Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίκυ Παγιατάκη: Εβδομάδα εύνοιας γι' αυτά τα 2 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

18 Νοεμβρίου 2019 09:51
Βίκυ Παγιατάκη: Εβδομάδα εύνοιας γι' αυτά τα 2 ζώδια!

Ζώδια: Νέα εβδομάδα ξεκινάει και η Βίκυ Παγιατάκη μας έχει βάλει στο κλίμα με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις! Ποια είναι τα δύο ζώδια που θα ευνοηθούν;

Στις 23 ξεκινάει το µεταβλητό ζώδιο του Τοξότη και αυτό σηµαίνει ότι όσο διαρκεί θα διανύουµε το υπόλοιπο του φθινοπώρου και το ξεκίνηµα του χειµώνα. Γι’ αυτό λέγεται και µεταβλητό. Καλά τα νέα για όλους µας, αφού την Πέµπτη ο Ερµής θα φαίνεται από ευθεία τροχιά, διευκολύνοντας την επικοινωνία και άλλα πολλά. Ευνοηµένοι της εβδοµάδας οι Τοξότες και από την Τρίτη και µετά κάπως οι Κριοί και οι Ζυγοί. Ο κύκλος που ξεκινάει στις 19 για τα ζώδια της σταθερής οµάδας µπορεί να φέρει προς αντιµετώπιση παλαιά θέµατα και εκκρεµότητες που δεν έχουν ρυθµιστεί. Θα χρειαστεί συµβιβαστικό πνεύµα και όχι τράβηγµα των διαφορών στα άκρα για να εξευρεθούν λύσεις. 4+1 ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020!

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ακόµα και αν έχετε ενδοιασµούς για το θετικό του πράγµατος αυτής της εβδοµάδας, επειδή οι πρώτες δύο ηµέρες της απαιτούν προσοχή, η συνέχεια θα σας κάνει να αλλάξετε γνώµη. Σταδιακά από τη ∆ευτέρα και ακόµα καλύτερα από την Τρίτη και µετά θα νιώσετε πιο απελευθερωµένοι από την πίεση που ήταν παρούσα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας τον τελευταίο καιρό. Ενας φόβος σας υποχωρεί ή ανοίγει ένας δρόµος για να µπορέσετε να κυνηγήσετε πιο αποτελεσµατικά πράγµατα που επιδιώκετε, φυσικά σε έναν διαφορετικό τοµέα ο καθένας από εσάς. Από την Τρίτη κιόλας ξεκινήστε έναν αγώνα δρόµου για να κερδίσετε το χαµένο έδαφος όπου διαπιστώνετε ότι έχει χαθεί.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Η προτελευταία εβδοµάδα του Νοεµβρίου αλλάζει σταδιακά το σκηνικό που επικρατούσε µέχρι τώρα σε κάποιον από τους βασικούς τοµείς της ζωής σας και χρειάζεται να προετοιµαστείτε κατάλληλα. Η Κυριακή 17 και µερικώς ακόµα η ∆ευτέρα 18 διατηρούν ακόµα κάποια πιο θετικά στοιχεία που µπορούν να βοηθήσουν στο να κλείσετε µε κάποιο σχετικό όφελος ακόµα δουλειές που βρίσκονται στο στάδιο της συζήτησης ή οποιαδήποτε εκκρεµότητα σε όποιον τοµέα και αν αυτή ανήκει. Αν κάποιος από εσάς επιδιώκει το κλείσιµο µιας διαφοράς ή µιας αντιπαράθεσης, ισχύει το ίδιο. Από την Τρίτη και ύστερα θα χρειαστεί µεγαλύτερη υποµονή, ψυχραιµία και προσοχή παντού.

