Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Σε τεντωμένο σχοινί σχέσεις και οικονομικά! Οι δύσκολες ημερομηνίες του Νοέμβρη!

Προσοχή!

2 Νοεμβρίου 2019 14:58
Ζώδια: Σε τεντωμένο σχοινί σχέσεις και οικονομικά! Οι δύσκολες ημερομηνίες του Νοέμβρη!

Νέος μήνας έχει ξεκινήσει και οι όψεις των πλανητών φέρνουν αναστάτωση, καλές ειδήσεις, αλλά και εμπόδια στους εκπροσώπους των ζωδίων. "Σκούρο" Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Μπορεί κάποιες από τις παρακάτω ημερομηνίες να έχουν ευνοϊκές επιρροές για ορισμένα ζώδια, πολλές όμως από αυτές θα φέρουν δυσκολίες και πονοκέφαλο. Σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και πώς αυτές επηρεάζουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Άλλωστε, ο Νοέμβριος αναμένεται δύσκολος μήνας αστρολογικά για πολλά από τα ζώδια. Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Νοεμβρίου!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 5 Νοέμβρη

Ο Πλούτωνας έρχεται να συνθλίψει οτιδήποτε είναι περιττό στις ζωές μας. Παρασκήνιο και υπόγειες διεργασίες είναι πιθανό να κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιεστική και απρόβλεπτη. Οπλιστείτε με υπομονή γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να οδηγηθείτε σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

Παράλληλα, οι σχέσεις δοκιμάζονται στα όρια της διάλυσης, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκερως, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Να υπενθυμίσουμε τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ο ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 8 Νοεμβρίου

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να ξεμπερδέψετε με υποχρεώσεις, καθώς ο Ποσειδώνας βοηθά να ενισχυθεί η διαίσθηση, αλλά και η φαντασία. Ιδανική μέρα για όσους ασχολούνται με πιο δημιουργικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, καθώς η «μούσα» αναμένεται να προσφέρει έμπνευση απλόχερα.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ο ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 11 Νοεμβρίου

Αυτή η μέρα θα αναλωθεί σε επικοινωνία, μετακινήσεις και πάσης φύσεως συζητήσεις. Ιδανική περίοδος για να προβάλει κανείς τα πλεονεκτήματά του στη δουλειά ή ακόμη και στο συγγενικό του περιβάλλον. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Κάντε τις συζητήσεις σας, βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αλλά μην πάρετε ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 14 Νοεμβρίου

Ο πλανήτης του έρωτα φέρνει απογοητεύσεις τα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά. Αναμένεται ένα αβέβαιο κλίμα και οι εξελίξεις στις σχέσεις με συνεργάτες και οικεία πρόσωπα είναι αβέβαιες. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση των οικονομικών, γιατί τα έξοδα θα σας βάλουν σε μπελάδες.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

5+1 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ!

Έξι συνδυασμοί ζωδίων για άθραυστες σχέσεις! Μια σχέση δυνατή και μακροπρόθεσμη. Αυτό δεν είναι το ζήτημα για τον καθένα; Πώς μπορεί όμως να πετύχει; Τα άστρα έχουν και εδώ τις απαντήσεις. Ναι, τα ζώδια είναι ένα από τα κλειδιά. Ζώδια: Οι απόλυτοι συνδυασμοί των ζωδίων στο σ3ξ!

Ο συνδυασμός των ζωδίων για την ακρίβεια είναι ένα από τα κλειδιά. Γιατί υπάρχουν κάποια ζώδια που... κουμπώνουν ιδανικά με κάποια άλλα και το αποτέλεσμα είναι σχέσεις αρμονικές και μακροχρόνιες. Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Αφού είδαμε τα ζώδια μοιραίες γυναίκες και τα ζώδια που είναι καταδικασμένα να μείνουν μπακούρια, δείτε παρακάτω έξι συνδυασμούς ζωδίων για μακροχρόνιες και πετυχημένες σχέσεις.

undefined

Κριός & Τοξότης

Και οι Κριοί και οι Τοξότες είναι ευτυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις και ψάχνουν πάντα ανθρώπους που να τους προκαλούν την περιέργεια και το πάθος για περιπέτεια. Αλλά και ανθρώπους που ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφήσουν τον άλλον να κινηθεί ανεξάρτητα. Χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση ένα άτομο για να τα κάνει όλα αυτά και αυτή την αυτοπεποίθηση την έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Κριού και του Τοξότη. Οταν λοιπόν συναντηθούν και το πάθος ανάψει, μπορεί σύντομα να καταλάβουν ότι ο ένας ήταν το πεπρωμένο του άλλου. Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Ταύρος & Παρθένος

Ο Ταύρος και ο Παρθένος είναι ζώδια άκρως συμβατά. Και τα δύο αυτά ζώδια της Γης έχουν την ίδια άποψη για τις σχέσεις και έχουν την ίδια επιθυμία να φτιάξουν ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις.

undefined

Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί -όταν ο Παρθένος γίνει ανυπόφορος δηλαδή- θα κάνει πίσω. Πάνω απ 'όλα, τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου μοιράζονται έναν δεσμό εμπιστοσύνης που κάνει τη σχέση τους πρακτικά άθραυστη.

Όταν το ζώδιο των Διδύμων συναντά το ζώδιο των Ζυγών

Όπως ο Ταύρος και η Παρθένος, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα. Και με αυτά τα δύο ζώδια συμβαίνει κάτι μαγικό αφού ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει και ανεβάζει τον άλλον. Προβλέψεις 2020: Αυτά τα 3 ζώδια θα σαρώσουν ερωτικά τη νέα χρόνια!

Ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Οι Δίδυμοι, επίσης, δεν σταματούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε οι δυο τους θα μπορούσαν να περάσουν μια ζωή γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι 'αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

undefined

Καρκίνος & Ιχθύες

Ζώδιο συναισθηματικά βαθύ και ευαίσθητο ο Καρκίνος, έχει σίγουρα πληγωθεί αρκετές φορές στην προσωπική του ζωή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να δημιουργεί σχεδόν αδιαπέραστους τοίχους γύρω από την καρδιά του. Είναι μια καρδιά που, ειλικρινά, λίγα ζώδια πραγματικά αξίζει να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο Καρκίνος αγαπάει, αγαπάει με όλη του τη δύναμη. Και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι Ιχθείς. Την ατελείωτη αγάπη. Σε αντάλλαγμα, αυτό το ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο, οι Ιχθείς δηλαδή, είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να δείξει την αγάπη του, κάτι που μοιάζει με βάλσαμο για την καρδιά του Καρκίνου,. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ζωδίων!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share