Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 10/11;

Τι μας περιμένει;

9 Νοεμβρίου 2019 20:48
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 10/11;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Κυριακής 10 Νοεμβρίου!

Με την ευκαιρία διαβάστε: 4+1 ζώδια που καταφέρνουν πάντα να πάρουν αυτό που θέλουν!

Κριός

Μπορεί να ανησυχείς σχετικά με το αν θα είναι θετική η ανταπόκριση του εραστή σου, για ένα θέμα πολύ σημαντικό για σένα. Αλλά δε χρειάζεται ν’ αγωνιάς. Το αντικείμενο του πόθου σου, είναι πιο δεκτικό απ’ ότι δείχνει.

Θα διαπιστώσεις πως πιέζεις μια πόρτα ν’ ανοίξει…η οποία όμως είναι ήδη μισάνοιχτη, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου σχέση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μαζέψεις το θάρρος σου και να ρωτήσεις το ταίρι σου, όλα αυτά που θέλεις να μάθεις.

Ταύρος

Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου ζητήματα, θ’ αναβιώσει…..και αυτή τη φορά, θα έχει συναρπαστικές δυνατότητες.

Αν είσαι ελεύθερη θα διαπιστώσεις πως είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, μια επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.

Αν είσαι σε σχέση, η επανεξέταση ενός ερωτικού τόπου, θα φέρει πίσω, απολαυστικές αναμνήσεις. Αν σου ζητηθεί μια χάρη στο όνομα της αγάπης, τότε θα ενθουσιαστείς αν συμφωνήσεις μ’ αυτήν.

Δίδυμοι
Μια σύμπτωση που παρουσιάζεται τώρα στα ερωτικά σου, θα είναι καταλύτης για μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη εξέλιξη. Το να είσαι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή θα σηματοδοτήσει την αρχή για κάτι ευχάριστο, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Το να παραμείνεις κολλημένη στις ερωτικές ζώνες άνεσης, δε θα σε βοηθήσουν τώρα. Δες πώς μπορεί να δημιουργηθεί μαγεία, υιοθετώντας ένα ανοιχτό μυαλό… ….ανεξάρτητα από το πόσο απόμακρος μπορεί να φαίνεται ο εραστής σου.

Καρκίνος

Μια ασήμαντη υπόθεση μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι πιο σημαντικό αν επιμείνετε με το ταίρι σου, στην αξιολόγηση και την ανάλυση του. Όσο περισσότερο εμπλέκεστε με ένα δευτερεύον ζήτημα, τόσο περισσότερο θα βλέπετε κάτι πολύπλοκο σε κάτι εντελώς ανύπαρκτο. Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος, να μετατραπεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα, τελείως άσκοπα. Δώστε του μόνο την προσοχή που χρειάζεται και στη συνέχεια… προχωρήστε. Μην διακινδυνεύετε να επεκτείνετε τη συζήτηση.

Λέων
Ένα χρήσιμο προηγούμενο θα οριστεί στα ερωτικά σου! Και αν είσαι ελεύθερη μπορεί να κοιτάξεις πίσω εκείνη την στιγμή, και να το δεις σαν ένα μέρος, που ξέρεις πως αξίζει. Μια αλλαγή στάσης ή μια άρνηση να θεωρήσεις πιο σημαντικά κάποια ζητήματα – από καταστάσεις που δεν δικαιολογούν τέτοια προσοχή- θα είναι η έναρξη αλλαγών, που μπορούν να μεταμορφώσουν την προσέγγισή σου στον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα.

ζώδια

Παρθένος

Οι συναισθηματικές ή σωματικές ανάγκες σου, αν αισθανθείς πως αγνοούνται από τον εραστή σου, θα γίνουν σημείο εστίασης. Αν το μέλλον της σχέσης σου, σε κάνει να νιώθεις περισσότερο καθησυχασμένη, επειδή οι συγκεκριμένες ανάγκες σου λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι κεντρικό σημείο στα ερωτικά σου. Είναι επίσης καιρός, να μιλήσεις στον εραστή σου, για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, με τρόπους που δεν είχες καμία πρόθεση να κάνεις στο παρελθόν.

Ζυγός

Τα καθησυχαστικά ή εκπληκτικά νέα που θα μάθεις, θα ρίξουν νέο φως σε ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου. Εκεί που ένιωθες πως η υπομονή σου είχε αρχίσει να εξαντλείται, θα νιώσεις ξανά αισιόδοξη κι ενθουσιασμένη. Ωστόσο, όταν φτάσουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες….να είσαι έτοιμη να αλλάξεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Σκορπιός

Οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θέλουν το καλύτερο για σένα, υποστηρίζοντας πως γνωρίζουν ποιος σου ταιριάζει καλύτερα. Καθώς προσπαθούν να είναι όσο πιο χρήσιμοι γίνεται, εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι και πως η ευθύνη για την δημιουργία της ερωτικής σου σχέσης, βαραίνει μόνο τους δικούς σου ώμους. Μην λυγίσεις σε καμία πίεση. Ένας δρόμος προόδου που αφορά τα ερωτικά σου, θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα στο μυαλό σου!

Τοξότης

Ένα μπερδεμένο θέμα που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς για τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης ή επίλυσής του. Μπορεί να μην σε βοηθήσουν οι συμβουλές ή οι προτάσεις των φίλων σου. Η τοποθέτησή τους για το θέμα σου, μπορεί να έχει κάποια βάση… αλλά καλύτερα ν’ ακολουθήσεις το δικό σου σχέδιο, που ξέρεις πως είναι κατάλληλο για σένα. Αυτό που φαίνεται να σου προκαλεί σύγχυση… έχει μια εύκολα εφαρμοζόμενη λύση, που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Αιγόκερως

Μιλάς στον εραστή σου και λες τις απόψεις σου, με περισσότερους από έναν τρόπους, και αυτό φαίνεται να φέρνει συναρπαστικά αποτελέσματα. Αυτά που έκρυβες στο μυαλό ή την καρδιά σου, θα έρθουν στο φως και θα μεταμορφώσουν θαυμάσια τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια πλατωνική σχέση μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο…. Αλλά είναι απαραίτητο, να πάψεις να είσαι επιφυλακτική.

Υδροχόος
Θα χρειαστεί να έχεις ευαίσθητη προσέγγιση σε μια συζήτηση με τον εραστή σου. Μπορεί να περιμένεις κάποια ένταση από την πλευρά του, αλλά αν δεν απαντήσεις το ίδιο έντονα, δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αυτά που συμφωνείται μεταξύ σας, θα είναι πολλά υποσχόμενα και μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, θα χρειαστούν ειρηνικές ή φιλικές συνθήκες, για να μπορέσεις να δεις αποτελέσματα.

Ιχθύες

Αν ψάχνεις για ένα σημάδι ή ένα σήμα, πως η σχέση σου μπαίνει σε πιο βαθιά εδάφη, τότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά, τώρα. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, μια σύνδεση, έχει τη δυνατότητα να γίνει ισχυρότερη. Θα μπορούσε επίσης να είναι η ερωτική εξομολόγηση αυτού που σ’ ενδιαφέρει, που θα σου δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share