ταξίδια για δύο ή μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους την αγάπη, ένα ειδύλλιο που θα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή μια καινούργια γνωριμία που θα σας συνεπάρει λόγω των κοινών σας πνευματικών ή μεταφυσικών σας ανησυχιών. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση, θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο.

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Αυτά τα ζώδια έχουν τον τίτλο του τσιγκούνη!

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, που δεν του αρέσει να κλείνεται και να απομονώνεται. Κάνε του ένα δώρο που δεν το περιμένει, προκάλεσέ τον με το ντύσιμο και τους τρόπους σου ή και πηγαίνετε μαζί σε ένα μέρος που δεν έχετε ποτέ ξανά ως τώρα επισκεφτεί οι δύο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share