Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ποιες μέρες θα ευνοηθούν τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τι μας περιμένει σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες;

7 Νοεμβρίου 2019 13:05
Ποιες μέρες θα ευνοηθούν τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Πέμπτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις! Ποιες μέρες της εβδομάδας θα ευνοηθούν τα ζώδια και τι μας περιμένει σήμερα;

Με την ευκαιρία διαβάστε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!

Η αστρολόγος είπε: "Ο Ερμής είναι ανάδρομος, ωστόσο είναι μια καλή ημέρα, ένα καλό 2ήμερο θα μπορούσα να πω, που μπορείτε να συζητήσετε με προσοχή, τι λέτε και πώς το λέτε...και γενικά τι ακριβώς θέλετε μέχρι τις 20 που επιτέλους που θα μπει σε ορθή φορά".

Και συνέχισε: "Πάντως θα μπορούσα να πω ότι η σημερινή ημέρα και ιδιαίτερα η αυριανή και το Σάββατο θα μπορούσε να είναι ημέρα, η οποία θα προωθήσει πολλά πολλά θέματα. Και η Αφροδίτη κάνει τα δικά τις, φλερτ, συναντήσεις, επαφές, είναι μια ωραία Αφροδίτη αυτή..."

Μάθετε τις αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

Το ήξερες ότι και ο γάμος έχει ζώδιο; Μπορεί να μην το ήξερες αλλά έχουμε να σε πληροφορήσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Δες τι σημαίνει και πράξε αναλόγως!

Δείτε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Καταλήγετε να παντρευτείτε αυτό το διάστημα ύστερα από πολλές περιπέτειες και εμπειρίες. Υπάρχει μεταξύ σας ζήλια, συναγωνισμός, συγκρούσεις που όμως σας δυναμώνουν και σας οδηγούν στην επιτυχία. Αρνητικά στοιχεία είναι η βία και η απιστία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Θέλετε να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα. Είστε πολύ αγαπητοί, αναπτύσσετε ισχυρούς δεσμούς και αγαπάτε το καλό φαγητό. Αρνητικά στοιχεία είναι το πείσμα και η αδιαλλαξία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η γνωριμία σας έχει γίνει συνήθως μέσω κάποιου τρίτου, κάποιας επικοινωνίας ή ταξιδιού. Αγαπάτε την κοινωνική ζωή, το διάβασμα και μιλάτε πολύ. Τα συναισθήματά σας θα είναι ή πολύ θερμά ή πολύ ψυχρά. Υπάρχει κίνδυνος εξωσυζυγικών σχέσεων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια οικογένεια, να ζείτε σε ένα ζεστό περιβάλλον και να αποκτήσετε περιουσιακά στοιχεία. θέλετε να αποκτήσετε παιδιά τα οποία να τα αναθρέψετε με το σωστό τρόπο. Πολλές φορές υπάρχουν συγκρούσεις.

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Έχετε την τάση να ζείτε έντονα, να προβάλλεστε και να επιδεικνύεστε. Έρχεστε σε σύγκρουση συχνά με τα παιδιά σας. Αν φτάσετε κοινωνικά ψηλά, θα έχετε να αντιμετωπίσει την ζήλια των άλλων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Ζείτε μέσα στο άγχος και την ανάγκη της επιβίωσης. Θα ασχολείται με την καθαριότητα στο σπίτι, θα προσπαθείτε να μαζέψετε αγαθά και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Ύστερα από χρόνια γίνεστε μίζεροι και δεν έχετε καθόλου κοινωνική ζωή.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου και ο καθένας αναπτύσσει την προσωπικότητά του μέσα από τον άλλο. Φτιάχνετε ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι και μοιράζεστε τις καθημερινές ευθύνες. Είστε αγαπητοί, έχετε κοινωνική ζωή και ασχολείστε με τα προβλήματα του συνόλου. Αρνητικό στοιχείο είναι η ασυνέπεια.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Φτάσατε σε γάμο αυτό το διάστημα ύστερα από κάποια πίεση. Υπάρχουν έντονα και ακραία συναισθήματα, φασαρίες, εντάσεις, ζήλιες, ειρωνείες, καχυποψίες. Θα είστε πιστοί ο ένας στον άλλο και θα έχετε πολλά περιουσιακά στοιχεία και οικονομική άνεση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Θα ζείτε ήρεμα και θα έχετε καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους. Συχνά θα αναζητάτε την ελευθερία και τη ζωή σε χωριστά σπίτια. Αγαπάτε τον αθλητισμό, τα ταξίδια και την πνευματική εξέλιξη.

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ

‘Ύστερα από κάποιο διάστημα θα φθάσετε στην ψυχρότητα γιατί ενδιαφέρεστε περισσότερο για την κοινωνική-επαγγελματική-οικονομική ζωή. Δεν διασκεδάζετε γι’ αυτό και αν είστε συντηρητικοί θα αντέξετε, αν όχι θα χωρίσετε.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

‘Έχετε κατανόηση, φιλία, σεβασμός, ελευθερία κινήσεων η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει και σε αποξένωση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Έχετε φαντασία και συναίσθημα. Ο καθένας ζει στον κόσμο του με πολλά μυστικά. Δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ανακατεύονται συγγενείς και κινδυνεύετε και οι δυο να εξαπατηθείτε. Για να περνάτε καλά και να νιώθετε και συναισθηματικά καλά, θα πρέπει να βρείτε κοινές ενασχολήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share