Εντάσεις το Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Πατέρα, Μπήλιου και Παγιατάκη προειδοποιούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η προτελευταία εβδοµάδα του Νοεµβρίου κλείνει σχεδόν την αντίθεση της Αφροδίτης µε το ζώδιό σας και από τις 26 και µετά µπορείτε να ελπίζετε στο ότι θα σταµατήσει η οικονοµική αιµορραγία που έχει ξεκινήσει από τις 2 Νοεµβρίου περίπου και µετά. Ακόµα ένα θετικό είναι η επιστροφή του Ερµή σε ευθεία τροχιά την Πέµπτη. Κάποιοι φόβοι σας υποχωρούν, ενώ, όπως θα διαπιστώσετε, θα υπάρξει µεγαλύτερη ταχύτητα στην εξέλιξη των θεµάτων που κυνηγάτε. Οσοι µπερδευτήκατε συναισθηµατικά ή ζήσατε µια κατάσταση αµφιβολίας στην ερωτική σας ζωή από την Τρίτη στις 26 και µετά θα µπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τα πράγµατα και να είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις και τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μάλλον με χαρά θα υποδεχθείτε αυτή την εβδομάδα, αφού την Τρίτη τυπικά βάζει τέρμα σε ένα όχι και τόσο εύκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Γεγονότα, καταστάσεις και απρόοπτα που συνέβησαν μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να επέδρασαν καταλυτικά στην επαγγελματική, οικογενειακή ή αισθηματική σας ζωή. Ορισμένοι από εσάς, μάλιστα, σε αυτήν τη χρονική περίοδο μπορεί να αλλάξατε χώρο διαμονής ή εργασίας ή να κουραστήκατε και να ξοδέψατε για κάποιο ακίνητο ή δικό σας πρόσωπο. Από την Πέμπτη θα προχωρήσουν πιο γρήγορα θέματα και υποθέσεις που είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Την Τρίτη στις 19 ο Αρης μετακινείται από τον Ζυγό στον Σκορπιό και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα από τώρα έως και τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου να ζήσετε πολλά. Εύκολα και δύσκολα, θετικά και αρνητικά. Αυτή η τελευταία κούρσα του 2019 θα έχει σασπένς και θα είναι καλό να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέσεις και συνεργασίες, την απαιτούμενη σημασία σε νόμους και κανονισμούς και... χώρο για τα απρόοπτα, γιατί από την Τρίτη και μετά όλο και κάπως θα προκύπτουν. Θετικό το ότι την Πέμπτη ο Ερμής έρχεται σε ευθεία τροχιά αλλά και πάλι κόντρα σας θα είναι. Προσοχή σε ό,τι λέτε, γράφετε ή υπογράφετε, μετακινήσεις και γραφειοκρατία, προς αποφυγή μπερδεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Εξετάζοντας το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, τα περισσότερα στοιχεία που προκύπτουν είναι θετικά, εκτός ενός που όμως και αυτό από την ερχόμενη Τρίτη εκλείπει. Οχι απλώς εκλείπει, αλλά γυρνάει και στο αρκετά καλό. Αν υπάρχουν οικονομικές ή περιουσιακές συζητήσεις σε εξέλιξη και μπορείτε να τις τραβήξετε μέχρι τότε, ίσως να βγείτε πιο κερδισμένοι. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Δυσαρέσκειες, ανασφάλειες, ανησυχίες ή παρεμβάσεις άλλων που με κάποιον τρόπο επιβάρυναν την προσωπική σας ζωή, από την Τρίτη στις 25 και μετά μειώνονται. Από αυτή την ημερομηνία ξεκινάει ένα καλύτερο διάστημα. Μέχρι τότε τον νου σας σε όλα αυτά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εντάσεις! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Την Τρίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας ο Αρης έπειτα από μια μακριά παραμονή που ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου. Μπορεί να ξεκαθάρισε πολλά πράγματα στη ζωή σας, αλλά από την άλλη δημιούργησε και πολλή ένταση, ανταγωνισμό και κόντρες σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Στον επαγγελματικό, τον οικογενειακό ή τον αισθηματικό τομέα, ας αφήσουμε και τον οικονομικό που τα έξοδα πήραν την... ανηφόρα. Μια και μιλάμε για έξοδα και οικονομικά γενικότερα, από την Τρίτη στις 19 έως και την ερχόμενη Δευτέρα στις 25 Νοεμβρίου έχετε το καλύτερο μίνι διάστημα για να πάρετε σχετικές αποφάσεις και να κάνετε τις πιο επιτυχημένες οικονομικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Τελευταίες ημέρες των γενεθλίων σας -Σάββατο στις 23 περνάμε στον Τοξότη- και όπως φαίνεται η ατμόσφαιρα αρχίζει και θερμαίνεται αρκετά. Η αιτία δεν είναι άλλη από το πέρασμα του Αρη στο ζώδιό σας στις 19 την Τρίτη. Από αυτή την πλανητική παρουσία θα επηρεαστούν κάποιοι από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Εργασία και ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, συνεργασίες και σχέσεις αλλά και η οπτική σας γενικότερα για κάποιες