Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Δύσκολη εβδομάδα για τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει;

18 Νοεμβρίου 2019 10:35
Δύσκολη εβδομάδα για τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!
Follow us on Google News

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Θα είναι μια... δύσκολη εβδομάδα;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Άση Μπήλιου: Ερωτικές και οικονομικές προβλέψεις 2020! Εφιάλτης γι' αυτά τα 3 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ίσως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και τον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού.

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξτε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δε βολεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούρια δεδομένα. Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό σας τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε το διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκούρα εβδομάδα για τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας.

Άντα Λεούση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε σίγουρα στον απολογισμό δε θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε το καθετί προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μη το δείχνετε τόσο φανερά.

ΙΧΘΥΣ: Η διαίσθησή σας αυτό το μήνα θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share