από αυτές. Φυσικά αυτά δεν θα γίνουν όλα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλά από τώρα έως και τις πρώτες ημέρες του Γενάρη. Οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα και φροντίστε πιο σωστά τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Σημαντική η εβδομάδα αυτή για εσάς και όχι μόνο, γιατί ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας στις 23. Ασφαλώς και οι ημέρες των γενεθλίων μας είναι πάντα συγκινησιακά φορτισμένες, αφού μας κατακλύζουν μνήμες, επιθυμίες, φιλοδοξίες και διάφορα συναισθήματα. Δύο είναι τα μεγάλα θετικά για εσάς. Το ένα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας έως την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, που θα συμβάλει θετικά σε εργασία, σχέσεις και οικονομικά, και το άλλο, το πιο σημαντικό, είναι ο Δίας που θα παραμείνει σε εσάς έως και τις 2 Δεκεμβρίου. Τώρα είναι καλή στιγμή για να προχωρήσετε δυναμικά τα σχέδιά σας. Η εβδομάδα είναι η καλύτερη και για τα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Επιτέλους τέλος. Μάλλον αυτό θα αναφωνήσετε από την Τρίτη και μετά, καθώς εκεί ολοκληρώνεται ένα αρκετά κουραστικό, έντονο και με πολλά σκαμπανεβάσματα διάστημα, που ξεκίνησε γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και μέσα σε αυτή την εβδομάδα κάποια ανοιχτά θέματα που θέλουν λίγο χρόνο για να ρυθμιστούν. Από την άλλη, δεν θα ξεφυτρώνουν καινούργια προβλήματα και δυσκολίες, ενώ αντίθετα θα ξεκινήσουν να δημιουργούνται και κάποιες ευκαιρίες. Ο Ερμής την Πέμπτη γυρνάει σε ευθεία τροχιά και αυτό θα διευκολύνει τις όποιες κινήσεις σας παντού ακόμα περισσότερο. Σπουδές, συμφωνίες συμβόλαια, ταξίδια, αγοραπωλησίες κ.λπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Μια ιδιαίτερη εβδομάδα είναι αυτή για εσάς, αφού η Τρίτη ξεκινάει ένα σύνθετο και άκρως απαιτητικό διάστημα που θα επεκταθεί έως και τις πρώτες ημέρες του Γενάρη. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή, ψυχραιμία και ανεκτικότητα. Μη δραματοποιείτε τις δυσκολίες. Κάτι λίγο πιο βοηθητικό αυτή την εβδομάδα είναι το γεγονός ότι την Πέμπτη ο Ερμής γυρνάει σε ευθεία τροχιά και έτσι θα αρχίσουν να... ξεκολλάνε κάπως θέματα που θέλατε να τρέξουν και είχαν κολλήσει. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή την εβδομάδα την παρουσία φιλικών προσώπων στη ζωή σας. Ακόμα από αυτά μπορεί να υπάρξει και συναισθηματική κάλυψη ή συμβουλή σχετικά με το πώς θα χειριστείτε τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Νοέμβρης βαδίζει προς το τέλος του και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για εσάς, αφού όλο και θα δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες ως προς τα σχέδιά σας. Την Τρίτη ο Αρης μετακινείται στον Σκορπιό και αυτή είναι μια πηγή δύναμης που θα επεκταθεί έως τις πρώτες ημέρες του Γενάρη. Την Πέμπτη επίσης γυρίζει και ο Ερμής σε ευθεία τροχιά και αυτή η μεταστροφή θα συμβάλει θετικά σε διάφορους τομείς όπως σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες. Από οικονομικής όμως απόψεως, έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα χρειαστεί προσοχή και σωστή χρήση. Από τις 26 και μετά αρχίζει να… τσιμπάει θετικά το οικονομικό. Κάτι ανάλογο θα μπορούσαμε να πούμε και για τα αισθηματικά σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 17, Πέµπτη και Παρασκευή
∆Ι∆ΥΜΟΙ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 17, Τετάρτη και Πέµπτη
ΛΕΩΝ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 17, Πέµπτη και Παρασκευή
ΖΥΓΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 17, Πέµπτη και Παρασκευή.
ΤΟΞΟΤΗΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τετάρτη, Πέµπτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 17, Κυριακή 24

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 17, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23
ΤΑΥΡΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Τετάρτη, Πέµπτη
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή 24
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: -
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 17
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τετάρτη, Πέµπτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 17, Παρασκευή και Σάββατο
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη
ΙΧΘΥΕΣ: Τετάρτη, Πέµπτη

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share